kamionki Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Dzięki Panowie,doszły Wasze numery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 .tylko o ktorej w Namyslowie? OK 15-tej Dzięki Panowie,doszły Wasze numery. Było by fajnie jak byś się zjawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 slowik, cholera kable mam w piwnicy,obym nie zapomnial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 A czy Wy do soboty siedzicie?Moim najbardziej prawdopodobnym terminem wizyty byłby piątek wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Minimum do soboty,a i moze niedziela bedzie slowik, nie stety w niedziele nie moze ale jak beda chetni to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ale jak beda chetni to czemu nie Kolega z Olesna się zapowiada na piątek wieczorem i ma zostać do niedzieli. Się jeszcze zobaczy co i jak No i dudi coś kombinuje żeby przyjechać w piątek,oby mu się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Chłopaki ale wam zazdroszczę ,powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 maniek, nie dziekuje zeby nie zapeszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Chłopaki ale wam zazdroszczę Szkoda że Ciebie zabraknie na tej zasiadce Miro1956, Jestem pod tel. do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reniek47 Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Jutro jadę na Michalice. Maniuś dzięki za życzenia,ale spotkanie haczykowców bez Ciebie, Romana Gawlasa i rodzynka Madi będzie bez uroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 6 Maja 2010 Share Napisano 6 Maja 2010 Maniuś dzięki za życzenia,ale spotkanie haczykowców bez Ciebie, Romana Gawlasa i rodzynka Madi będzie bez uroku. reniek47, spokojnie ,jeszcze nadrobimy w tym roku ,już mi chodzi pomysł po głowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 spokojnie ,jeszcze nadrobimy w tym roku ,już mi chodzi pomysł po głowie . Tak tylko z ciekawości odświeżam temat.Co Ci maniek po głowie chodzi A jak wiadomo,im wcześniej coś będzie planowane to powinno mieć większe szanse powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Tak tylko z ciekawości odświeżam temat.Co Ci maniek po głowie chodziW sumie powódź pokrzyżowała mi plany,ale plan był taki ,aby w sierpniu lub wrześniu zrobić wspólną zasiadkę nad Odra taki jeden wekend ,nie koniecznie musi byc to zasiadka karpiowa ,zmawiamy sie w jednym miejscu i każdy łowi jak chce .Dobrze by było zrobić taka zasiadkę puki ciepło.Bo coś grupa dolnośląska sie w tym roku rozleniwiła .Teraz pytanie czy byli by chętni ,w Odpowiedziach proszę podać dwie info ,odpowiadający termin i miejsce zlotu ,co do miejsca albo konkret ,albo Wrocław/poza miastem.Nie będę sugerował żadnego miejsca bo teraz po powodzi to czysta ruletka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Ja wchodzę Co do terminu to wolałbym w tygodniu ale wiadomo że nie każdy da w tygodniu radę. Jeżeli chodzi o weekend to nigdy nie wiem kiedy będę na wyjeździe a kiedy nie ale na pewno wpadnę jak nie na cały weekend to chociaż na jeden dzień albo kilka godzin. Miejsce ? Tak jak mówisz teraz to loteria ale na pewno do czasu zasiadaki sytuacja się trochę wyklaruje i coś wybierzemy. Auto mam także czy Wrocław czy gdzieś dalej to akurat mi obojętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Ja również się piszę.Mam nadzieję,że tym razem nic mi nie pokrzyżuje planów i będę na pewno.Jeżeli chodzi o miejsce to również się dostosuję.Zawsze można w kilka osób się umówić i jechać jednym autem.Co do terminu to myślę,że dobrze by było gdybyśmy od razu ustalili datę i każdy starał by się dopasować.Mi najbardziej pasuje termin od 2 do 16 sierpnia.Wtedy mam urlop,tylko dla siebie Co do formuły jestem jak najbardziej za -chociaż nie ukrywam,że podpatrzył bym "Naszych Karpiarzy".Sam nieśmiało staram się zgłębiać temat dlatego fajnie będzie naocznie zobaczyć "jak to się robi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Czerwca 2010 Share Napisano 25 Czerwca 2010 Hehe wrescie cos drgnelo,co do mnie to narazie odpuscilem sobie czeste wyjazdy na rybki (rwa kulszowa) od poczatku miesiaca mnie meczy ale jesli zlocik wypali to nawet z bolem ale pisze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 Ja się dostosuje Jestem elastyczny ale koniec sierpnia zajęty a po za tym raczej mi obojętne.... Miejsce : Może być Odra a gdzie to juz obojętne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 15 Lipca 2010 Autor Share Napisano 15 Lipca 2010 A może siądziemy gdzieś ?? a może tam gdzie w zeszłym roku ? koło barek ? chyba że mniej chętnych to tam gdzie na prologu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Witam po urlopie Też się pisze na zasiadkę Miejsce obojętne tylko u mnie lipa z tymi wolnymi weekendami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Jest fajny zbiornik karpiowy w Msciwojowie polozony miedzy Strzegomiem a Jaworem,jest tas spora populacja duzego karpia,tyle ze woda PZW ale dodatkowa oplata 10zl za dobe.Duzo miejsc na zasiadke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Jest fajny zbiornik karpiowy w Msciwojowie polozony miedzy Strzegomiem a Jaworem,jest tas spora populacja duzego karpia,tyle ze woda PZW ale dodatkowa oplata 10zl za dobe.Duzo miejsc na zasiadke http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&q=59-407+M%C5%9Bciwoj%C3%B3w,+Jaworski,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie&sll=52.025459,19.204102&sspn=5.74668,18.69873&ie=UTF8&cd=1&geocode=FezXCgMdgkf4AA&split=0&hq=&hnear=M%C5%9Bciwoj%C3%B3w,+Jaworski,+Dolno%C5%9Bl%C4%85skie&t=h&z=12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Miro 1956 nie będę ukrywał że wolał bym zrobić odrę Choć by dla tego że jest po powodzi i naprawdę można połowić teraz piękne amury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 slowik, Napewno,tyle ze tez nie jest to na 100 % bylismy na odrze na 3 zasiadkach i na wszystkich ogolem 1 karp 1 amor i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Miro1956, Bywa i tak Ja jadę zaraz nad odrę ze spinem a między innymi zobaczyć jak to wygląda po tej powodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Jaka data jest najbardziej prawdopodobna?Początek sierpnia byłby idealny,mogę nawet na tydzień usiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.