Fido Angellus Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 A na rybach było tak, wydłubałem siedem ładnych okoni i.....siedem pięknych szczeżuj Okonie zagryzały gumki a szczeżuje ołów od bocznego. Myślałem, że bobry czegoś naniosły ale po kolejnej już widziałem, że cały obszar, bliżej brzegu, jest zamałżowiony i trzeba szybko po nim jechać z zestawem, inaczej siedział małż . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 Kurna a w Lidlu ostatnio kupowałem mrożone , a tutaj proszę świeże 😜 pozdrawiam Fido 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 24 minuty temu, wasyl1968 napisał: Kurna a w Lidlu ostatnio kupowałem mrożone W twoich rejonach dzisiaj ich trochę natargałem. Tak jak Fido napisał, wystarczy sam ciężarek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Lutego 2020 Share Napisano 27 Lutego 2020 Obecnie jestem w Płocku , ale w weekend spróbuję 😜 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Nie samym spinnem człowiek żyje. Dzisiaj dla odmiany feeder. Pierwszą rybką na feeder w tym roku był byczek a w zasadzie sama jego głowa. Potem całe tabuny żywych już byczków. Przerzuciliśmy ich z kolegą @Booseib kilkadziesiąt. Trochę leszczo-krąpi dłoniaków + ten jeden większy ze zdjęcia. Pogoda.... wymagająca Wszystko prócz byczków pływa dalej. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi