Skocz do zawartości
Dragon

Zasiadka karpiowa - dolnoślązaków.

dudi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też wątpię bo wolę Nowaki a to na pewno niejaki "wrocławski team karpiowy" oni tam często siedzą :)

A co to terminu to Przemku a Chwałowicach już w lutym można łowić - tam lód bardzo szybko schodzi i już można łowić, także to jest jak dla mnie jedyne łowisko gdzie jeszcze w zimie można otwierać sezon.

Jak będą miejsca to pewnie i ja też się będe pisał choć tak zaraz po majówce może być ciężko no ale wstępnie można zaklepać.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 599
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

dudi, o wilku mowa i wilk sie odezwal :lol::twisted: i mysle ze nie wylamiesz sie,bo by bylo troszke nudno bez timu BA HAMA ,zawsze dodajecie kolorytu zasiadkom :twisted:

Napisano

Sie wie :)) U mnie jak zwykle wielką niewiadomą jest praca, ale postaram się coś wykombinować i pojawić, a na pewno jakąś reprezentacje teamu wyślemy :D

Napisano
już w lutym można łowić

Na pewno na otwarcie sezonu pojadę tam :mrgreen: i myślę że to będzie dopiero marzec :roll:

Jak będą miejsca to pewnie i ja też się będe pisał

Ty już jesteś na liście :mrgreen: i nawet nie próbuj nic kombinować ze nie przyjedziesz :razz:

A na Nowakach na majówkę pewnie będzie jeszcze lód :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Napisano

Wiem że termin zasiadki jest odległy,ale dzwonił do mnie właśnie gospodarz łowiska i prosił o podanie ilości osób :shock:

A więc kto się deklaruje na zasiadkę?

Napisano
ale dzwonił do mnie właśnie gospodarz łowiska i prosił o podanie ilości osób
Pewnie ma następnych klientów i chce dokonać rezerwacji ,a wy mówicie że za wcześnie :lol: i dwa tygodnie przed :wink: .
Napisano
Pewnie ma następnych klientów i chce dokonać rezerwacji

Pewnie tak.

Ale nie ma co się dziwić,to jednak maj.

Napisano

Tak się stało że obecnie szukam pracy i nie wiem jak to będzie u nowego pracodawcy (jeżeli takowego znajdę do maja) więc na obecną chwilę nie jestem w stanie się określić na 100% :neutral:

• 2 months later...
Napisano

Miro1956, już w środę planuję pierwszą nockę :mrgreen:

A miejsca pilnuję :wink:

Ale nie ukrywam że pod koniec marca będę prosił o potwierdzenie 100% przybycia, i ewentualną wpłatę zaliczki.

Napisano

To zdaj relacje.A co do zaliczki to slusznie.

Termin jest bez zmian :?:

A jak mi auto nawali i nie bede mial czym dojechac to mozna liczyc na kolege Przemka :lol:

Szkoda ze z mojego terenu nie ma chetnego :cry:

Napisano
co do zaliczki to slusznie.

Ze względu że to komercja,to zaliczka będzie nieunikniona.

Termin jest bez zmian

To chyba najbardziej optymalny termin.

A jak mi auto nawali

Nawet o tym nie myśl :mrgreen: Już raz nabroiłeś :mrgreen:

Napisano
Już raz nabroiłeś

chyba sie zdrzemlem :mrgreen: ,ale jest taka prawda ze jak jedziesz za kims to najczesciej do takich skutkow dochodzi :mrgreen:

Pol roku wczesniej kobieta w takich samych okolicznosciach wjechala mi pod Voyagera.

Napisano
a co chcesz wiedzieć?

Czy termin nie uległ zmianie,jak sytuacja z miejscem i do kiedy płacimy zaliczkę.Ale widzę,że wszystko jest jasne.

• 2 weeks later...
Napisano

Ze względu na to że tegoroczna zasiadka ma się odbyć na wodzie komercyjnej,proszę o zdeklarowanie się do dnia 02.04.2011 kto będzie na 100%.

Wiem że termin jest jeszcze odległy,ale muszę wpłacić zaliczkę,termin zasiadki 6,7,8 Maj.

Zainteresowanym wyślę na Pw nr.konta na które wpłacamy zaliczkę[do 06.04.2011]

Napisano
Przemek temat terminu jak rozumie jest juz zamkniety i nie zmieni sie?

No chyba że chcecie wodę PZW i weekend Majowy 1,2,3?

Nie ukrywam że mi najlepiej pasuje majowy ale od popołudnia w sobotę do wtorku wieczorem?

Jeśli macie jakieś inne propozycje to piszcie :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.