Adas Napisano 14 Lutego 2008 Napisano 14 Lutego 2008 traper gold series bardzo dobra na niej pokonywałem kolegów łowiących na zanętach sensasowskich ale jak to się mówi zanęta nie łowi )
Gość lin Napisano 15 Lutego 2008 Napisano 15 Lutego 2008 hmm no to trapera w takim razie Sekret,Specjal,gold series a co do reszty firm czekam na inne opinie
petros Napisano 16 Lutego 2008 Napisano 16 Lutego 2008 hmm no to trapera w takim razie Sekret,Specjal,gold series a co do reszty firm czekam na inne opinie No to może ja powiem cos o Dragonie. Lipiec -sierpien 2007 z wielkim powodzeniem stosowałem połączenie Dragon Aroma lin karas karmel z lin karas xxl. Oczywiscie z duza iloscia cietego czerwonego. Leszcze i liny wariowały. Powiem tylko ze nie jestem fanem stosowania zanet w duzych workach np 3 kg. Na takiej paczce xxl zepslulem sobie cala nocke. Moze to przypadek, ale teraz zawsze kupuje opakowania dragona 0,8 kg. Bardzo pozytywnie oceniam tez zanete Lorpio extra lin karas. To opakowanie 1,9kg, ale zawsze pieknie pachnaca zaneta i rownie skuteczna na linka. W tym sezonie siegne po Sensas Tanches (na lina): cena wysoka, ale chce sprawdzic czy warto za te pieniadze oraz Catch Marcela van den Eynde. Jak skuteczne sa te zanety u mnie opisze po wakacjach:)
Gość lin Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 hmm czyli dodac tez lorpio extra i dragona arome.Co do aromy to wczesniej juz myslalem nad nim,musze tez przetestowac
bronek Napisano 20 Lutego 2008 Napisano 20 Lutego 2008 witam. wypowiem sie tylko na temat zanet dragona bo je stosuje. u mnie zaneta dziala troche odwrotnie niz u was na zanete dragona karpiową łowiłem ładne sztuki karasia, leszcza i ploci natomiast na zanete leszczową dragona - karpie. przyneta to glownie bialy , cerwony robak + kukurydza z puchy (czasem o smaku truskawkowym ) brak bran wystepowal kiedy dodawalem do zanety czosnku (chyba go nie lubią).
Gość lin Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 hmm jak narazie zakupilem Dragona magnum, co proponujecie kupic po tej zanecie?
sandacz Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Sa takie zanety , niby to opracowane przez Bogluslawa Bruda, firma bodajze nazywa sie Boland... ale glowy nie dam
Gość lin Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 pierwsze slysze niech ktos cos wiecej powie o tej zanecie, rozumiem ze u ciebie sie sprawdza?
jacekkk Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 HEj chyba jeszcze nikt nie wspomniał o sensanie najlepsze szczerze polecam
Gość lin Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 pewnie ze najlepszym w co nie watpie, lecz nie na moja kieszen wiec ta zaneta odpada i szukam szczescia u innych firm.
jacekkk Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 oj sory nie przczytałem wszystkich odp sory ale sensas jest ok
Gość lin Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 okk moze masz jakies ciekawe uwagi co do innych firm?? lorpio, traper, dragon??
jacekkk Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 Też są ok już urzywałem dragona lorpio trapera ale najskuteczniejszy był sensas oczywiscie jest wiele innych dobrych marek kyure orzywałem np. marcel
jacekkk Napisano 23 Lutego 2008 Napisano 23 Lutego 2008 jak chcesz to moge pare rodzajów jakie urzywałem podac
sandacz Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 pierwsze slysze niech ktos cos wiecej powie o tej zanecie, rozumiem ze u ciebie sie sprawdza? Kupilem jedna paczke po wyprobowaniu opisze napewno efekty....
trini Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 a ja bardzo lubię trofeum, już drugi rok mam spory zapas ich atraktorów, teraz wyszły zanęty Rok temu w kwietniu zamówiłam sobie przez internet od nich trochę, i wystarczyło na dłuuugo - w tym roku udało mi się na targach w Poznaniu zdobyć kilka paczek Polecam, bo nie śmierdzą chemią, jak dla mnie porównywalne są z Marcelem, pod względem skuteczności, za to cena zdecydowanie zachęcajaca Jeśli ktoś ma ochotę zdobyć taki atraktor - zapraszam do kliknięcia w zielony link w mojej sygnaturce
hexman Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 Zanęty B.Bruda są stosunkowo skuteczne na wodach gdzie ja łowię, ale nie powiem żeby wyniki były oszałamiające. Lecz jak się je "dopieści" to są naprawde warte swojej ceny! I mogę je polecić.
Jarosław Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 trofeum jak dla mnie porównywalne są z Marcelem, pod względem skuteczności, Odjeło mi mowę
jacekkk Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 a urzywał moze ktoś już dżokersa jest bardzo skuteczny gdy oczywiście odpowiednio sie go poda mi sie sprawdził
Adas Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 1# HEj chyba jeszcze nikt nie wspomniał o sensanie najlepsze szczerze polecam oj mylisz się... zależy od wody 2# a urzywał moze ktoś już dżokersa jest bardzo skuteczny gdy oczywiście odpowiednio sie go poda mi sie sprawdził tak ale temat jest a zanętach a nie o robaczkach
trini Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 Odjeło mi mowę Słuchaj, u mnie naprawdę się Trofeum sprawdza, na równi z Marcelem Aczkolwiek, nie mają wszystkiego co ma marcel. Na pewno to zależy też od innych czynników i tego, że dodaję jeszcze inne rzeczy, ale ja sobie bardzo chwalę, zwłaszcza cenowo. Masz inne doświadczenia? Jeden lubi to, inny tamto A jak się sprawdza, to czemu o tym nie powiedzieć?
hexman Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 A jak się sprawdza, to czemu o tym nie powiedzieć? Toż to święta racja W tym tygodniu mam ochotę spróbować Lorpio, bo slyszałem o nim wiele przychylnych opinii. Tylko za bardzo nie wiem którego. Może polecilibyście coś na rzekę, głebokości ok 2-3m i o uciągu 1-2g? Ryby które przeważają to płoc, leszcz, karaś, i ukleja a raczej uklejki. Liczę na Waszą pomoc Ostatnim nabytkiem był Traper na wody stojące na karpiowate, dopieszczony płatkami, konopiami, i atraktorem(całość była słona) i wyniki były zadowalające, lecz zastanawiam się czy może być coś lepszego
jacekkk Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 oj mylisz się... zależy od wody to wiadomo że nie ale wyżej wymienione tez napewno sie nie sprawdzają na wszystkicvh wodach tak ale temat jest a zanętach a nie o robaczkach a czy robaki nie moga służyc do necenia a w szczegulnosci jokers odpowiednio podany z ziemia może ściągnąc piekne rybki i zatrzymac je na długo w łowisku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.