petros Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Co sadzicie o zanecie Gutkiewicza Big Fish Premium? Czy jest ona porownywalna z seria xxl Dragona?
robas1971 Napisano 16 Lipca 2008 Napisano 16 Lipca 2008 Witam.mam pytanie czy ktos stosował juz zanete TRABUCCO ULTIMATE ETANG PRO oraz TRABUCCO RIVER i z jakim skutkiem pozdrawiam
maju Napisano 29 Lipca 2008 Napisano 29 Lipca 2008 Zastanawiam się nad kupnem 2,5 kg zanęty dragon magnum na leszcza. Czy używacie zanęt z tej serii , jakie macie opinie na jej temat
qbalub Napisano 29 Lipca 2008 Napisano 29 Lipca 2008 Mam pytanko:) używał już ktoś zanęt dragon nature?? skutkują one ??? i czy w tym okresie będą dobre na karpia??ponieważ mam zamiar ustawić się na nockę której celem jest karp i węgorz:) z wędkarskim pozdrowieniem;)
maju Napisano 5 Sierpnia 2008 Napisano 5 Sierpnia 2008 Ostatnio zakupiłem tego dragona magnum leszcz i jestem całkiem zadowolony. Zanęta ma fajny łagodny zapach, a po odpowiednim podrasowaniu wyniki na rybkach są też ok
Zipacna Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 A jaką zanętę polecacie na środkową Wisłę? - łowienie z gruntu - DS, docelowo - leszcz, płoć, karp (w tym sazan) i "czepidła" typu kleń, krąp. Jutro wybieram się do sklepu i muszę zrobić zaopatrzenie, a widzę że zawodowcy tutaj doradzają.
Gość lin Napisano 8 Sierpnia 2008 Napisano 8 Sierpnia 2008 Jak oceniacie zanęty Trapera Gold Series i Sekreta??
cinek1979 Napisano 9 Sierpnia 2008 Napisano 9 Sierpnia 2008 gold series jest brdzo dobrą serią zanęt szczególnie experta lubię , spróbuj też lorenca z serii super u mnie cenowo mniej więcej to samo co gold series a sprawdza sie na odrze szczególnie na leszcze i krąpie
jonnu Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Witam Chcial bym sie dowiedzic czy traper feeder czerwony jest dobra zaneta Na zawody Grubnowe na odrze?? z gory dzieki
maju Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 czy traper feeder czerwony jest dobra zaneta Na zawody Nie U mnie zanęty trapera kiepsko się spisują przy rekreacyjnym łapaniu, a co dopiero na zawodach.... Polecam na zawody gruntowe zanętę marcela Gold Pro Bream
tomek1 Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 U mnie zanęty trapera kiepsko się spisują przy rekreacyjnym łapaniu, a co dopiero na zawodach....Polecam na zawody gruntowe zanętę marcela Gold Pro Bream To jeszcze napisz jaka jest różnica w cenie- żeby porównanie było pełne
hexman Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Gold Pro Bream Nie wszyscy mają tak zasobny portfel jaka jest różnica w cenie GP bream kosztuje 14 zł/kg. Ale jak już polecać takie zanęty, to bardziej mi się sprawdził sensas 3000, różnica 4 zł jest nieznaczna już na takich zanętach(jak ktoś może dać za zanęte 14 to może też dać 18 ), do tego bremix SS za 13 zł i zanęta gotowa A tak poważnie to sam na zawodach używam trapera zawodniczego+dodatki MVDE, wychodzi przystępnie, a wyniki są naprawdę dobre na wiśle Jeśli już mówimy o zanętach Gold Pro Bram, to nie sztuka kupić zanętę... sztuka dobrać do nich odpowiednie dodatki i atraktory . Jeśli chodzi jeszcze o tą zanętę, to dobrze jest ją namoczyć dzień przed zawodami, żeby dobrze się nawilżyła i słabo pracowała
tomek1 Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 GP bream kosztuje 14 zł/kg Czyli mniej więcej tyle co dwie 3 kilowe paczki trapera. I tej informacji brakowało w porównaniu
robcio Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 U mnie zanęty trapera kiepsko się spisują przy rekreacyjnym łapaniu A u mnie wręcz przeciwnie, dodając do uniwersalnego trapera melasę i siekane rosówki mam całkiem przyzwoite wyniki w połowach leszczy i w dodatku na "łódzkich" wodach
maju Napisano 9 Września 2008 Napisano 9 Września 2008 Czyli mniej więcej tyle co dwie 3 kilowe paczki trapera. I tej informacji brakowało w porównaniu Wiem że jeśli ktoś nie ma kasy to na pewno wybierze trapera albo jakąś inną tańszą zanętę... Ale ja jak się wybieram na zawody to wolę wybrać zanętę sprawdzonego producenta Swoją drogą na zawody niezła jest zanęta Sensas 3000 Bremes(z dodatkiem Super Bremix)
cinek1979 Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 wiosną dobrze połowiłem na gold series trapera płocie ,latem ładnie wchodził wnią leszcz i krąp....przynajmniej u mnie na odrze i jej kanałach
sandacz Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 Kupilem niedawno kilka paczek GS do testow i powiem ze bez fajerwerkow u mnie o wiele lepiej sprawdza sie zaneta Dragona Magnum ktora jest 2x tansza Pozatym po przesianiu golda przez sito zostalo pelno jakis smieci : folie, papierki itp. Reasumujac zostaje przy Dragonie
hexman Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 po przesianiu golda przez sito zostalo pelno jakis smieci : folie, papierki itp U mnie to jest na porzadku dziennym-i traper(obojetnie czy zawodniczy czy zwykły), czy brud.. ogólnie jest to ta niższa półka, więc wybaczamy . U mnie gold sprawdza się dosyć dobrze, więc ja pozostaje przy papierkach i foliach Na dragonach powiem szczerze nigdy nie łowiłem, ale dla mnie podstawowymi zanetami są: traper i Brud, a od święta MVDE
#_GoNzO_# Napisano 5 Października 2008 Napisano 5 Października 2008 U mnie dobrą zanęta na rzekę była zanęta Dragona MAGNUM,traper też nie jest zły ale zanęty stila też są dobre
DooLiN Napisano 9 Listopada 2008 Napisano 9 Listopada 2008 Chciałbym się dowiedziec o skutecznośc zanęty Jaxon Select Płoc i czy wogóle opłaca się ją kupowac.Może ktoś wie z czym dobrze się komponuje.Prosze o wypowiedzi na temat tej zanęty i serdecznie dziękuje za odpowiedzi.
qbalub Napisano 15 Lutego 2009 Napisano 15 Lutego 2009 A co sądzicie o zanętach profess?? używał już ktoś ich?? jakie efekty i jaką cenę mają te zanęty?? pozdrawiam
sandacz Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 Witam! Mam małe pytanko przed sezonem chce kupic troche zanęt i mam problem. Nie wiem czy inwestowac w Lorpio Extra czy może Gutkiewicze Performance, obie serie kształtuja sie podobnie cenowo... jakie jest zdanie bardziej doświadczonych, konkretnie chodzi o zanęty karp,leszcz, płoć. Pozdro
tomek1 Napisano 23 Marca 2009 Napisano 23 Marca 2009 konkretnie chodzi o zanęty karp,leszcz, płoć Jak masz możliwość, to szukaj Still-a. Miodowa na karpia i czarna (z dodatkiem krwi) na pozostałe ryby. Kup, nawilż i powąchaj
Damian21 Napisano 6 Kwietnia 2009 Napisano 6 Kwietnia 2009 Jak masz możliwość, to szukaj Still-a. potwierdzam, w zeszłym sezonie uzywalem glownie stil'a HPB karp wanilia, miod a takze B.Bruda karp wanilia lub miod - takie moje uniwersalki na karpia, karasia i lina, bardzo mi spasowaly, rybom też
Gość omen93 Napisano 8 Kwietnia 2009 Napisano 8 Kwietnia 2009 Szczerze mówiąc to ja używam przeważnie zenęt Stil.Na dragona i lorpio też nie narzekam. HPB to naprawde dobra seria...a zapach i smak takiej zanęty przedni.Polecam również serie TURBO-LOCK i Formel1.-do tych zanęt nie dodaje się już żadnych uszlachetniaczy,dodatków(są to mieszanki w 100% kompletne-wskazania producenta).Jedynie wiadomka...odpowiednią ilość robali,ziarna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.