roman gawlas Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Mariusz będziesz sam czy z Radkiem zadzwoń to się umówimy.Ja jadę w niedzielę z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszAdamski Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 bede napewno sam radek pracuje zadzonie jutro popoludniu i sie umowimy bo akurat nie mam nic w planach a ni nie gram w zadnym klubie bede w domu wiec nie bedzie problemu zeby sie wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 Czekam na "hasło" bo pogoda nie pewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Czekam na "hasło" bo pogoda nie pewna . Maniek z tego co widzę na ICM-ie - nie będzie takiej tragedii - tzn. deszczu nie zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Ja i Kisux około 16 wyjeżdżamy jutro z Lubina czyli nad wodą będziemy około 17. Zamierzamy posiedzieć tak do 8-9 w niedzielę. Kto jeszcze będzie w sobotę popołudniu Pogoda zapowiada się obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Ja bede w sobote chyba z Tomim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 OK to czekam na was w sobote i na tych co w niedziele . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Życzę wszystkim powodzenia, połamania kijków i miłej współpracy. Zróbcie zdjęcia. Czekamy na reportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Września 2007 Autor Share Napisano 28 Września 2007 Zróbcie zdjęcia. Czekamy na reportażDzięki ,oj bedzie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Maniek - na pewno będzie - i oby z rybami także tak poza tematem - może ktoś siekierke jakąś będzie miał - jakieś drzewo trzeba zebrać na ognisko - może trochę już z Tomkiem przywieziemy - a jak coś to się pod wieczór do jakiegoś lasku wpadnie i zrobi nielegalny wyrąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Ja jestem zły strasznie - bo nie dam rady przyjechać. Obiecałem coś już dawno na dzień dzisiejszy no i pasuje dotrzymać słowa..... A to nawet eliminuje mozliwosć spotkania w Niedziele. A tak strasznie chce połowić z wami. No cóż - chyba będe musiał poczekać do następnej okazji. Życze połamania kijów w takim razie Choć o której tam już ktoś będzie to może na spina bym przynajmniej wyskoczył jeśli sie wyrobie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Hm może ktoś opisze spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 No to ja też napisze coś ode mnie .Ok. godziny 16 (chyba ) dojeżdżamy nad Prężyce, wysiadliśmy rozprostowaliśmy nogi i Pio zadzwonił do mańka gdzie jest.A wiec po tym skierowaliśmy sie w prawo i zaczęliśmy iść w strone gdzie Maniek ''przesiaduje'' po drodze pytaliśmy sie wędkarzy czy ''coś skubie'' oraz spotkaliśmy H.M.S ''Titanic''.W końcu dotarliśmy do Mańka.Po przywitaniu się jakoś 10 min po tym polazłem ze spinnem na wędrówkę , pikna woda na spinn pomyślałem przed 1 rzutem,a wiec zaczęło sie łowienie,co chwile można było usłyszeć bicie Bolka albo zobaczyć Szczupłego w ''akcji''.Idąc dalej znalazłem się w dośc ciekawym miejscu otóż płycizna i nagle głębia,łowiąc tam w pewnym momencie usłyszałem bardzo głośny odgłos fali aż sie przeraziłem co tam może pływać.Po ok 10 min doszedłem do wniosku że na odległościach 40 m jakiś drapieżnik bije w wodę.Łowiąc dalej miałem przytrzymanie i niestety przynęta wyleciała rybce z pyska. Później skierowałem sie do ''obozowiska'' żeby przywitać sie z resztą.Po przyjściu pogadałem popatrzyłem jak ds'owcy łowią,stanąłem do zdjecia i jakoś po 20 min zwinąłem się.Szkoda że nie zostaliśmy na nocke ba na następną napewno zostaniemy z kierowcą Pozdrawiam wsystkich co byli i którzy później przybyli.Pozdrawiam ja i kierowca. Do następnego! a właśnie kiedy następny wypad? Pio- następny przejazd już masz załatwiony jak co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Spotkanie uwazam za udane,choc rybki nie dopisaly.Za to byly nocne polakow rozmowy.Szkoda ze nastepne dopiero w planach wiosennych.Jednym slowem bylo zaje.......Polecam innym stronom Polski takie spoty.Pozdrowienia dla ekipy dolnoslaskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Października 2007 Autor Share Napisano 1 Października 2007 Fotki w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Fotki w drodze. Czekamy z niecierpliwością Swoją drogą po opisach śmiem sądzić, iż wyżej wymieniony regionalny zlot był udany Oby takich więcej P.S. Dolnośląskie szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Dolnośląskie szaleje A ja właśnie myślę, że fajnie byłoby spotkać kolegów ze Śląska na opłatkowym spotkanku w Rybniku np. 27 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Roman->Pewnikiem dało by sie u nas zrobić tylko czy nad wodą czy nie? Madi->wpadnij na następne spotkanie,masz być i zero sprzeciwów Tomek1-> a może i Ty wpadniesz kiedyś do nas na spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Madi->wpadnij na następne spotkanie,masz być i zero sprzeciwów O rany jakbym chciała, nawet sobie nie wyobrażacie Ale jakoś od zeszłego roku wszystkie okoliczności działają na niekorzyść. Targi wędkarskie we Wrocku - samochód kaputt. Zlot - kasa, czas, dzieciak schorowany itp. Teraz było tak samo: kasa, czas, dzieciak chory kur... już trzeci miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kisux Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 dzieciak chory kur... już trzeci miesiąc a myślałem że tylko mój tak choruje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 madi napisał/a: dzieciak chory kur... już trzeci miesiąc a myślałem że tylko mój tak choruje ! Dokładniej 3 miesiące, początek października to równocześnie rozpoczęcie 4 miesiąca Tak bywa, choć szału można dostać, zobaczymy co wykażą testy... No ale wracając do tematu.... czekamy na relacje pozostałych osób będących na zlocie regionalnym, jak również na mnóstwo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Października 2007 Share Napisano 2 Października 2007 Tomek1-> a może i Ty wpadniesz kiedyś do nas na spotkanko? Jak mnie zaprosicie to czemu nie Tyle, że już pewnie w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyy Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Tomek1-> a może i Ty wpadniesz kiedyś do nas na spotkanko? Jak mnie zaprosicie to czemu nie Tyle, że już pewnie w przyszłym roku No to zapraszamy za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 3 Października 2007 Share Napisano 3 Października 2007 Crazyy-myślę że wpierw powinieneś porozmawiać z innymi a nie podejmować decyzji za wszystkich, tym bardziej że Twoja odpowiedzialność daje dużo do myślenia. Tomek1 sory ale musiałem to wyrzucić z siebie,myślę że zaproszenie zostanie potwierdzone przez Wszystkich z naszego regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomii Napisano 4 Października 2007 Share Napisano 4 Października 2007 ak mnie zaprosicie to czemu nie Ja nie sądziłem, że Ty czekasz na jakieś tam zaproszenie Z tego co wiem to wędkarza na ryby zapraszać nie trzeba - jedzie kiedy tylko może Ale skoro już padła kwestia zaproszeń to oczywiście zgodnie z sugestią Romana - POTWIERDZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi