maniek Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Czy jest szansa,że do zlotu woda się troszkę "uspokoi"Tak ,już nurt sie uspokaja ,jeśli nie będzie intensywnie padać będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 21 Sierpnia 2010 Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Cisza w temacie,a ja mam pytanie czy ktos pisze sie na zasiadke od piatku? bo jedna nocke to troche lipa :mrgreen: Pewnie Reniek bedzie sie pisal ale dobrze by bylo jakby jeszcze ktos dolaczyl maniek, tu uklon do Ciebie,bo chyba w sobote nie tyrasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 ktos pisze sie na zasiadke od piatku? Ja niestety nie.Pracuję i w piątek i sobotę.Także najwcześniej będę w sobotę po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 maniek, tu uklon do Ciebie,bo chyba w sobote nie tyrasz?Nie ,siadam w piątek ok południa do niedzieli ,kimnę sie trochę i wieczorkiem wyślę wam wiadomości ,łącznie z nr fona do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Ja i Reniek dolaczymy do Ciebie w piatek, czekamy na pw.i jeszcze trzeba dogadac sie co do pontonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Też proszę o info na pw bo o ile już jestem pewny że nie dam rady z wami posiedzieć to wpadne na pewno zobaczyć jak Wam idzie jak będe wracał z trasy w sobote koło 11:00 no i może w niedziele z rana przyjadę na kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Wiadomości wysłałem do wszystkich zainteresowanych [tak mi sie wydaje] dać znać jak ktoś nie otrzymał. Teraz ogólnie ,zabieram grilla i opakowanie węgla ,jeśli ktoś lubi mocno grillować to proszę o zabranie drugiego opakowania paliwa . Dostarczę wodę mineralną do gotowania wcześniej i palnik z butlą gazową jak i naczynia turystyczne.,więc nie ma potrzeby dublować "graty" Miejsce jest "dzikie"mało uczęszczane i z trudnym wejściem ,ale ma plusy jak i minusy jak dotarcie ,ja będę wcześniej ok południa ,więc kto już dotrze w okolice lasu proszę dzwonić na podany nr na PW wyjdę i pomogę w transporcie ręcznym jak i pokaże jak przejść przez bagienko. Noce bywają chłodne już nad wodą ,ale w dzień jest upalnie potrzebny jest parasol.Jak i środki na komary ,proszę o zabranie mocnych zestawów bo z rybami w tym miejscu nie ma żartów trafiają się bardzo ładne bonusy. Woda raczej nie ciągnie nadmiernie i jest spokojna ,ale jak wcześniej pisałem pan śluzowy lubi byc złośliwy na wekend.. Zaprosiłem Wojtka na zasiadkę czy będzie zobaczymy, odgrażał się że będzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Potrzebuje potwierdzenia kto będzie na zasiadce wędkował ,obojętnie czy to będzie od piątku czy od soboty ,sprawa dość pilna bo muszę do czwartku wiedzieć ile miejsca mam szykować. Miro1956, i Reniek już deklarowali że przyjadą , a reszta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Tak jak pisałem Ci na pw wędkować raczej nie będę ale moge wpaść w piątek pomóc w przygotowaniach. A jak coś się zmieni pod kątem tego że jednak usiąde z Wami to jakoś się usadzę tak że dla mnie miejsca nie szykuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 maniek, Ja jednak jestem na 99%będe już piątek Oczywiście z wędkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja powinienem być w sobotę późnym popołudniem.Wszystko zależy od tego do której będę pracował.Według planu o 15 powinienem skończyć i tak sądzę,że do 18 już bym był u Was nad wodą.Niestety jest taka możliwość,że będę pracował do 19 i wtedy była by lipa. Jeżeli jest potrzeba chętnie pomogę w przygotowaniach.Czwartek mam wolny więc w razie potrzeby odezwij się maniek.Bliższe namiary prześlę Ci na pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 maniek, Jak tam z nęceniem? Napisz na pw.co i jak,bo nie wiem czym mamy sypać i ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 slowik, Ok . dodam też fotki ,jak i gdzie skręcić i gdzie parkować ,ale to już jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Z dojazdem nie ma problemu wiem gdzie to jest chyba trafie Chociaż w piątek ok 15-tej będzie problem tam dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Mnie nie będzie, bo jade na wesele - łamcie kije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Mnie nie będzie, bo jade na wesele - łamcie kije No to już żałuj wszystkim zainteresowanym wysłałem PW . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Narazie pewne jest że dam radę z Mańkiem od 13 w piątek szykować miejscówki. Co później nie wiem. Został bym ale cały czas czekam na telefon z niemiec. Najgorsze że moje kije i cały sprzęt leży sobie teraz gdzieś w Monachium na parkingu i wróci dopiero w we wtorek ale nawet bez sprzętu bym posiedział w takim towarzystwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 25 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2010 No to już żałuj wszystkim zainteresowanym wysłałem PW . Już żałuje ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 SQra, biore zapasowy kij,tak ze moge uzyczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Sprzęt już odchudziłem do minimum żeby za wiele nie tachać na miejsce Jak tam przygotowania u was? No i ilu nas w końcu będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 No i ilu nas w końcu będzie?Ok 5-6 osób jeszcze dokładnie nie wiem,w zasadzie wszystko przygotowane ,no może mała kosmetyka jeszcze będzie. Jutro jeszcze na kulam trochę kulek "specjalnych" Pamiętajcie o ciepłej odzieży bo noce chłodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Miro1956, Jak coś to wezme swoje stare kije, najwazniejsze to żebym nie musiał wyjeżdzać na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Panowie z prognoz pogody wynika że ten weekend będzie deszczowy i zimny a więc namioty chyba obowiązkowe Ja mam 2 osobowy Ponton też zabiorę tylko utopiłem wiosło tak więc Reniek nie zapomnij zabrać wioseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja juz szykuje sprzet,jutro biore se wolne od roboty i bede we Wrocku okolo 11 godz. u Renka,nad woda powinnsmy zameldowac sie przed 12 godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Prawdopodobnie zostanę z Wami. Jak Maniek nic nie odwoła będę po niego jutro koło 12-13 i zostanę do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.