jaceen Napisano 9 Sierpnia 2022 Share Napisano 9 Sierpnia 2022 2 godziny temu, tomek1 napisał: Ktoś jeszcze ma takie problemy? Wygląda, że jest ok.👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Sierpnia 2022 Share Napisano 12 Sierpnia 2022 Dzisiaj miała miejsce kolejna aktualizacja, która miała na celu wyeliminować błędy wynikające z poprzedniej niezbyt udanej wersji. Bardzo proszę, dajcie znać czy u Was wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 W najbliższych godzinach są możliwe utrudnienia w dostępie do haczyk.pl. Chodzi o modernizację serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Na forum już wszystko zrobione. Przez jakiś czas będzie problem z dostępem do portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2023 Share Napisano 11 Stycznia 2023 Jutro w godzinach południowych mogą wystąpić problemy z dostępem do forum ze względu na prace modernizacyjne przy portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Marca 2023 Share Napisano 30 Marca 2023 Pojawiły się problemy z dostępem do forum i portalu. Forum wygląda, że już działa prawidłowo. Z portalem jeszcze trwają działania naprawcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Marca 2023 Share Napisano 30 Marca 2023 9 minut temu, tomek1 napisał: Forum wygląda, że już działa prawidłowo. Potwierdzam👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Mam problem z wejściem z telefonu. Z kompa też nie jest normalnie, ale chyba uda mi się napisać. Poniżej screeny z telefonu i z komputera. P.S. A jednak nic nie dodam - wyskakuja errory. P.S.II A jednak dodam po edycji posta jest już taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Od kiedy masz ten efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Dzisiaj miałem, przez kilka godzin. Teraz wszedłem z telefonu, więc chyba już ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi