fix-bud Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 witam kolegów! cóż,srebrny seat sobota koło 8ej rano... podejde do was chłopaki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 fix-budBędziesz gdzieś w okolicach płyt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 marcinie w tygodniu to odpada ROBOTA a nastepny weekend to raczej bedzie pracujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 fix-bud zapraszam do nas jak bedziemy to sie wyspowiadamy z wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 tylko mówie jedziemy na 80 % w piatek a miejsce gdzieś koło piachów na górce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 daniello tak,najpierw bede tam,ale na pewno podjade do chlopaków... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Już ekipa na piątek dogadana, a dzisiaj niespodzianka - turbina w samochodzie walnęła w plecy 1500 zł i weekend nad wodą, samochód gdzieś pod Nowogardem stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flomaker Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 A co tej turbawce, bo pewnie da się taniej - 1500 to nową można kupić. Co to za turbina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Ostatnio za używaną wymianą zapłaciłem tyle. Turbina od chryslera Grand Voyagera 2,5 CRD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Witam jak na razie się szykujemy choć pogoda nie za fajna u nas w Gorzowie wieje i coś kropi. Jak dobrze pójdzie to wyjazd około 11-12-tej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 No i panowie zostaliśmy w domu pogoda pod psem wieje że chce głowę urwać więc odpuścismy sobie ten wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 witajcie,kto bedzie jutro? ja zaczynam kolo 7.30 od miejsca kolo plyty lub na zakrecie gdzie podobno rekordowy okoń padł... dajcie znac,czekam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Fix jak tam polow Kanal ruszyl czy jeszcze nie... bo nie ma gdzie polowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 witam 3 tydzień z rzędu od 7.30 i znowu zero,gdyby nie towarzysz paweł i daniello z kolegą to zawinąłbym sie kolo 10 ej,a tak siedziałem do 14.15,co dobre to to ze woda sie podniosła.niestety im blizej konca naszej eskapady to wiatr był coraz mocniejszy....byly ekipy z lubuskiego na rejestracjach gorzowskich i zielonogorskich i tez zero....widziałem tez kilkuosobową grupkę koło rur,zostawali na noc-ciekawe jak im pojdzie... ale pogadalismy na miescowce przy plycie za to i juz ustawilismy sie na wspolne wypady... bylo tez wyciaganie zakopanej vectry na zakrecie, gdy by nie golf, to chlopaki ze szczecina dlugo by w domu nie byli...a ja i tak wierzę w tę wodę pozdro dla was chlopaki blagier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Dla mnie to wygrał gość który zamiast wypychać z nami vectre to pchał golfa:-)he he:-)A co do miejscówki to myślę że warto by spróbować przy Hodowli tam powinna cały czas stać:)Chłopaki sypią jedzonka rybką to zawsze nurt przeniesie kawałek dalej i rybka tam się trzyma:)Myślę że trzeba tam spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 daniello2010, kiedyś tak było, ale od jakiegoś czasu właściciel zamontował karmniki na drucik. Ryba podpływa puka w drucik i wyskakuje jej kulka granulatu. Nowe ryby uczą się tego od starych w dwa dni a straty w karmie są prawie żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 daniello2010, kiedyś tak było, ale od jakiegoś czasu właściciel zamontował karmniki na drucik. Ryba podpływa puka w drucik i wyskakuje jej kulka granulatu. A to tego kolego nie wiedziałem..No wczoraj strasznie wiało na ciepłym i niestety nic nie udało się nam złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 witam.dzis rozmawiałem z pawłem jak brałem ten parasolo-namiocik kongera. Jego szwagier w niedziele był na ciepłym i nałapał krapi i leszczyków-niezle co? mówiłem ze predzej czy pozniej woda "peknie" ja w sobot lub niedziele cisne znowu... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 kurde ja w sobotę mam szkolenie bhp a też bym pojechał.może uda mi się coś wykręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Byłem dziś od 15 do 17 na ciepłym zobaczyć tam gdzie byliśmy w weekend łowiłem na kuku miałem kilka brań(nic szczególnego)za to ładnie coś się chlapało na środku kanału:)Nie wiem co to było...Za to ktoś tam coś połowił bo widziałem świeże łuski a beczkę chyba ktoś zajeb.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 o panowie my z ekipą wybieramy się w piątek jutro przygotowania i zakupy. Panowie jaka beczka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 witam GORZÓW szykuje się na wyjazd w piątek na nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Beczka w której było palone ognisko bardzo przydatna rzecz:)I ktoś zajeb..:)No to chłopaki wpadnę w piątek zobaczyć do was jak tam rybki:)a gdzie będziecie??:)Pewnie tzw. "GRUPA SZYBKIEGO REAGOWANIA":D(złomiarze)się na nią zaczaiła:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Fix-bud to teraz weź sobie kierowce:):hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 my planujemy gdzieś koło piachu na zakręcie ale łatwo będzie nas znaleźć ---bus z kuchniami i szwagier MARCINB26 po kilku piwach i pełno puszek po żubrze hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi