bboobb Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 jasne nie ma innej opcji To czekamy na relację i wyniki rywalizacji, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 To czekamy na relację i wyniki rywalizacji, powodzenia. Już aparat ładuje coby mi kawału nie wyżeźbił na pewno przynajmniej plenery będą ale jestem dobrej myśli i pełen nadziei że w tym tygodniu Nysa będzie hojnie dzielić się swoim bogactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Roman powodzenia i trzymam kciuki dołączam sie Romku- powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Kilka fotek z naszego spotkani maniek co tak kurcze mało Ale miejscóweczki spoko, następnym razem obejdę drugą stronę rzeki i zobaczę co za licho się w dołkach kryje To czekamy na relację i wyniki rywalizacji, powodzenia. Już aparat ładuje coby mi kawału nie wyżeźbił na pewno przynajmniej plenery będą ale jestem dobrej myśli i pełen nadziei że w tym tygodniu Nysa będzie hojnie dzielić się swoim bogactwem Czekamy, czekamy z niecierpliwością Powodzenia wszystkim uczestnikom i obserwatorom, miłego spotkania i udanych zdjęć do foto relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 no niestety nie udało sie nie tym razem ogólnie było bardzo przyjemnie, super pogoda,sporo brań i nie zerwałem ani jednego wobka wyjąłem 4 krótkie pstrążki, jeden prawdopodobnie miarowy mi spadł przy wyciąganiu z głębokiego dołka PS. prawidłowo otwierają się zdjęcia? (4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Homegeon, gratuluję udziału w niezlej imprezie, efekty niezłe, nie zawsze się wygrywa, ale i tak zazroszczę. Zdjęcia ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 no niestety nie udało sie nie tym razem no i tak bywa, najważniejsze jednak, że: było bardzo przyjemnie, super pogoda,sporo brań i nie zerwałem ani jednego wobka Ogólnie rzecz biorąc dzionek fajnie spędzony Cóż tego ja powiedzieć nie mogę, nie było miejsc dziś, jeden wielki ścisk, a i pogoda niestety nie była zbyt przyjemna, zwłaszcza to wstrętne zimne wiatrzysko PS. prawidłowo otwierają się zdjęcia? Tak, wszystko wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam wszystkich zainteresowanych - proponuję wspólne wędkowanie naszej grupy dolnośląskiej w dniu 1 lub 3 maja na jakiejś wodzie szczupakowej, zakładając że 99% osób planuje wypad na rybki w tych dniach może spotkamy się znów, aby połączyć siły przeciwko zębaczom no i boleniom jeśli ktoś będzie mieć ochotę proszę o propozycje. Z mojej strony znam zbiornik żwirownia Bartniki w okolicy Kamieńca Ząbkowickiego ok 65 km od Wrocławia może jakieś inne miejsca tym razem bliżej domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 1-2-3 Maja mam zajęty ale 4 Maja czemu nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 ale 4 Maja czemu nie . i u mnie też pasuje ten dzionek- tylko gdzie Maniuś zdradź to namieżone miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 może być i 4 maja, wtedy od 1 do 3 będę polować na bolenie a potem szczupłe. Czekamy na dalsze propozycje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Maniuś zdradź to namieżone miejsce raczej nie zdradzi obłowi je w dniach 1-3 a potem na resztki zaprosi haha żart oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Maniuś zdradź to namieżone miejsce Roman byleś tam w pobliżu w zeszłym roku ,ale nieco dalej ,niestety brak dobrego dojazdu .zdradził bym ale obowiązuje mnie tajemnica ,dałem słowo -sorki.No ale czas coś łowić na naszych "zlotach" więc proponuje Lubiąż -Malczyce ,to tylko propozycja ale miejsce naprawdę rybne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 No ale czas coś łowić na naszych "zlotach" dokładnie .. 4 jestem za !!! zresztą cały weekend bede przy kiju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 No proszę niedawno odbyło się nasze spotkanie, a tu już temat gorący od kolejnego umawiania, jak mi się to podoba Osobiście miałam plana w weekend majowy uderzyć na Zagórze Śląskie na Jezioro Bystrzyckie, potem pobawić się na rz. Bystrzycy. Zobaczymy co z tego wyjdzie, może i mnie sieknie do Was dołączyć 4 w niedzielę, no chyba, że ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 proponuje Lubiąż -Malczyce Naprawdę super woda i rybna jak mało gdzie obfituje w olbrzymie bolki, kleniska, sumy, sandały a szczupłych też można nałowić, popieram tą lokalizację chociaż miałem przykre doświadczenia bo kilka lat temu na mistrzostwach okręgu oskubali kilka aut, i moje też ale może do tego nie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 proponuje Lubiąż -Malczyce Naprawdę super woda i rybna jak mało gdzie obfituje w olbrzymie bolki, kleniska, sumy, sandały a szczupłych też można nałowić, to samo słyszałem i jak w jakimś poście kiedyś zaznaczyłem, mam zamiar poznać dokładniej to łowisko w tym roku, więc jak najbardziej jestem za!!! co więcej być moze udałbym się tam na dwa trzy dni (np 3-4 maja) pod namiot byłby ktoś chętny na dłuższą wyprawę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 cały weekend bede przy kiju a gdzie planujesz łowić moze razem wyskoczymy przed zlotem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 a gdzie planujesz łowić moze razem wyskoczymy przed zlotem??? Wrocław Odra tylko tu raczej stacjonarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 popieram tą lokalizację chociaż miałem przykre doświadczenia bo kilka lat temu na mistrzostwach okręgu oskubali kilka aut, iA gdzie parkowaliście ? tu musze wypytać wtajemniczonych ,szkoda że Lubliniaki nie zaglądają na forum bo może by coś doradzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Zagladaja,nie mam przykrych doswiadczen zwiazanych z autem.tylko ze ja nie spininguje ,preferuje stacjonarne wedkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 stacjonarne wedkowanie no to może żywiec???, zreszta nie jest powiedziane ze podczas naszego spinningowania nie możesz siedzieć z jakąś grutnówką itp., a przy okazji się grillem zajmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 A gdzie parkowaliście ? Maniuś z reguły zaraz za mostem przed Lubiążem jest coś jak parking na poboczu po lewej stronie jadąc od Srody Sląskiej, jak zjechać nad samą wodę nie wiem a nawet nie wiem czy się da w Lubiążu, a w Malczycach nie byłem, koledzy łowią piękne klenie i bolki od strony Brzegu Dolnego na nowej opasce około 2km dł. tam dojazd ponoć jest dobry i mogę się dokładnie zoriętować. Jest jeszcze jedno dobre miejsce w tym samym kierunku a mianowicie Pogolewo lub Głoska- jedno po stronie Brzegu jakieś 5km za nim a drugie naprzeciw Brzegu od strony leśnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 zaraz za mostem przed Lubiążem jest coś jak parking na poboczuA tuż obok "parkingu" jest droga którą można zjechać na tą łąkę obok mostu - nad samą wodę. Dobre miejsce do zaparkowania oraz na bazę grillowo-wypadową .Pozdrawiam. P.S. Jeszcze taka mała dygresja. Może wybiera się ktoś na międzynarodowe zawody spinningowe "Zielony szczupak bukówki" 17-tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 A tuż obok "parkingu" jest droga którą można zjechać na tą łąkę obok mostu A w którym miejscu jest ten zjazd na tą drogę na dole, zresztą jak byłem tam dwa lata temu to o jeździe tamtą drogą na dole to raczej tylko terenówką, nie wiem jak jest obecnie ale myślę że nie wiele się zmieniło na lepsze, chociaż kto wie Jeśli masz możliwość to sprawdzić to bylibyśmy wdzięczni i pewni że można tam spokojnie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi