fix-bud Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Sam jestem ciekaw jak wam pójdzie,ja jutro walę na spina na komercyjne,dam znać jak poszło.A wam życzę taaaaakiej ryby,niedługo znów zacznę latać na ciepły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Leszcza dużego brak. Zaczyna brać Jaź ale sporadycznie, piękna sztuka poszła mi z haczykiem i to była jedyna duża ryba od wczoraj do dzisiaj rano. Wczoraj puścili ciepłą wodę, fajny widok i drobnica zaczęła współpracować. Na kwadracie zero ryb. W okolicy rur goście złapali karpia około 4kg. Brania krąpi do 22.00 później zero, woda przestała parować opadła o około 30cm i do 9.00 ani jednej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Gorzów był i wrócił z pustymi wiaderkami siedzielśmy za piachem brań prawie wcale ogólnie nie ma czym się chwalić coś się w nocy spławiało ale nie chciało połknąć haczyka więc wyjazd g...niany przez duże G . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Tak jak pisałem szału niema:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Uuuuu to słabizna,ale nie zero,na pewno nie tego się spodziewaliście. Byłem tak jak napisałem wcześniej.Opis na golcza,komercyjne ,zachodniopomorskie.Szału nie było ale tragedii też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Witam,był ktoś ostatnio? Jakie wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Ja się wybieram za tydzień na nockę z piątku na sobotę. We wtorek będę w Gryfinie służbowo to podjadę na kanał zobaczyć co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Ja dzisiaj miałem podjechać w okolice kwadratu,ale to jakby nie brało koło działek w Gryfinie.Prawda taka że brało i to dość ładnie brało.Opis jest na ciepły kanał w Gryfinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyk Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 ja z ekipą własnie wrócilismy z kanału. byliśmy od niedzieli ryba brała chimerycznie, brak ciepłej wody, przewazał krąp 30cm. w dzień drobny krąp i płoć na przepływankę co rzut to branie tak było do soboty,w sobotę kompletny brak brań zarówno w dzień jak i w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 kamyk, A Jazie albo większe leszcze nie brały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyk Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 przez cały tydzień były tylko 2 jazie takie po 1,5 kilo i 3 leszcze 0,5 kilo. próbowaliśmy na wszystko od kłódek po groch, łubin i kukurydzę. myślę iż to brak ciepłej wody niestety nie trafiliśmy, ale tydzień w campingu bezcenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 11 Grudnia 2012 Share Napisano 11 Grudnia 2012 W ostatnich grudniowych WW jest opis 2 sumów złapanych na rippera na kanale ciepłym. Pierwszy 18,5 kg,145 cm,żółty ripper 9cm,20 sierpnia tego roku,drugi 15,10 kg,123 cm,26.09.2012 seledynowy ripper. A ja latałem gdzie indziej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 17 Grudnia 2012 Share Napisano 17 Grudnia 2012 Coś się zmieniło zaczeło coś skubać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 ooo widzę szwagier że chcesz jechać uuuu ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Byliśmy na kwadracie od 11.40 do 13ej ,2 osoby na spina.Troczek i drop,błystka,wobki,guma.Wynik - zero,było to w ostatni czwartek,woda cholernie niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 właśnie słyszałem że niska , w miejscu gdzie przeważnie siadamy (przy lasku bliżej łapacza) łacha piasku a przy normalnym stanie wody to nawet mała skarpa więc widzę że nie idzie ku lepszemu a jest coraz gorzej chyba zimą trzeba będzie pielęgnować zacisze domowe a nie na ryby jeździć . Pozdrawiam kolegów i WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Jutro jadę zamknąć sezon 2012r. Ostatnia nocka w tym roku hehe tak powiedziałem mojej kobiecie. Jeszcze nie wie, że 05.01.2013r. odbędzie się otwarcie nowego sezonu. Nie wiecie jak wyniki, bo nie wiem na co się nastawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Grudnia 2012 Share Napisano 28 Grudnia 2012 Daniello co na dolnej koło elektrowni ? Koledzy się pytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Kolega był rano 3 godzinki na grunt..Efekt to zero brań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 30 Grudnia 2012 Share Napisano 30 Grudnia 2012 Niestety ostatni wypad w tym roku niezbyt udany. Od 12.00 wczoraj do 9.00 dzisiaj z zero ryb. Dosłownie jeden krąp jedna płotka i kilka jazgarzy. Woda niska jak nigdy. Mam nadzieję, że początek przyszłego roku będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 witam kolegów coś się zmieniło na ciepłym bo myślimy nad rozpoczęciem sezonu w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike_mm Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Byłem w niedzielę. Strasznie wysoka woda - nie pamiętam kiedy ostatnio coś takiego widziałem na Dolnej. Brania bardzo słabe. Praktycznie przez 5h łowienia niewiele się zdarzyło. Nie widziałem też zbyt wielu ludzi więc można przyjąć, że ogólnie lipa. Puścili ciepłą wodę przez chwilę to tak zaczęło parować, że nic nie było widać. Ogólnie to zachęcam łowienie na Dolnej - przecież nie o to chodzi aby wiecznie coś brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 Mike święta racja nie o to chodzi ---Szwagier słyszał ---integracja--- człowiek zaraz zapomni jak sie koszyk zakłada trzeba coś myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 oj szwagier szwagier może znajdzie się miejsce dla Ciebie a tak poważnie to przyszły piątek jak pogoda dopisze jedziemy zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 19 Stycznia 2013 Share Napisano 19 Stycznia 2013 Byłem dzisiaj na kwadracie ze spinem,drop i trok.Wynik zero,łowiłem jakieś 80 minut od 10 mniej więcej.Spotkałem 2 wędkarzy na łódce,machali za sandaczem -też zero,chyba że coś chwycili jak się zmyłem,nie wiem.Dalej siedziało 3 feederowców,byli srebrnym autem,nie rozmawiałem z nimi ,tak więc nie wiem czy coś mieli.Woda poziom średni zmierzający w niski,ogólnie lipa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi