maniek Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 ze nie chce Ci sie wrzucic reszte fotek,gdzie karpik Renka Miro1956, a coś taki niecierpliwy , cierpliwość to cnota w wędkowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Witam kolegę z Teamu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Może zdjęcie wyszło przesadzone Możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Opis zasiadki jest tu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5689&start=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 maniek, fajna relacja Po raz kolejny superudane spotkanie Muszę kiedyś wpaść do Was na taką zasiadkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Reniek cieszę się bardzo że przyczyniłem się do złowienia tego karpia Szkoda tylko że my z mańkiem nie mieliśmy nawet brania Ale następnym razem damy Wam do wiwatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Muszę kiedyś wpaść do Was na taką zasiadkęZapraszam ,muszę tylko znaleźć lepsze miejsce ,bo coś nas prześladuje syndrom dwóch ryb . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Września 2010 Share Napisano 3 Września 2010 Zapraszam ,muszę tylko znaleźć lepsze miejsce ,bo coś nas prześladuje syndrom dwóch ryb Ważniejsze dobre towarzystwo Poza tym dwie ryby na zasiadkę to znowu nie tak strasznie słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reniek47 Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Sympatyczna zasiadka w miłym gronie doświadczonych karpiarzy.Podziękowania dla Mańka za przygotowanie stanowisk i pomoc w transporcie bagaży.Gdyby nie pogoda wszystko byłoby super jak ta niezastąpiona kaszanka.Miło powitać w gronie haczyka zlotowicza Kania .Dzięki Panowie za wspólnie spędzony czas.Moglibyśmy to powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Moglibyśmy to powtórzyć.Myślałem jeszcze w tym roku o spotkaniu federowym ,ale obawiam sie że to już może nie wypalić.Co do zasiadki karpiowej w bardzo kameralnym gronie na wekend może coś wypali ,jeśli mrozów nie będzie za szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Wydaje mi sie ze spontaniczne zasiadki sa lepsze niz planowane,na drugi rok trzeba bedzie nad takim planem popracowac,poprostu z tygodnia na tydzien i czesciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 Ja wrzesień mam zawalony ale to i lepiej bo nie będzie i tak szans na łowienie w Odrze. Ale w październiku - czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Ja wrzesień mam zawalony Za to ja mam wolny,i chętnie gdzieś bym siadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 no to w weekend dawaj do mnie - pomiescimy sie A za 2 tygodnie mam zawody od śr-ndz ! Są 3 miejsca wolne jeszcze dla 3 ekip takze dawaj Mańka do teamu weźmiesz I na bank my 1 miejsce a wy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 no to w weekend dawaj do mnie - pomiescimy sie Nie mówię że nie Może wpadnę na jedną nockę Ale mam zamiar we wtorek na Odrę się wybrać jeśli nie będzie większych opadów deszczu Mańka do teamu weźmiesz I na bank my 1 miejsce a wy 2 Wszystko ok. tylko kolejność miejsc pomyliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 A za 2 tygodnie mam zawody od śr-ndz !A co to za zawody .A co do zawodów to na razie kibicuje koledze Pawłowi Kalbarczykowi ,który walczy o 1 miejsce w sektorze na WCC . http://www.carpteamsport.pl/ciekawostki/1648-wcc-2010-relacja-z-lac-de-madine-ju-wkrotce-na-pk.html#yvComment1648 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 na WCC to mnie jeszcze nie stać Ja jade na zawody tu do żagania wiecej info masz tu http://www.dvdkarp.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Są 3 miejsca wolne jeszcze Popieram, niech koledzy się w sporcie sprawdzą. Sport to zdrowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Sport to zdrowieO sport to ja lubię ale na TiVi .na WCC to mnie jeszcze nie stać Mnie tez ,ale nawet gdyby mnie było stać to bym i tak nie jechał .Dla mnie zawody wędkarskie to nie wędkarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 10 Września 2010 Autor Share Napisano 10 Września 2010 Mnie tez ,ale nawet gdyby mnie było stać to bym i tak nie jechał .Dla mnie zawody wędkarskie to nie wędkarstwo. No zawody to coś innego wiadomo, ale przynajmniej ma pretekst na dłuzszą zasiadke i mam zamiar odpocząć a nie zgrzewać się na wygraną za wszelką cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 mam zamiar odpocząć Jak chcesz odpoczywać to do Ciechocinka jedź! Tu trzeba walczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Witam Jak tam karpio-łapy jakieś plany na przyszły rok ,robimy jakieś spotkanie /a ,wiem że czasu sporo i nie chodzi mi o deklaracje ,ale warto porozmawiać o miejscach ewentualnych spotkani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Obowiązkowo Na pewno Odra a gdzie? Mi miejscówka z poprzedniej zasiadki jak najbardziej pasuje. Można tam, można poszukać czegoś innego ale po co ? Jak zima będzie długo trzymać a wiosną woda będzie za wysoka można siąść na jakimś zbiorniku PZW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 maniek, z doswiadczenia wiemy ze takie dalekosiezne plany z umawianiem sie nie do konca sprawdzaja sie najlepiej wychodzi spontan bo tak jak zauwzyl SQra, moze byc roznie,a to wysoka woda,zalamanie pogody itd. A mozna z tego co dzis sie dzieje ze sniegiem to na wiosne bankowa powodz Proponuje temat ten poruszyc 2 tyg przed ewentualna zasiadka A propo Maniek widze ze juz nie mozesz sie doczekac z zarzuceniem kijaszkow na miski, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 27 Grudnia 2010 Share Napisano 27 Grudnia 2010 Proponuje temat ten poruszyc 2 tyg przed ewentualna zasiadka Mirek, nikt tu się konkretnie nie ma zamiaru umawiać na kilka miesięcy przed sezonem ale pogadać na temat zasiadki zawsze można - nic innego nam nie zostało zimową porą Mnie też już "rzuca", siedze i przeglądam sprzet w necie, oglądam po raz któryś tam wszytskie filmy jakie mam na CD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.