piotreg Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Kowalska rozkopana i na razie nie zanosi się by ją szybko otworzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Cześć. Jest kontynuacja promowania wędkarstwa miejskiego. Ostatnio byłem na spotkaniu w mniejszym gronie, na którym haczykowcy stanowili prawie 50% uczestników. Teraz szykuje się WIELKA impreza:) Dla zainteresowanych tematem podaję link z informacjami. http://streetfishing.pl/2015/10/25/street-fishing-game-wroclaw-2015/ Pewnie relacji nie będzie brakowało, ode mnie też jakaś krótka powinna się pojawić. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Cześć.Jest kontynuacja promowania wędkarstwa miejskiego. Ostatnio byłem na spotkaniu w mniejszym gronie, na którym haczykowcy stanowili prawie 50% uczestników. Teraz szykuje się WIELKA impreza:) Dla zainteresowanych tematem podaję link z informacjami. http://streetfishing.pl/2015/10/25/street-fishing-game-wroclaw-2015/ Pewnie relacji nie będzie brakowało, ode mnie też jakaś krótka powinna się pojawić. Do zobaczenia! super inicjatywa, ja się pojawię i może namówię kumpla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Zapisany . Najgorsze, że mucha i spin w osobnej kategorii:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Cześć.Jest kontynuacja promowania wędkarstwa miejskiego. Ostatnio byłem na spotkaniu w mniejszym gronie, na którym haczykowcy stanowili prawie 50% uczestników. Teraz szykuje się WIELKA impreza:) Dla zainteresowanych tematem podaję link z informacjami. http://streetfishing.pl/2015/10/25/street-fishing-game-wroclaw-2015/ Pewnie relacji nie będzie brakowało, ode mnie też jakaś krótka powinna się pojawić. Do zobaczenia! super inicjatywa, ja się pojawię i może namówię kumpla. Ja też namawiam, bo wśród tylu uczestników nie chciałbym czuć się samotnym:) Zapisany . Najgorsze, że mucha i spin w osobnej kategorii:( Ja za cienki jestem w muchi:) i z wyborem nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Ja takźe podejmuje rękawice, do zobaczenia w "mieście". ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 zapowiadają srogą zimę, a co będzie jak 21.11 Odra będzie skuta lodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 I ja się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Zapisany Jak skuje lodem no to co??? Wyciągamy blaszki podlodowe z szafy do spin-cast albo mormyszki do fly-fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 krótka relacja z nocki z soboty na niedzielę miejsce akcji odra w rędzinie, cel miętus , byłem tak napalony na ten wyjazd że nawet jak by nikt nie jechał to sam bym pojechał, w zeszłym tygodniu byłem na rozeznaniu , woda niska , fajna łacha gdzie parę osób się zmieści i się siedzi nad samą wodą , przez tydzień nie wiadomo co z pracą czy będę na miejscu ale okazuje się że nigdzie nie jadę . krótkie negocjacje z kolegą z forum Breslau45 i jedziemy , w sobotę miałem wystartować o 15stej ale o drugiej już jadę bo nie mogłem znależć miejsca w chałupie,dojeżdżam na miejsce i pierwszy zong woda się podniosła i z łachy lipa , po drugie samochodów jak na giełdzie , na moim upatrzonym miejscu siedzi dwóch gości ale po godzinie zawijają się , o 18stej melduje się kolega z parafii [siedzi z nami do północy] wędki zarzucone i czekamy, o dziewietnastej kolega ma branie i wyciąga życiówkę sandacza całe 15 cm szybko obcinamy żyłkę i do wody o 20stej zjawia się Breslau45 rozwija manele ja rozpaliłem ognisko , po chwili kolega ma branie i wyciąga byczka , kole 11stej następne branie i wyciąga brzanę nie duża koło 30 cm ale cieszy taka nietypowa rybka, ja mam branie dopiero o 4 rano i wyciągam ładnego byczka, i co do ryb to tyle, zawijamy się koło 8smej,małe podsumowanie , co do miętusa to chyba jeszcze trochę za ciepło , dzięki ognisku daliśmy raę przesiedzieć nockę,wk.....ł bóbr który w nocy popylał po naszych żyłkach,bliskość AOW i bliskość mostu sprawiają ból głowy, czaję się jeszcze za dwa tygodnie na nockę może inne miejsce ? z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Ja mam objawy choroby miejskiej ,więc też się pojawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Podobno juz pękło 50 zgłoszeń, pamiętajcie o rejestracji bo liczba miejsc ograniczona (100). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boseib Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Również zapisany!! Do zobaczenia nad wodą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robipow Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 tez się zapisałem czekamy co pogoda przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
breslau45 Napisano 25 Października 2015 Share Napisano 25 Października 2015 Witam , też zarejestrowałem się i zapisałem , do zobaczyska:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Jest potrzeba potwierdzenia udziału w Street Fishing Wrocław. Zaglądnijcie do swoich skrzynek lub na stronę SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tollos Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Dopisałem się do listy uczestników. Do zobaczenia w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Potwierdzenie sprowadza się do wcześniejszej wpłaty 40 zygli do 2 listopada. Piszą, że jestem na głównej liście to chyba się załapie . A jak tam wyniki na Odrze? Ja ostatnio uganiam się za sandałami po zmroku w okolicy różanki ale... same życiówki się trafiają, największy chyba z 35 centów miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas1989 Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Hej wszystkim jestem tu nowy zakupilem ostatnio caly zestaw na spinning bo mam ochote troche posmigac na drapeznika ale jest maly problem bo nie wiem w ktorych czesciach wroclawia mam szukac szczupaka i sandacza kazdy mowi ze jest wszedzie ale nie chce mi sie w to wierzyc bylem ostatnio w okolicach mostu redzinskiego przed i za zapora ale same straty nic wiecej:) chcialem w weekend isc na most grunwaldzki w kierunku starej odry jest ktos kto mi doradzi:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 lukas1989, nikt nie obieca Ci że zawsze coś złowisz. Ale głowa do góry. Po pierwsze proponuję towarzysko uczestniczyć w zawodach spiningowych na Odrze. Chyba nawet organizowane jest http://streetfishing.pl/2015/10/25/street-fishing-game-wroclaw-2015/ o czym pisał kolega jaceen. Podejdź, podpatrz na co łowią, gdzie i jakimi technikami. Gwarantuje Ci że jest to studnia wiedzy. Pozdro i połamania kija..... byle by nie na kolanie he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Hej wszystkim jestem tu nowy zakupilem ostatnio caly zestaw na spinning bo mam ochote troche posmigac na drapeznika ale jest maly problem bo nie wiem w ktorych czesciach wroclawia mam szukac szczupaka i sandacza kazdy mowi ze jest wszedzie ale nie chce mi sie w to wierzyc bylem ostatnio w okolicach mostu redzinskiego przed i za zapora ale same straty nic wiecej:) chcialem w weekend isc na most grunwaldzki w kierunku starej odry jest ktos kto mi doradzi:)? Ryba jest wszędzie trzeba tylko o odpowiedniej porze się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Chyba nawet organizowane jest http://streetfishing.pl/2...e-wroclaw-2015/ o czym pisał kolega jaceen. Podejdź, podpatrz na co łowią, gdzie i jakimi technikami. Gwarantuje Ci że jest to studnia wiedzy. Deklaruje udział blisko 130 wędkarzy. Połowa, to reprezentanci innych województw. Myślę, że wśród nich znajdą się tacy, na których z przyjemnością będzie można popatrzeć, jak operują wędką i przynętami. Zaproponowałem taki "trening" przed główną imprezą SF. Może wypali przyszła sobota (07.11.2015)? Czekam na odpowiedź organizatora. Byłaby okazja się podszkolić. Jak coś się wykluje, to niezwłocznie napiszę. jest ktos kto mi doradzi:)? Odezwij się na pw, to coś poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Fajny pomysł z tym oficjalnym treningiem. Nieoficjalny też były niezłym pomysłem. Nie ukrywam, że wybrałbym się na te wody z kimś kto je dobrze zna i troszkę się podszkolił. Mimo iż jestem wrocławianinem to centrum w ogóle nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Też tak miałem. Miejskie odcinki byly mi kompletnie nieznane. Teraz jest to alternatywa do szybkiego wypadu, gdy jest luka w grafiku obowiązków. Zobaczymy, może następna sobota wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Jak tylko będę mógł to chętnie dołączę - trening się przyda bo za dnia to byłem w centrum raz, może dwa... Też się w końcu zapisałem - na sam koniec zapisów, ale się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi