kolat66 Napisano 29 Marca 2008 Share Napisano 29 Marca 2008 Zalujeze mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Zalujeze mnie nie bedzie Oj tak Niech żałują wszyscy, którzy nie mogli być na spotkaniu. Pogoda przecudna, słońce tak paliło, że jak się w domu zobaczyłam w lustrze to Więcej nie napiszę, relacja ze spotkania niech będzie profesjonalna ze zdjęciami. Później się odniosę czy prawda czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Gratuluję pięknego spotkania i fajnej relacji Mam nadzieję, że nasz śląski zlocik uda się równie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Mam nadzieję, że nasz śląski zlocik uda się równie dobrze Ale i tak mam nadzieję, że III-ci zlot przebije wszelkie spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Ale i tak mam nadzieję, że III-ci zlot przebije wszelkie spotkania A to swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 popełniłem w tej relacji błąd za który serdecznie przepraszam Patbaj-Patryk a nie Darek nie wiem dlaczego tak sobie zakodowałem to imię, jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Ale i tak mam nadzieję, że III-ci zlot przebije wszelkie spotkania To nie powinno podlegać dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Ładnie, ładnie , gratuluję. Szkoda że rybki Wam nie dopisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Ze względu na moje wcześniejsze małe zainteresowanie spinningiem dzisiejszy dzień uważam za bardzo owocny w nowe doświadczenia (spostrzeżenia) dotyczące owej metody. Jak by na to nie patrzeć podglądało się jednych z najlepszych (wybacz Grzesiek że ci odciolem co nie co) Całe szczęście że tylko głowę i tylko na zdjęciu Dziękuję wszystkim uczestnikom naszego mini zlociku za miłe chwile spędzone w tak doborowym towarzystwie za wyśmienite potrawy i za to że mogliśmy być razem DZIEKUJE Ja również bardzo dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Brawo Dolnyśląsk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Przepraszam, że się wtrące... Brawo Dolnyśląsk! Oraz Małopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 Oraz Małopolska Noooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Marca 2008 Share Napisano 30 Marca 2008 poranek na ziemi Kłodzkiej przywitał nas oszronioną przyrodą ale na horyzoncie wstawało śliczne czerwono złote słoneczko Co tam wstające słońce, atmosferę rozgrzewał żar w sercach No i adrenalina też kilka słów instruktażowych dla Magdy i wpierwsze rzuty w w jej wykonaniu dowodzą że Magda jest bardzo pojętną uczennicą i po chwili radzi sobie zupełnie na przyzwoitym poziomie tracąc tylko jednego wobka. Mam nadzieję, że jestem pojętna, zwłaszcza jak się ma obok siebie "szpeców". Bardzo dużo się dziś nauczyłam, jednak jest to kropla w morzu niezbędnej wiedzy o spinningowaniu na rzece. Tym bardziej, że dziś przeszła chrzest moją funkiel nówka nieśmigana wędeczka - jak dla mnie rewelacja, nie zdeptała, nie połamałam Więc wszystko było dla mnie nowością, a stracony ten "tylko jeden" wobler, w kulminacyjnym momencie wydawał mi sie totalną katastrofą. W dodatku był to wobek roboty romana gawlasa. Na szczęście moje morale podniósł maniek już przy grillowej debacie, gdy myślał, że zerwałam ok. 10 przynęt bo na rzece to standard. Więc albo faktycznie miałam farta lub sprawiły to moje umiejętności o których nie miałam pojęcia albo ktoś mi kit wciskał Po powrocie przy samochodach zastajemy stróża który nie pozwala wejść do swojego auta po chwili czworonożny stróż czarnej maści odpuszcza po sugestiach Magdy Ciapek był fajniutki, białe skarpetki i krawacik, pięknie merdał ogonkiem, ale jak warczał na mych kolegów wędkarzy i szczekał - nasuwał się plan przyrządzenia "hot doga" Z tego miejsca serdecznie dziękuję wszystkim uczestnikom naszego spotkania, było wspaniale, chcę więcej Dziękuję romanowi gawlas za piękny prezent urodzinowy oraz za piękne woblerki własnej produkcji (na zamówienie oczywiście), wiele rad dotyczących spinningowania na rzece, świetnego węzłu łączącego żyłkę z krętlikiem, odstrzelania przynęty z zaczepu i wielu innych cennych rad. Dziękuję. galuchowi również za cenne rady, dzięki którym moje przynęty nie będą lądować na drugim brzegu tylko w wodzie pod brzegiem, a tak się zdarzyło również za pomoc w wyłowieniu woblera za pomocą .... podbieraka maniek Tobie dziękuję bardzo za wiele rad na temat różnych metod połowu, oj było trochę tego. Z resztą co tu wymieniać wszystkim serdecznie dziękuję, doborowe towarzystwo, świetny epizod z kocykiem, sześciu chłopa i ja jedna Brawo Dolnyśląsk! Oraz Małopolska Noooooooooooooo Nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 ja również wszystkim serdecznie dziekuje za świetne spotkanie!!!! i coż do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Marca 2008 Autor Share Napisano 31 Marca 2008 To i ja ślę podziękowania wszystkim z miłego spotkania ,a jak znajdę wolną chwilę to jakieś fotki podeślę. maniek Tobie dziękuję bardzo za wiele rad na temat różnych metod połowuA ja dziękuję za kawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 31 Marca 2008 Share Napisano 31 Marca 2008 sześciu chłopa i ja jedna no tego to Ci zazdroszczę najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 To i ja ślę podziękowania wszystkim z miłego spotkania ,a jak znajdę wolną chwilę to jakieś fotki podeślę. Fotki poczekają, teraz ostro "walcz" z kleniami maniek Tobie dziękuję bardzo za wiele rad na temat różnych metod połowuA ja dziękuję za kawę . Cała przyjemność po mojej stronie sześciu chłopa i ja jedna no tego to Ci zazdroszczę najbardziej Hihi no i nieskromnie powiem, że masz czego zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Fotki poczekają, teraz ostro "walcz" z kleniamiWalczę ,walczę jeszcze na razie są ,doszły już 'grube berty" i to mnie cieszy ale najwyraźniej widać że szykują się do amorów a i ja nie będę im przeszkadzał.Tylko gdzie podział się "leszek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Walczę ,walczę jeszcze na razie są ,doszły już 'grube berty" O ja Cię no..... najwyraźniej widać że szykują się do amorów a i ja nie będę im przeszkadzał. Ale wiem, że będziesz podglądać Tylko gdzie podział się "leszek" Ykhym nie mam pojęcia, u mnie leszek ładnie bierze, nie mówię już o karpiach. Znaczy dla Ciebie maniek to będzie drobnica Jutro zasiadka dłuższa niż dziś. Zaraz lecę do garów coś tam dla nich dobrego upichcić, może jakiś się odwdzięczy pięknym holem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ale wiem, że będziesz podglądać Pewnie ,bo skąd bym wiedział co w "piszczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ale wiem, że będziesz podglądać Pewnie ,bo skąd bym wiedział co w "piszczy" Ja jutro będę u siebie, więc jeśli ktoś jest z okolic to serdecznie zapraszam Z rozpoznaniem nie będzie problemu, będę jedyną babą na łowisku Oczywiście od rana do 14.30 (potem obowiązki Matki Polki) bez względu na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Panie Romku będzie pan jutro na tych zwodach na nysie kłodzkiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 jasne nie ma innej opcji- pomimo że nie najlepiej się czuję ale spin mnie pokonał- tak że jutro walczymy ostro prognozy są obiecujące zobaczymy czy się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Roman powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 to sie jutro widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi