jaceen Napisano 9 Sierpnia 2022 Napisano 9 Sierpnia 2022 2 godziny temu, tomek1 napisał: Ktoś jeszcze ma takie problemy? Wygląda, że jest ok.👍 Cytuj
tomek1 Napisano 12 Sierpnia 2022 Napisano 12 Sierpnia 2022 Dzisiaj miała miejsce kolejna aktualizacja, która miała na celu wyeliminować błędy wynikające z poprzedniej niezbyt udanej wersji. Bardzo proszę, dajcie znać czy u Was wszystko działa jak należy. Cytuj
tomek1 Napisano 5 Stycznia 2023 Napisano 5 Stycznia 2023 W najbliższych godzinach są możliwe utrudnienia w dostępie do haczyk.pl. Chodzi o modernizację serwera. Cytuj
tomek1 Napisano 6 Stycznia 2023 Napisano 6 Stycznia 2023 Na forum już wszystko zrobione. Przez jakiś czas będzie problem z dostępem do portalu. Cytuj
tomek1 Napisano 11 Stycznia 2023 Napisano 11 Stycznia 2023 Jutro w godzinach południowych mogą wystąpić problemy z dostępem do forum ze względu na prace modernizacyjne przy portalu. Cytuj
tomek1 Napisano 30 Marca 2023 Napisano 30 Marca 2023 Pojawiły się problemy z dostępem do forum i portalu. Forum wygląda, że już działa prawidłowo. Z portalem jeszcze trwają działania naprawcze. Cytuj
jaceen Napisano 30 Marca 2023 Napisano 30 Marca 2023 9 minut temu, tomek1 napisał: Forum wygląda, że już działa prawidłowo. Potwierdzam👍 Cytuj
moczykij Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Mam problem z wejściem z telefonu. Z kompa też nie jest normalnie, ale chyba uda mi się napisać. Poniżej screeny z telefonu i z komputera. P.S. A jednak nic nie dodam - wyskakuja errory. P.S.II A jednak dodam po edycji posta jest już taka możliwość. Cytuj
moczykij Napisano 21 Stycznia 2024 Napisano 21 Stycznia 2024 Dzisiaj miałem, przez kilka godzin. Teraz wszedłem z telefonu, więc chyba już ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi