dudi Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Ja też wątpię bo wolę Nowaki a to na pewno niejaki "wrocławski team karpiowy" oni tam często siedzą A co to terminu to Przemku a Chwałowicach już w lutym można łowić - tam lód bardzo szybko schodzi i już można łowić, także to jest jak dla mnie jedyne łowisko gdzie jeszcze w zimie można otwierać sezon. Jak będą miejsca to pewnie i ja też się będe pisał choć tak zaraz po majówce może być ciężko no ale wstępnie można zaklepać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 dudi, o wilku mowa i wilk sie odezwal i mysle ze nie wylamiesz sie,bo by bylo troszke nudno bez timu BA HAMA ,zawsze dodajecie kolorytu zasiadkom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Sie wie ) U mnie jak zwykle wielką niewiadomą jest praca, ale postaram się coś wykombinować i pojawić, a na pewno jakąś reprezentacje teamu wyślemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 już w lutym można łowić Na pewno na otwarcie sezonu pojadę tam i myślę że to będzie dopiero marzec Jak będą miejsca to pewnie i ja też się będe pisał Ty już jesteś na liście i nawet nie próbuj nic kombinować ze nie przyjedziesz A na Nowakach na majówkę pewnie będzie jeszcze lód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Wiem że termin zasiadki jest odległy,ale dzwonił do mnie właśnie gospodarz łowiska i prosił o podanie ilości osób A więc kto się deklaruje na zasiadkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 ale dzwonił do mnie właśnie gospodarz łowiska i prosił o podanie ilości osóbPewnie ma następnych klientów i chce dokonać rezerwacji ,a wy mówicie że za wcześnie i dwa tygodnie przed . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Pewnie ma następnych klientów i chce dokonać rezerwacji Pewnie tak. Ale nie ma co się dziwić,to jednak maj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Ja się deklaruje,że będę.Jeżeli to nie będzie problemem to byłbym z kolegą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 Ja Ty to wiem że będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 7 Stycznia 2011 Share Napisano 7 Stycznia 2011 slowik, wisz ze ja nie odpuszczam,no chyba ze mnie z nog zwali jak jesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 Tak się stało że obecnie szukam pracy i nie wiem jak to będzie u nowego pracodawcy (jeżeli takowego znajdę do maja) więc na obecną chwilę nie jestem w stanie się określić na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Jak się mają sprawy z planowaną zasiadką? Coś więcej już wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 kamionki, a co chcesz wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Nu chyba to zebis pilnowal zeby ktos nas nie podsiadl pilnuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Miro1956, już w środę planuję pierwszą nockę A miejsca pilnuję Ale nie ukrywam że pod koniec marca będę prosił o potwierdzenie 100% przybycia, i ewentualną wpłatę zaliczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 To zdaj relacje.A co do zaliczki to slusznie. Termin jest bez zmian A jak mi auto nawali i nie bede mial czym dojechac to mozna liczyc na kolege Przemka Szkoda ze z mojego terenu nie ma chetnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 co do zaliczki to slusznie. Ze względu że to komercja,to zaliczka będzie nieunikniona. Termin jest bez zmian To chyba najbardziej optymalny termin. A jak mi auto nawali Nawet o tym nie myśl Już raz nabroiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Już raz nabroiłeś chyba sie zdrzemlem ,ale jest taka prawda ze jak jedziesz za kims to najczesciej do takich skutkow dochodzi Pol roku wczesniej kobieta w takich samych okolicznosciach wjechala mi pod Voyagera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 a co chcesz wiedzieć? Czy termin nie uległ zmianie,jak sytuacja z miejscem i do kiedy płacimy zaliczkę.Ale widzę,że wszystko jest jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Ze względu na to że tegoroczna zasiadka ma się odbyć na wodzie komercyjnej,proszę o zdeklarowanie się do dnia 02.04.2011 kto będzie na 100%. Wiem że termin jest jeszcze odległy,ale muszę wpłacić zaliczkę,termin zasiadki 6,7,8 Maj. Zainteresowanym wyślę na Pw nr.konta na które wpłacamy zaliczkę[do 06.04.2011] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Przemek temat terminu jak rozumie jest juz zamkniety i nie zmieni sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Przemek temat terminu jak rozumie jest juz zamkniety i nie zmieni sie? No chyba że chcecie wodę PZW i weekend Majowy 1,2,3? Nie ukrywam że mi najlepiej pasuje majowy ale od popołudnia w sobotę do wtorku wieczorem? Jeśli macie jakieś inne propozycje to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 No chyba że chcecie wodę PZW nie nie Ale weecend mi tez pasuje tylko na komercyjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Pasuje Ci 1.2.3 czy 6.7.8 maj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.