madi Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Oby ta prognoza się sprawdziła, bo u nas to różnie bywa. Często prognozy mijają się z prawdą, ponieważ jak niż lub wyż wejdzie w te tereny czyli Kotlinę Kłodzką okraszoną górami, często zdarza się, że góry nie puszczają frontu zwykle chmur deszczowych lub śniegowych Bądźmy jednak dobrej myśli, w razie czego radzę zabrać płaszcze wędkarskie lub coś nieprzemakalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 u nas to różnie bywa to jest prognoza dla miasta Kłodzko, więc powinno być ok, choć meteorolodzy też pewnie świetowali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 u nas to różnie bywa to jest prognoza dla miasta Kłodzko, więc powinno być ok, choć meteorolodzy też pewnie świetowali.... No i właśnie o to chodzi Nie no będzie dobrze, ale zawsze trzeba się zabezpieczyć na każdą ewentualność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Proszę o potwierdzanie, Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 ciepłe majtki, bo jak śnieg nie zejdzie to zmarzniecie Biere trzy potwierdzam że będę cobym miał nawet iść na rzęsach ,oczywiście jak pikawka nie zastrajkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 ciepłe majtki, bo jak śnieg nie zejdzie to zmarzniecie Biere trzy No ja sobie nie wyobrażam inaczej, trzy pary gaci w sam raz Póki co śniegu u nas w brud potwierdzam że będę cobym miał nawet iść na rzęsach Nie no na rzęsach bez przesady, jak coś daj mi cynk to pojadę po Ciebie oczywiście jak pikawka nie zastrajkuje Mańku mordeczko Ty moja nawet mi nie pisz takich rzeczy w moje urodziny W tym tygodniu zakaz palenia, zakaz wychodzenia z domu i sikania pod wiatr, co byś mi tu cało przyjechał jako jeden z wielu świadków pobicia rekordu Polski klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 jako jeden z wielu świadków pobicia rekordu Polski klenia I tego ci życzę szczerze z okazji święta urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 jako jeden z wielu świadków pobicia rekordu Polski klenia I tego ci życzę szczerze z okazji święta urodzin Dzięki bardzo Oby, oby tylko dopisało. Wycięte zgłoszenie z WW będzie i jedyny w swoim rodzaju "haczykowy" długopis też, co by mi świadkowie nim pięknie podpisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Madi jaki raport pogodowy ,bo nie wiem czy brać narty czy wodery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Madi jaki raport pogodowy ,bo nie wiem czy brać narty czy wodery Hmmm jak wcześniej pisałam, śniegu u nas nie brakuje, codziennie wali, więc i codziennie odśnieżam samochód Z tego co mówią w tv i wg internetowych serwisów pogodowych niedziela ma być całkiem całkiem, śnieg powinien zniknąć, więc narty Ci się nie przydadzą, no chyba, że jakaś motorówka Cię pociągnie i zrobisz sobie rundkę na nartach wodnych Bym zapomniała: wezmę stolik żebyśmy mogli się konkretnie rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Zabieram ze sobą: 5 piersi z kurczaka (dobrze przyprawione) schab (wyjdzie min 6 ładnych kawałków) 2 chleby musztarda, majonez, keczup specjalność zakładu - sos czosnkowy. Jak coś jeszcze chcecie to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Marca 2008 Autor Share Napisano 26 Marca 2008 Jak coś jeszcze chcecie to piszcieNo kurczę ,widzę że zostało mi zabrać beczkę książek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 to ja zabiorę karkóweczkę przyprawioną i kiełbaske dla każdego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 5 piersi z kurczaka (dobrze przyprawione)schab (wyjdzie min 6 ładnych kawałków) No kurczę ,widzę że zostało mi zabrać beczkę książek :mrgreen: to ja zabiorę karkóweczkę przyprawioną i kiełbaske dla każdego.. O ja nie mogę toż to nam się mega przyjęcie szykuje Ja mam już pudełka w przynętami spakowane, żyłka nawinięta tylko kurde coś do kitu, bo młynek stożkowo poleciał Jutro się za to zabiorę z samego rana. Zostało mi jedynie spakować grubszych rzeczy do samochodu i go troszkę obmyć, no chyba, że ktoś reflektuje na odchody gołębie P.S. Dziś w faktach zapowiadali na niedzielę 14 stopni i "całe" słoneczko - będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Wszem i wobec uroczyście oświadczam, iż pogoda dziś u mnie przepiękna Zero zamieci, wiatru, śnieg znikł, jedynie resztki zostały na górach i pod lasami, ogólnie błoto, ale słońce da sobie z tym radę. Niebo bezchmurne, temperatura w cieniu ok. 15:00 wynosiła 15 stopni Rano jednak mocno trzymał mróz. A będzie jeszcze cieplej Tak więc moi drodzy Panowie aura będzie nam sprzyjać na integrowaniu się społeczności dolnośląskiej Rozumiem, że spotykamy się o 7:00, czy mam jeszcze coś spakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 27 Marca 2008 Share Napisano 27 Marca 2008 Tak więc moi drodzy Panowie aura będzie nam sprzyjać na integrowaniu się społeczności dolnośląskiej i małopolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 jak zdjęć będzie za mało, to ja Wam dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Marca 2008 Share Napisano 28 Marca 2008 Tak więc moi drodzy Panowie aura będzie nam sprzyjać na integrowaniu się społeczności dolnośląskiej i małopolskiej galuch wybacz, jakoś kojarzyłam sobie Ciebie z Wrocławiem, w sumie to nie wiem dlaczego jak zdjęć będzie za mało, to ja Wam dam... Będą, będą, nie nerwuj mi się kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Kurde tydzień mnie nie było atu tyle zmian- cieszę się że wszystko jest poukładane w najlepszym porządku, z mojej strony też jestem przygotowany do wyjazdu jeszcze za chwilę idę zmienić kapcie w autku i można będzie jechać. Trochę się boję że ten mój grilek będzie trochę mały ale jakoś sobie poradzimy stolik też biorę, reszta tz. przynęty dla Madi i Piotra są przygotowane a uzbroimy na miejscu, co jeszcze Maniuś i Piotr jestem o piątej przy Astrze, jak coś to dzwońcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Maniuś i Piotr jestem o piątej przy Astrze Aż mi ciarki przeszły Na stary czas będzie to 4:00, a to jeszcze wstać wcześniej trzeba Trochę się boję że ten mój grilek będzie trochę mały Też mi się tak wydaje, niestety osobiście nie dysponuję.... przynęty dla Madi i Piotra są przygotowane a uzbroimy na miejscu Super, cieszę się, Piotrek pewnie też, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Trochę się boję że ten mój grilek będzie trochę mały w takim razie skocze zaraz poszukac mojego, mam taki jakis mini ale ok 6 stekow na niego wejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 roman gawlas napisał/a: Trochę się boję że ten mój grilek będzie trochę mały Też mi się tak wydaje, niestety osobiście nie dysponuję.... w takim razie skocze zaraz poszukac mojego, mam taki jakis mini ale ok 6 stekow na niego wejdzie... Moim zdaniem nie ma co kombinować z 10 grillami. Jeden wystarczy a żarełko pójdzie na kilka tur i tyle. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Marca 2008 Autor Share Napisano 29 Marca 2008 Na stary czas będzie to 4:00, a to jeszcze wstać wcześniej trzebaNo przyznam się ze od kilku dni wstaje o 3 rano na rybki więc ja już jakiś trening mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Na stary czas będzie to 4:00, a to jeszcze wstać wcześniej trzebaNo przyznam się ze od kilku dni wstaje o 3 rano na rybki więc ja już jakiś trening mam Ja o tej godzinie to się na lewy boczek przewalam, nooo w weekendy wyłączam tv i dopiero idę spać. Jak sezon się u mnie konkretnie rozkręci to pewnie tez tak będzie. Wczoraj oglądałam piękne pstrągi w rzeczce Włodzica, przez która przechodziłam by zakupić główki jigowe Piękne stadko sztuki tak ok 35cm , aż miło się na sercu robiło A co do pogody to dziś było cudownie, raz słońce, raz wichura, ciemno się nagle robiło i waliło gradem, czasem nawet deszczem Ciekawe czy metereolodzy wiedzieli o tym wcześniej, chyba jednak nie Jutro będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Moim zdaniem nie ma co kombinować juz w bagażniku... 10 to przesada, ale na dwa bedzie ok. już nie mogę się doczekać, prawie wszystko spakowane, szkoda tylko że szpuli do spro jeszcze nie kupiłęm i będę musil moją wyslużoną cataną porzucac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi