kamionki Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja cały czas nie wiem jak to będzie,ale sprzęt już przyszykowany i gotowy do spakowania. Cały czas mam nadzieję,że będę w sobotę wczesnym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Jak Maniek nic nie odwoła będę po niego jutro koło 12-13 i zostanę do ranaU mnie nic sie nie zmieniło ,czekam jutro na tel. ok której ruszamy ,dziś lekuuuuutko ponęciłem co by z marszu łowić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 dziś lekuuuuutko ponęciłem Pewnie ze 50kg kuku Co by wszystkie rybki zwabić z całej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Pewnie ze 50kg kuku 45 Panowie gotujecie ziarno w domu czy ktoś będzie miał sprzęt żeby zrobić to nad wodą ? Dopiero wrzuciłem do namoczenia i nie wiem czy się wyrobie żeby je jutro ugotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Pewnie ze 50kg kukuKuku to tylko deser dla tych rybek co tam pływają , ja zanęciłem "schaboszczakiem" Myślę że mam do czynienia z prawdziwymi wędkarzami i nie pęknie wam "rurka" i nie zrezygnujecie z powodu byle deszczyku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 27 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Myślę że mam do czynienia z prawdziwymi wędkarzami i nie pęknie wam "rurka" i nie zrezygnujecie z powodu byle deszczyku . No i wystraszyłeś wszystkich :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Pewnie ze 50kg kukuKuku to tylko deser dla tych rybek co tam pływają , ja zanęciłem "schaboszczakiem" Myślę że mam do czynienia z prawdziwymi wędkarzami i nie pęknie wam "rurka" i nie zrezygnujecie z powodu byle deszczyku . Mańku, zdradź czy tam zanęciłeś, bo zawsze mnie fascynują te Wasze Odrzańskie karpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 _barti_, Czytaj relacje po zlocie ,teraz właśnie ruszamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Chłopaki dzielnie walczą z pogodą ja po 24h musiałem wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Ja już właśnie zjechałem(praca) Maniek,Reniek i Miro1956 siedzą jeszcze jedną nockę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Niech siedzą, żeby się nie okazało że świerzak uratował honor dolnośląskiego Haczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Już wróciłem z tego maratonu noc z niedzieli na poniedziałek dała nam dwie ryby . Serdecznie dziękuje wszystkim za przybycie i wspólne wędkowanie. Za parę dni wstawię pełna relacje. PS "naszego" kolegę z na przeciwka wywaliła policja i usiadł na naszym miejscu zobaczymy czy jutro będzie miał wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 A co to ma być, relacja Fotki na dowód spotkania poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 A co to ma być, relacja Fotki na dowód spotkania poproszę Było wpaść do nas i się trochę przemoczyć i od razu zrobić kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Jeszcze trochę, niech tylko moja "Kluska" podrośnie, to z pewnością z Wami na niejednej wodzie kije pomoczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Jeszcze trochę, niech tylko moja "Kluska" podrośnie, to z pewnością z Wami na niejednej wodzie kije pomoczę Zapraszamy Trochę was pomęczę z relacją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Jest moje maleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Jest moje maleństwo No ładnie Była dwójka z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Nareszcie się zarejestrowałem ! Gratuluję łowcom. Ja tym razem nie miałem szczęścia, choć do tej pory mnie nie opuszczało na zlotach haczykowych karpiarzy . Dzięki za mile spędzony czas i ciekawe pogawędki. Ps. Maniek kaszanka była suuuper . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Zapraszamy A dziękuję, niebawem skorzystam Jest moje maleństwo No, no... gratuluję. Piękna sztuka Nareszcie się zarejestrowałem ! Witamy, witamy Ps. Maniek kaszanka była suuuper O ja! Mieliście kaszankę, kurcze Maniek a czy była tak pyszna jak ta znad Nysy? Widzę, że zlocik bardzo udany, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 kaszanka była suuuper To fakt Dawno takiej nie jadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 O ja! Mieliście kaszankę, kurcze Maniek a czy była tak pyszna jak ta znad Nysy?Ta sama ,robiona na zamówienie .Nareszcie się zarejestrowałem A powitać naszego zlotowicza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 O ja! Mieliście kaszankę, kurcze Maniek a czy była tak pyszna jak ta znad Nysy?Ta sama ,robiona na zamówienie O matko, toż to niebo w gębie. Ominęły mnie same dobre rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 maniek, alez sie rozleniwiles ze nie chce Ci sie wrzucic reszte fotek,gdzie karpik Renka i moja zdobycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 31 Sierpnia 2010 Share Napisano 31 Sierpnia 2010 No ładnie Była dwójka z przodu? Do dwójki z przodu daleko chyba że waga oszukała. Może zdjęcie wyszło przesadzone ze nie chce Ci sie wrzucic reszte fotek,gdzie karpik Renka i moja zdobycz Do dzisiaj nie wiem jak te dwie ryby z niedzieli ale mam nadzieje że mnie nie pobiliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.