Patrycja Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 a konkret taki ze trzeba pojsc i posiedziec, a nastepnie podzielic sie z nami infem. pozdrawiam. Z tego co widzę to jest dział lowiska , jakbym nie miała 150 km na to Lowisko to Juz dawno bym tam była wiec swoje komentarze zachowaj dla siebie bądź pisz sobie w Wordzie ... Chyba ze masz coś ciekawego do napisania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkieletor11111 Napisano 2 Kwietnia 2011 Share Napisano 2 Kwietnia 2011 zapraszam patrycjo do wroclawia na rybki. stawiam piwko na kanale zeglugowym. pozdrawiam goraco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 A warto wogole przyjechać ? Jaki Uciąg wody, stan wody oraz jak ryba bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkieletor11111 Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazzap Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 wczoraj odra przy Nowym Domu (jak to sie kur%# odmienia...) na koszyk. Woda mocno płynie, jeden leszczyk jak dłon, przed zmrokiem drapieznik jakiś zaczął chodzić, pewnie bolki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Wczoraj na Odrze pogrom , brały płocie pod 40 cm , ładne leszcze i kilka jazi , niestety małych . Brania były bardzo delikatne , metoda feeder . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 maniu394, gdzie łapałeś?? na szybkiej czy spokojnej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja wczoraj na Trestnie zaliczyłem idealne ZERO. Nawet skubnięcia ale wody tak niskiej jeszcze tam nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Wczoraj na Odrze pogrom , brały płocie pod 40 cm , ładne leszcze i kilka jazi , niestety małych . Brania były bardzo delikatne , metoda feeder . No ten Twoj jeden Jazik byl juz calkiem ladny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazzap Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Wczoraj na jednym z wrocławskich kanałów na spinning sporo okoni i kilka szczupłych jeden koło 60-65cm ale wiadomo, garbusy z ikrą więc tzreba ostroznie wypuszczać i zdecydowanie holować. Pieknie wczoraj boleń ganiał za drobnicą, w samo południe w deszczu co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 puścili wodę do kanałów : ppowodziowy i zeglugowy czyli stan odry normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 właśnie wróciłem z nad zatoki koło cmentarza osobowickiego jedno branie na rosówkę aż swinger walnął w kij i tyle , zanęta bogata w pinke , ani na pinke ani na czerwonego ani na rosówe, moim zdaniem byczek jeszcze sie nie ruszył , w niedziele próbowałem na kanale gdzie jest dobre trzy metry wody i lipa na zatoce jest w porywach pół torę metra i też lipa trzeba czekać , z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiu Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Hej wszystkim. Od 3 dni usiłuje coś upolować na spinning okolice zoo, kanał żeglugowy i nic. łapie na nieduże gumki kopytka jakieś sugestie. Wiecie gdzie warto się teraz wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazzap Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 właśnie tam gdzie łowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam koledzy wędkarze! Czy wie ktoś może, czy koło wylotu zatoki policyjnej do Odry (oczywiście jeszcze w zatoce) mogę się spodziewać nurtu? Jeżeli tak to jak dociążyć zanętę i jakie koszyczki wybrać? Aha, i jeszcze jedno (wiem, że nie w temacie, ale tak za jednym razem) - czy można teraz spinningować, czy dopiero od 1 maja. Chciałbym połowić okonie, a tak raz słyszałem, ze to dopiero od 1.05 wolno. Jak z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Drogi kolego, jasne że możesz spinningować, a od 1 maja wolno Ci zabierać wymiarowe szczupaki, jeśli taka Twoja wola... ! A co do zatoki - tam nie masz zadnego uciągu woda stoi jak na stawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrycja Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam, jaka panuje sytuacja na karlowicach ? Jaki jest Uciąg oraz stan wody ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 jaka panuje sytuacja na karlowicach ?Jaki jest Uciąg oraz stan wody ? Poziom jak i uciąg w normie.Jak w środku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Hej wszystkim. po długim zimowaniu zebrałem się na rybki znów stanica harcerska na biskupinie, efekty marne bo na 2 dni po 3,5 h tylko 2 klenie i kilka pistolecików. okonia jeszcze nie widziałem w tym roku. czekam na dostawę moich nowych wobków i na wklejankę )) życzę wszystkim udanego sezonu !! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 15 Kwietnia 2011 Share Napisano 15 Kwietnia 2011 ktoś się orientuje czy przy lasku lesickim za rędzinem, koło ujścia widawy są jakieś jazioklenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 właśnie wróciłem z nad zatoki osobowickiej , jeden okonek na pęczek gnojaczków i tyle . więcej nie było brań , woda opadła, szczupak z boleniem na zmianę ganiał drobnice , piękne okoliczności przyrody i już. z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 witam , właśnie wróciłem z Odry , nie powiem gdzie , ale brań było sporo , płotki , krapie i małe leszczyki oraz potwór który nie dał się podnieść z dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewynsky Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 osttanio zacząłem chodzić w okolice mostu milenijnego, jak tam jest z sandaczem? zlowilem 3 szczupaczki ok20 okoni , a zamiezam zapolować na sandacza, suma mam tam jakieś szanse? jezeli nie tam to gdzie? a jeszcze dodam ze spininguje. z góry dzieki Sandał lubi siedzieć za mostem osobowickim w stronę milenijnego. Pogłębiali tam i zostawili sporej szerokości rów. Tam właśnie są fajne wyniki jeżeli chodzi o sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewynsky Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 właśnie wróciłem z nad zatoki osobowickiej , jeden okonek na pęczek gnojaczków i tyle . więcej nie było brań , woda opadła, szczupak z boleniem na zmianę ganiał drobnice , piękne okoliczności przyrody i już. z pozdrowieniem Wasyl W niedzielę jakaś kicha była. ja byłem na zimowisku barek. Jak tylko przyszedłem wyjąłem z gruntu leszczyka 18 cm. Potem trochę drobnicy, lecz o 8 już było po braniach. Do samego wieczora cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Jak tam na Odrze Panowie macie jakieś wyniki lowiąc na różne metody i przynęty, przyszla zmiana pogody, powinno się już coś dziać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi