mike_mm Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 czy gleboko jest na srodku kwadratu ? +-6m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 Jakby mógł się jeszcze Danielo wypowiedzieć na temat dobrych miejscówek na suma na kwadracie tak dokładniej jak krowie na rowie ktore miejsca dobre na suma na tym kwadracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 http://images33.fotosik.pl/604/b60188f840c0bc00med.jpg' alt='b60188f840c0bc00med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 19 Marca 2013 Share Napisano 19 Marca 2013 bardzo czytelnie dzieki Daniello powiedz mi tylko czy jak lapie na luku kwadratu jezeli dobrze zrozumialem to zarzucam zestaw jakby na styku kanalu z kwadratem, ale jeszcze w kwadracie. Pytam dlatego poniewaz chce uzyc pellet a na styku woda powinna jeszcze stac wiec pellet powinien byc w miejscu necenia i rzucac z tego co pokazales jakies20- 30 m? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 20 Marca 2013 Share Napisano 20 Marca 2013 Dokladnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam czy coś się ruszyło na ciepłym bo mam zamiar ruszyć za białą rybką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 A kiedy kolego lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Mam zamiar się wybrać poniedziałek pomachać trochę tyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 5 Kwietnia 2013 Share Napisano 5 Kwietnia 2013 Mam małe pytanie gdzie bardziej łowne miejsca są ,przy rurach za tz.Kwadratem czy przy hodowli karpi tam przy sadzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 fajne miejsce jest kolego okolo 300 m od rur jak stoisz przodem do wody to z prawej strony miejsce jest charakterystyczne kamienie na ziemii jest cos ala zajazd na samochod widzialem jak lapali tam na bolonke.Sam łowilem w tym miesjcu leszcze na grunt . Gdybys potrzebowal jeszcze jakis informacji pisz pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Możesz tez koło hodowli,tyle że ostatni tydzień to lipa,sama drobnica.Zdecydowanie najlepsze wyniki na ciepłym jak dorwiesz łódź lub ponton.Z tyczka to tylko brzeg bym próbował.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiloski Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 A gdzie dokładnie ten kanał ciepły jest ? Byłem dzisiaj na Odrze 4 godziny, próbowałem na odległosciówkę i bez brania ;/ Nie wiem czy ja mam takiego pecha czy teraz taka lipa na Odrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Kanal cieply jest za miejscowoscia Pniewo ogolnie rzecz biorac dojezdzasz prawie do samej elektrowni doslownie 200 m przed brama skrecasz w prawo jedziesz wzdluz dzialek i dojezdzasz do samego kanalu .Druga mozliwoscia dojazdu jest skrecenie w prawo w Pniewie skrecasz pod rurami. Ogolnie nie wiem skad bedziesz jechal na lowisko, ale kieruj sie na Gryfino , Pniewo to wioska kawalek za Gryfinem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam skubie coś na ciepłym kanale ?Chodzi mi o białą rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Witam jak tam sytuacja na ciepłym skubie już coś grubszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Byłem w niedzielę kanał ciepły,miejsca różne-kwadrat,rury,hodowla,czas od 6 do 11,wynik 27 okoni ,jeden 24 cm,3 szt 19-20 cm,reszta od 10do 17cm.Trafił się jeden bass 10-12cm. Pozdrowienia dla Ziuta,fajnie się z Tobą łowiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziuta Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Dzięki fix-bud za pokazanie kawałka fajnej wody Mi udało sie złowić ok 10-12 okonków i jednego ok 25 cm z tym że, ja śpioch jestem i dojechałem dopiero około 9. Rano zdecydowanie są lepsze brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinb26 Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam Jutro Gorzów zawita na łowisku trzeba łapac slonce a odra wysoka więc...trzeba rozprostować przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Witam co tam słychać na ciepłym kanale większa rybka się ruszyła,bo mam zamiar wybrać się w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzo Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Dziś byłem, z gruntu kicha :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urbanek Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Witam Był ktoś na kanale? bierze coś z gruntu? może na nocce ktoś był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazak86 Napisano 9 Sierpnia 2013 Share Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam. Jestem tu nowy więc na początek chciał bym się przywitać. Witam Ten kanał o którym mowa w temacie to już chyba legenda. Każdy kiedyś o nim słyszał. Postanowiłem się tam wybrać w ten weekend. Problem polega na tym że nigdy wcześniej tam nie łowiłem. Słyszałem wiele opinii na temat tego miejsca. Większość ludzi mówi ,że nie warto tam jechać bo to już nie to i inne tego typu opinie. Byłem tam wczoraj wieczorem na mały rekonesans i miejsce wygląda bardzo Ciekawie. Pozytywnym zaskoczeniem są kosze na śmieci. Byłem w miejscu gdzie jest tak przyczepa campingowa i jechałem wzdłuż brzegu w prawa stronę. Chciał bym tam połowić trochę na feeder. I tu pojawiają się moje pytania. Jaka gramatura koszyczków jaki rozmiar haczyków i długość przyponów. Do tego jaka najlepsza przynęta na lina i leszcza. No i oczywiście zanęta. Z góry dziękuje za odpowiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedras87 Napisano 12 Sierpnia 2013 Share Napisano 12 Sierpnia 2013 Osobiście używam koszyków 80 g , haczyków 2 gamaków przynęta to biały lub biały z kukurydzą. Dobrze sprawdzają się mieszanki szbyszka milewskiego z serii nature i inne. Przypony stosuje 25 cm na 0,18 stce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3VY Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 jeżdżiłem na dolną odre 20pare lat temu najlepszą przynętą na karpia była pasza odkupiona za 2 piwka od pracowników hodowli oczywiście jeszcze państwowych .Sandacz jesienią też niezle brał,a teraz to już dawno nie słyszałem żeby ktoś coś tam łowił oprócz drobnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzo Napisano 7 Września 2013 Share Napisano 7 Września 2013 Już wrzesień, co słychać na ciepłym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi