maniek Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 Proszę o priva o numer fonaMój masz ,jak by co to dzwoń.Wiesz już jak dojechać we Wrocku na most M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Wiesz już jak dojechać we Wrocku na most M. Tak wiem, trasę studiuję już od kilku dni Zobaczymy w praktyce Myślę, że będzie dobrze, trasa nie jest skomplikowana, oby tylko żadnych objazdów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 oby tylko żadnych objazdów nie było Na obwodnicy śrudmiejskiej nie ma ,a pozatym wejdż sobie na strone ZDiK Wroclaw i wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 w odpowiedzi podam swój No to ja zaraz wysyłam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 w odpowiedzi podam swój No to ja zaraz wysyłam priva No no no, jak to wyjdzie to będę dzielić celę z Andrzejem Samsonem, ja podziękuję wejdż sobie na strone ZDiK Wroclaw i wszystko wiesz Z tego co widzę, a chyba dobrze widzę to na mojej drodze nie będzie żadnych przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2007 o no no, jak to wyjdzie to będę dzielić celę z Andrzejem Samsonem, ja podziękuję :lol: Już go "prorok" nie broni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 No no no, jak to wyjdzie to będę dzielić celę z Andrzejem Samsonem, ja podziękuję :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 No to widzę że wszyscy zwarci i gotowi, cieszy mnie że Bozia dała trochę słoneczka, może do jutra wytrzyma Widzę ze i wobler129 też ma ochotę do nas dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 No to widzę że wszyscy zwarci i gotowi Ja tak, z chęcią już bym wskoczyła w samochód Rozumiem, że na miejscu zjawią się pio roman gawlas maniek jeux i ja madi Troszku mało nas, pewnie reszta haczykowców robi porządki świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Troszku mało nas, pewnie reszta haczykowców robi porządki świąteczne Madi- a może reszta towarzystwa szykuje nam niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Troszku mało nas, pewnie reszta haczykowców robi porządki świąteczne Albo nie mają jak dojechać Kurcze, a mogłem rowerem ale nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Troszku mało nas, pewnie reszta haczykowców robi porządki świąteczne Madi- a może reszta towarzystwa szykuje nam niespodziankę Racja, że nie pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 a ja dzisiaj przeyzlem chwile grozy!!!!! caly dzien sie zbieralem po żywca na jutro i tak sie zbieralem ze pod sklepem bylem o 15..no ale sobie mysle sklep do 16 zywca zawsze do oporu maja..ja patrze a tam kartka na drzwiach- sklep otwarty do 14 a jutro wogóle- no zwaliło mnie z nóg!!! przez drzwi widze ktos sie krząta po sklepie wiec dobijam sie do drzwi gestami pokazujac ze ja tylko zywca chce a pan z obsłógi wskazuje mi reką na puste akwaria i bezradnie wzrusza ramionami!!!! i juz przed oczami mialem wizje jutrzejszego dnia kiedy wszyscy łowią a ja im pieke tylko kielbaski...Paniczny telefon do Mańka co robic Czary mary i pięć minut pozniej maniek oddzwania i mówi ze załatwił dla mnie zywca..normalnie kamien z serca!!! JESZCZE RAZ MAŃKU DZIEKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 U też mnie nie obyło się bez chwili paniki We wszystkich sklepach nie ma ani węgla ani brykietów, tak mnie mój chłopina oświecił a jak pytał przy kasach to patrzyli jak na wariata albo i gorzej Teraz właśnie ja wróciłam z zakupów, opału ani widu ani słychu, jak pytałam ogólnie jeden wielki śmiech dobrze, że wszystkie babeczki to moje znajome, więc ubłagałam żeby zrobiły porządek na magazynie i mam całe 2,5 kg Jutro rządzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Nie potrzebnie się denerwowałaś ja pisałem że "wungel tyż mom " To tak jak ja kupuję kiełbaskę i proszę żeby mi dała na grila a-ona na coooo w pierwszej chwili zdębiałem ale śmiech kobitek stojących za mną sprowadził mnie na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Nie potrzebnie się denerwowałaś ja pisałem że "wungel tyż mom " :lol: Ale ja jestem fujara Madi węgiel też jest Pisałeś czarno na białym, a ja sierota odczytałam: madi węgiel też weź.... Będzie na zapas Ale faktycznie jak kupowałam najpierw kiełbasę na grilla też był ubaw, co tam węgiel nie całe 6 zeta, ale miny tych wszystkich babeczek bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 cóż dodać - spotkania z wami haczykowcami BEZACENNE!!!!! a jeszcze przyjdzie dzień ze połowimy solidnie roman gawlas, bryloczek ( pięknie wymalowany ręcznie robiony wobler) zamątowany i wyglada jak by był stworzony do moich kluczy - dzięki madi, super ze przyjechałaś!!!!! a ja na koniec pomęczyłem mańka jak zrobic rurke antysplątaninową z patyczka na baloniki reklamowe, i jak zamienić ołów na kamienie otoczaki PS: fajnie jest na tym Dolnym Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 cóż dodać - spotkania z wami haczykowcami BEZACENNE!!!!! :mrgreen: a jeszcze przyjdzie dzień ze połowimy solidnie :lol: Bezcenne to prawda, gęba mi się wczoraj nie zamykała A następnym razem to połowimy konkretnie, zrobimy prawdziwe ognicho madi, super ze przyjechałaś!!!!! Oj żeby do Was przyjechać stawałam na głowie od dłuższego czasu, mimo wielu przeszkód udało się, cholera ta niedziela była the best a ja na koniec pomęczyłem mańka jak zrobic rurke antysplątaninową z patyczka na baloniki reklamowe, i jak zamienić ołów na kamienie otoczaki Hmmm tego pewnie się nie dowiem dopóki nie przyjadę, co? A propos wiem o co chodzi z tą szaroburą wodą, ale i tak nie powiem maniek dotrzymał słowa wyjaśnił wszystko nad wodą Jeszcze raz wielkie dzięki Panowie na mile spędzony czas w tak świetnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 No to widzę, że było ciekawie Kurcze, a mogłem rowerem ale nie pomyślałem No i nie dojechałem, a już wyjeżdżałem w myślach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2007 To tak ,podziękowania dla wszystkich co przybyli ,a wszczególności dla naszego rodzynka -słoneczka Madi kurcze jestem pod wrażeniem [jeszcze ]że chciało się tobie"gonić"tyle kilosów.Myśle ,że w pszyszłym roku troche zmienimy nasze spotkania co zresztą już Roman napomknął ,ale nie chce nic wyprzedzać.Teraz male sprostowania ,bo pamięć bywa zawodna , Mam nadzieję, że wypróbujemy rzekę w okolicy Przyłęku, o której mówił maniekMadi chodziło mi o miejscowość Lawica ale to tylko formalność,Roman a ten dopływ co wspominałem to Bystrzyca Duszcznicka ,niemniej na wiosne pisze się równiesz z tobą na kropka ,jak się wybierasz,w te okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 To tak ,podziękowania dla wszystkich co przybyli ,a wszczególności dla naszego rodzynka -słoneczka Madi kurcze jestem pod wrażeniem [jeszcze ]że chciało się tobie"gonić"tyle kilosów. maniek ja wariat jestem, jeszcze się przekonasz poza tym to było moje marzenie od dawna, poznać choć kilka osób z grona haczykowców. Zawzięłam się teraz, choć okoliczności nie były sprzyjające, ale dopięłam swego z tego się najbardziej cieszę Madi chodziło mi o miejscowość Lawica ale to tylko formalność,Roman a ten dopływ co wspominałem to Bystrzyca Duszcznicka ,niemniej na wiosne pisze się równiesz z tobą na kropka ,jak się wybierasz,w te okolice. Jeśli Ławica ta przed Kłodzkiem (chyba o niej mowa) od północy czyli na trasie Wrocek - Kłodzko to tak, tym bardziej, że mówiliśmy o tej samej rzece. W przyszłym roku opłacam własną kartę, w tym górskie a spróbujcie mi tylko nie przyjechać to będziecie zwracać koszty Tak czy inaczej, śmiem sądzić, że na wiosnę jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 mam zamiar w środę wybrać sie z kumplem z Wrocka nad rzeke Kwisę (ok 120 km od wrocka), może ktoś z okolicy będzie tam wędkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 w okolice A4 ? koniecznie zdaj relacje co na Kwisie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 w okolice A4 tak dokladnie te okolice, jutro bedzie relacja i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 20 Lutego 2008 Share Napisano 20 Lutego 2008 zdaj relacje co na Kwisie słychać relacja tutaj http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=69482#69482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi