Skocz do zawartości
Dragon

Zasiadka karpiowa - dolnoślązaków.

dudi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy jest szansa,że do zlotu woda się troszkę "uspokoi"
Tak ,już nurt sie uspokaja ,jeśli nie będzie intensywnie padać będzie ok.
przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 599
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Cisza w temacie,a ja mam pytanie czy ktos pisze sie na zasiadke od piatku? bo jedna nocke to troche lipa :mrgreen: :mrgreen: Pewnie Reniek bedzie sie pisal ale dobrze by bylo jakby jeszcze ktos dolaczyl :wink:maniek, tu uklon do Ciebie,bo chyba w sobote nie tyrasz? :wink:

Napisano
ktos pisze sie na zasiadke od piatku?

Ja niestety nie.Pracuję i w piątek i sobotę.Także najwcześniej będę w sobotę po południu.

Napisano
maniek, tu uklon do Ciebie,bo chyba w sobote nie tyrasz?
Nie ,siadam w piątek ok południa do niedzieli ,kimnę sie trochę i wieczorkiem wyślę wam wiadomości ,łącznie z nr fona do mnie .
Napisano

Też proszę o info na pw bo o ile już jestem pewny że nie dam rady z wami posiedzieć to wpadne na pewno zobaczyć jak Wam idzie jak będe wracał z trasy w sobote koło 11:00 no i może w niedziele z rana przyjadę na kilka godzin

Napisano

Wiadomości wysłałem do wszystkich zainteresowanych [tak mi sie wydaje] dać znać jak ktoś nie otrzymał.

Teraz ogólnie ,zabieram grilla i opakowanie węgla ,jeśli ktoś lubi mocno grillować to proszę o zabranie drugiego opakowania paliwa .

Dostarczę wodę mineralną do gotowania wcześniej i palnik z butlą gazową jak i naczynia turystyczne.,więc nie ma potrzeby dublować "graty"

Miejsce jest "dzikie"mało uczęszczane i z trudnym wejściem ,ale ma plusy jak i minusy jak dotarcie ,ja będę wcześniej ok południa ,więc kto już dotrze w okolice lasu proszę dzwonić na podany nr na PW wyjdę i pomogę w transporcie ręcznym jak i pokaże jak przejść przez bagienko.

Noce bywają chłodne już nad wodą ,ale w dzień jest upalnie potrzebny jest parasol.Jak i środki na komary ,proszę o zabranie mocnych zestawów bo z rybami w tym miejscu nie ma żartów trafiają się bardzo ładne bonusy. :wink: Woda raczej nie ciągnie nadmiernie i jest spokojna ,ale jak wcześniej pisałem pan śluzowy lubi byc złośliwy na wekend..

Zaprosiłem Wojtka na zasiadkę czy będzie zobaczymy, odgrażał się że będzie .

Napisano

Potrzebuje potwierdzenia kto będzie na zasiadce wędkował ,obojętnie czy to będzie od piątku czy od soboty ,sprawa dość pilna bo muszę do czwartku wiedzieć ile miejsca mam szykować.

Miro1956, i Reniek już deklarowali że przyjadą , a reszta ?

Napisano

Tak jak pisałem Ci na pw wędkować raczej nie będę ale moge wpaść w piątek pomóc w przygotowaniach. A jak coś się zmieni pod kątem tego że jednak usiąde z Wami to jakoś się usadzę tak że dla mnie miejsca nie szykuj :wink:

Napisano

Ja powinienem być w sobotę późnym popołudniem.Wszystko zależy od tego do której będę pracował.Według planu o 15 powinienem skończyć i tak sądzę,że do 18 już bym był u Was nad wodą.Niestety jest taka możliwość,że będę pracował do 19 :mad: i wtedy była by lipa.

Jeżeli jest potrzeba chętnie pomogę w przygotowaniach.Czwartek mam wolny więc w razie potrzeby odezwij się maniek.Bliższe namiary prześlę Ci na pv.

Napisano

Z dojazdem nie ma problemu wiem gdzie to jest chyba trafie :roll:

Chociaż w piątek ok 15-tej będzie problem tam dojechać :evil:

Napisano

Narazie pewne jest że dam radę z Mańkiem od 13 w piątek szykować miejscówki. Co później nie wiem. Został bym ale cały czas czekam na telefon z niemiec. Najgorsze że moje kije i cały sprzęt leży sobie teraz gdzieś w Monachium na parkingu i wróci dopiero w we wtorek ale nawet bez sprzętu bym posiedział w takim towarzystwie.

Napisano

Sprzęt już odchudziłem do minimum żeby za wiele nie tachać na miejsce :mrgreen:

Jak tam przygotowania u was?

No i ilu nas w końcu będzie?

Napisano
No i ilu nas w końcu będzie?
Ok 5-6 osób jeszcze dokładnie nie wiem,w zasadzie wszystko przygotowane ,no może mała kosmetyka jeszcze będzie. :cool:

Jutro jeszcze na kulam trochę kulek "specjalnych" :wink:

Pamiętajcie o ciepłej odzieży bo noce chłodne. :!:

Napisano

Miro1956, Jak coś to wezme swoje stare kije, najwazniejsze to żebym nie musiał wyjeżdzać na weekend :wink:

Napisano

Panowie z prognoz pogody wynika że ten weekend będzie deszczowy i zimny a więc namioty chyba obowiązkowe :evil:

Ja mam 2 osobowy

Ponton też zabiorę tylko utopiłem wiosło tak więc Reniek nie zapomnij zabrać wioseł :mrgreen:

Napisano

Ja juz szykuje sprzet,jutro biore se wolne od roboty i bede we Wrocku okolo 11 godz. u Renka,nad woda powinnsmy zameldowac sie przed 12 godz.

Napisano

Prawdopodobnie zostanę z Wami. Jak Maniek nic nie odwoła będę po niego jutro koło 12-13 i zostanę do rana

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.