dero80 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 widze że szwagier mnie z informacją ubiegł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 To napewno was znajdę:)A na co się konkretnie nastawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 na rybkę grunt ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 No że na rybkę i grunt to raczej pewne:) dero80 Ulubiona metoda połowu: feder ale konkretniej??:)Czy poprostu rekreacyjnie:)% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 sorki my to raczej wyjazd rekreacyjnie bez konkretnego nastawiania się nęcenia i specjalnego szykowania . Co woda da złapać to będzie , nawet jak się wróci bez ryby to i tak świetny odpoczynek od żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 I tu się z tobą zgadzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 no ciekawe jak będzie ostatni nasz wyjazd, pierwszy w tym roku i rekordowy leszcz padł no i troszkę sie pociągało mniejszych ale widzę z waszych wpisów że po mrozach woda się mocno zrobiła chimeryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam67 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 witam zapaleńców, niestety odległość pozwala mi tylko śledzenie tego co piszecie na temat kanału.Ale już niedługo też się tam zjawimy, więc z wielkim zainteresowaniem czytam o efektach na kanale.Pozdrawiam i życzę połamania..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 daniello ja nie wiem czy w piątek nie podjadę,bo na razie kroji się ze będę miał wolne,ale jutro w praniu wyjdzie.... a jak mnie nie będzie w dzień to może wieczorkiem wpadnę zobaczę poczynania ekipy z Gorzowa -kto wie? i jak nie będzie łapania w piątek to na pewno sobota lub niedziela. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 To jak coś to jeszcze się zgadamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 No to Panowie zakupy zrobione wszystko uszykowane tylko czekamy na 8 rano pakowanie tobołków i kolo 12,00 zawitamy na lowisku szczerze to juz moge jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Też już bym pojechał ale cóż jutro praca do 17 a w sobotę BHP od 8 do 14...Ale w niedziele atakuje łowisko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flomaker Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 A w niedzielę będzie padać Może będę w sobotę ok 8-13. Połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Gorzów już na łowisku % idą ryb nie ma relaks pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Jechałem obok ciepłego na zakręcie przy kwadracie was niewidziałem chłopaki..gdzie jesteście?odwiedze was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 jesteśmy w stronę łapacza blisko zakrętu z piachem widać nas z zakrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 I jak tam chłopaki coś jeszcze złowiliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 generalnie lipa mały krap. % grzeje, ognisko też ogólnie odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 jak chlopaki? leszcz nie wszedł ani krąp w wiekszej liczbie? moze jazie? taaaaaaaaakiej rybyzyczę ja mialem byc jutro ale mnie nie bedzie-praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dero80 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 gorzów już w domu wyjechaliśmy o 8 rano nocka zimna 4 litery trochę zmarzły wynik ogólnie słaby większość krap wielkości dłoni mały jaź i malutki karp szwagra marcinab wyjazd pod względem połowu lipa ale odpoczynek przedni. Pozdrowienia dla Daniela i dzięki za odwiedziny i browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flomaker Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 My byliśmy w trzech na samym początku kanału i wszyscy na zero. Ryba bierze tylko w nocy (z relacji ludzi którzy byli od wtorku). Nie widziałem by ktoś inny coś trafił. Było kilka puknięć pojedynczych, ale nie do zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 witajcie! Czy ktoś będzie jutro na ciepłym kanale? Daniello sam będziesz? od której godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Cześć marek no właśnie jest mały znak zapytania czy będę bo za 30min idę na imprezę do znajomych i niewiem czy dam radę się rano ogarnąć:)a ty jedziesz jutro?jak tak to o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 witajcie. niestety jutro mnie nie będzie,mam robotę do skończenia.ale myślę o wtorku od południa do 20ej gdzieś tak.Paweł ma być jutro od rana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 3 Marca 2012 Share Napisano 3 Marca 2012 Witam, witam fakt ryba brała wsumie nie w nocy tylko wieczorem krąpiki jaziki mały karpik była tez świnka i karaś to co przyjechało do GW w zupełności starczyło na kollacyjkę dla 5 osob i jeszcze zostało -.my też z rana zajechaliśmy do mirka na kwadrat (kęping) i z tego co mówił siedząc od wtorku, brały mu chyba z środy na czwartek- choć ja nie narzekam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi