Skocz do zawartości
Dragon

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
i niekoniecznie budowa jest nad samą wodą ;)

No pewnie że nie nad wodą :lol: spory kawałek od Otmuchowa, jeśli będę rozmawiał na przyszły tydzień z tym szefem z ośrodka to dobrze by było aby wiedzieć chociaż orientacyjnie ile miejsc trzeba zarezerwować żeby operować jakimiś konkretami inaczej to będzie wyglądać, a tak na szybko przyszedł mi pomysł aby go kupić na jakąś reklamę na haczyku, ale to musiał by potwierdzić Tomik, i jeszcze jedna informacja otóż rozmawiałem ze znajomym który spróbuje coś załatwić nad Głębinowem byłby to dom z całym wyposażeniem gdzie można ulokować spokojnie około 15-20 osób ale będę wiedział w przyszłym tygodniu. Tak że czekam na informacje jak mam postępować i którą opcję wybieramy :?:

Napisano
Madi - pytaj szefów co i jak, jak mają te kilka domków, a sytuacja jest taka jak mówi Roman, to trzeba brać co jest i już.

Spokojnie jak tylko dopadnę szefa wszystkiego się dowiem. Póki co zobaczymy czego się dowie Pan Roman :wink:

Ale powiem szczerze, że taka chałupa to świetny pomysł :grin:

Napisano
Ale powiem szczerze, że taka chałupa to świetny pomysł

A pewnie :)

Ważne żeby załatwić najdogodniejszą opcję :)

Ważne, żeby było cokolwiek, ja mogę i w szopie na narzędzia spać, nie w takich warunkach sypiałam, byleby prusaków nie było :mrgreen:

Napisano
byleby prusaków nie było :mrgreen:

Dobre-myślę że nie będzie tak źle, zobaczymy po niedzieli co mi odpowiedzą ale chciałbym wiedzieć jakiś w miarę dokładny termin, bo jak się okaże że wypali to pewnie będą chcieli znać jakiś termin, wstępnie rozmawiałem o dacie 10-15 sierpień, nie wiem czy trafiony termin ale jeszcze można to zmienić na konkretną datę.

Napisano

Z reguły zaczynamy 15 sierpnia... Czyli tydzień później niż piszesz Romanie.

Więc ja myślę, że termin jaki wchodzi w grę to 14-17 sierpnia od czwartku do niedzieli.

To znaczy my na pewno od 14ego, ja i Mozambikanin - większość pewnie dojechałaby 15 sierpnia.

O widze, że na prawej szpalcie forum Tomik umieścił taki napis: 15 - 18 sierpnia 2008

III Zlot Sympatyków haczyk.pl

18 to poniedziałek...

Pewnie większość się rozjedzie w niedzielę.

No grunt, że od czwartku 17.08 można by juz rezerwować.

Napisano
To znaczy my na pewno od 14ego

No my też chcemy jechać w czwartek- tak żeby zaliczyć grilla a skoro świt 15- go do roboty :twisted:

Napisano
No my też chcemy jechać w czwartek- tak żeby zaliczyć grilla a skoro świt 15- go do roboty

taaaaak jest :mrgreen:

Napisano

Kurde nie widziałem tej informacji Tomika, a teraz sama w oczy wchodzi, ok przyjmujemy od 14-18 z ewentualnymi poprawkami do uzgodnienia tuż przed zlotem.

Napisano

No więc przed chwilą rozmawiałem z właścicielem ośrodka Sandacz i sytuacja wygląda bardzo dobrze dla Nas, otóż gość wygrał przetarg w mieście i ośrodek będzie udostępniony dla wędkarzy, na razie szczegółów nie chciał omawiać ponieważ jest w trakcie podpisywania umów i przygotowań do przeprowadzania robotników ale obiecał że mamy już zarezerwowane miejsca, teraz kwestia uzgodnienia szczegółów czyli cen i co będziemy oczekiwali od nich, ja nie mam pojęcia o cenach noclegowych więc podajcie choć w przybliżeniu na co mogę ewentualnie wyrazić zgodę, z Głębinowa nie dostałem jeszcze odpowiedzi więc chyba będziemy finalizować tą ofertę którą już prawie mamy. W środę -czwartek mam się odezwać i już rozmawiać o konkretach, czekam więc na Wasze zdanie w tym temacie :?:

Napisano

roman gawlas, super, że się podjąłeś załatwienia noclegów :wink: Zegar tyka nieubłaganie- zostały nam dwa miesiące. Może na początek zapytaj ile bierze za nocleg.

Myślę, że nadszedł czas na zrobienie zestawienia uczestników, bo żeby załatwiać noclegi trzeba wiedzieć ile. Ja zaczynam- podajemy datę przyjazdu, wyjazdu i liczbę osób :wink:

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

Napisano

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

Uważam, że będzie nas tak dużo, że 30 złotych od osoby za noc to jest maksymalna kwota, a jeszcze lepiej jakby było 20 -25.

W hotelu w Pszczynie płaciłam teraz po 20 złotych a i telewizor był w pokoju :)

Więc proponuję negocjować 20-25, bo to nie jest jedna noc - także facet będzie zarobiony spokojnie.

Co do oczekiwań, to mamy nie wielkie..

Miejsce na grilla, lodówki, i nieograniczony czas wchodzenia i wychodzenia.

Przydałaby się mała kuchenka, żeby zrobić kawkę i przygotować te grille.

No i żeby pokoje dla nas były obok siebie, potrzeba na pewno kilka pokojów dwuosobowych, jak dobrze liczę to conajmniej 5. Jakj będzie więcej to jeszcze lepiej.

Trzeba się dopytać o zaliczkę, ile sobie życzy i czy w ogóle.

Myślę, że wystarczająca kwota to będzie cena 1 noclegu od osoby - każdy kto się deklaruje jechać wpłaca tę kwotę i cześć.

Napisano

Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go. Na chwilę obecną tak muszę podać.

Napisano

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go

Proszę kolejnych dopisujących się o przenoszenie całej listy, to nam zapewni czytelność. :wink:

Napisano

Poki co nie moge nic konkretnego wpisac czy jade i czy sam

Pokomplikowaly sie sprawy zawodowe i nie wiem czy bede mial ten termin wolny

W kazdym badz razie trzeba by bylo tak pokombinowac aby tych co beda wiedzieli dosc pozno jakos uwzglednic

Poza tym piszecie o jakis roznych osrodkach a miejsce juz jest wybrane (bo sie na maxa pogubilem)

Jesli tak to przydala by sie informacja o tym calym Otmuchowie (gdzie to jest :roll: , jakie rybki plywaja itp itd)

Pozdr

Napisano

Przemku Otmuchów to jakby druga część jeziora Nyskiego a inaczej Głębinowa odległa o kilka kilometrów od Nyskiego, rybostan prawie identyczny w obu zbiornikach czyli rybą dyżurną jest leszcz z białorybu można połowić pięknych płoci ale nie na całym zbiorniku są karpie można trafić i na jazie a rybą nr 1 zbiornika jest sandacz i to pokaźnych rozmiarów ale też trzeba trochę znać zbiornik, dobre wyniki osiąga się na zatopionych wioskach i pozostałościach po sadach i zagajnikach, dobre też są zatopione drogi i trakty a własciwie rowy przydrożne to są pewne miejsca na mętnookiego. Ale coś nie widać tłumów do wpisywania się na listę chętnych do udziału w zlocie, a czasu coraz mniej :lol:

ja będę od 15 wcześnie rano do niedzieli tj 17 po południu

Napisano

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go

4. Tomik z Magdą. Pokój dwuosobowy. Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17

Napisano

w jakim to wojewódzctwie i dokładnie koło jakiego większego miasta, bo nie moge się doczytać być może przeoczyłem ale jeśli nawet tak to niech ktoś powtórzy........

Napisano
Jest to blisko Nysy woj. Opolskie na południu Polski dokładnie Otmuchów.

troche daleko ale jak zobacze ze ktos sie wybiera z lubelszczyzny to bym się moze zabrał tez, w końcu pociągi chodzą, a więc ludziska z okolic jedzie ktoś>>???

Napisano
ja też do jutra dam odpowiedź..

to samo ja, dla mnie nie trzeba rezerwować placu, przyjadę na bank chyba że się trafi powódż 100-u lecia i nie wezmę ze sobą pomntonu :grin:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.