jacolan Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Witam! No właśnie i co z tym spotkaniem uczestników '' Ligi Ślęzy"? Temat jakby zamarł. Moja propozycja to odcinek od progu przy stadionie miejskim w dół rzeki parking jest wypas. A i odcinek przyujściowy myślę że będzie dobry. Ruszmy ten temat bo wnet pierwsza tura się skończy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Najlepiej umawianie się na wspólne wędkowanie wychodzi ze spontanu. Powiem tak, w tym tygodniu jeżeli chodzi o koniec, to tylko niedziela popołudniu. I to w granicach Oporowa, wtedy na 99% zdążę. Za dwa tygodnie niedziela do południa mogła by być. Wtedy i do stadionu mogę dotrzeć. Data, potrzebny konkretny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Ja się piszę na tą Niedziele na oporowie jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Mi też odpowiada ta niedziela, miejsce jest mi obojętne tak naprawdę bo i tak z psiaka staruję autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katherina Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Witam, Mam 27l i jestem amatorka w wędkowaniu. Kilkanaście razy wędkowałam i bardzo mnie to wciągnęło. Chciałabym prosić o pomoc w wejściu w świat wędkarstwa. Niestety nie ma kto mnie nauczyć. Od niedawna mieszkam we Wrocławiu i szukam kompanów do wspólnego wędkowania. Posiadam prawo jazdy, auto, kartę wędkarską. Tak też dojazd w ciekawe miejsca nie sprawi mi problemu. Osoby zainteresowane udzieleniem wsparcia bardzo proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Witamy Koleżankę w naszym gronie. Napisz tylko jakimi metodami łowisz i jaki rybostan jest w Twoim zainteresowaniu,łatwiej będzie Ci pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katherina Napisano 8 Czerwca 2015 Share Napisano 8 Czerwca 2015 Witam również szczerze to tradycyjnie na spławik, jednak chciałabym spróbować połowic większe okazy niż marne płoteczki jestem otwarta na propozycje i chęć poznawania innych metod.Niestety nie ma kto pokazać i nauczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek25 Napisano 10 Czerwca 2015 Share Napisano 10 Czerwca 2015 siema szukam kogos kto mogl by towazyszyc mi w spulnych wyprawach na ryby mam 27 lat jestem mobilny posiadam wystarczające uprawnienia do polowu ryb ineresuje mnie ktoś kot dysponuje własnymi umiejętnościami i wolnym czasem wedkuje raczej z gruntu i dość często wyruszam na nocne wyprawy z reguly trochę kiepsko tak samemu jezdzic bo to ani do nikogo się nie odezwiesz po prostu brak towarzystwa wiek niema znaczenia jestem z wrocławia i z tego miasta szukam chętnych wedkuje dość często na bukówce pilcach Mietkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Czerwca 2015 Share Napisano 27 Czerwca 2015 Planowane jest spotkanie. Przy okazji połowimy na Ślęzie. Metody, jakie komu pasują. Szczegóły poniżej: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=275927#275927 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katherina Napisano 2 Lipca 2015 Share Napisano 2 Lipca 2015 Witajcie, już jestem dostępna we Wrocławiu więc jeśli ktoś miałby ochotę wspólnie powędkować to jestem chętna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 16 Lipca 2015 Share Napisano 16 Lipca 2015 Hej! Szukam kompana na nockę w zbliżający się weekend sobota-niedziela. Mam wytypowaną miejscówkę i transport. Miejsce w obrębie miasta. Ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ipro Napisano 22 Lipca 2015 Share Napisano 22 Lipca 2015 Witajcie, Jest to mój pierwszy post na forum, chciałbym wszystkich przywitać i krótko się przedstawić. Mam 28 lat, od 3 lat łowię amatorsko na stawach komercyjnych. W tym roku zdobyłem uprawnienia i zacząłem łowić na wodach PZW, obecnie głównie na Odrze w okolicach Mostów Warszawskich i Kładki Burzowej (łowisko za jazem). Wędkuję głównie z gruntu (koszyczek) lub na lekki spławik. W tym roku zacząłem również próbować swoich sił w spinningu. Szukam chętnych do wspólnego wędkowania. Chciałbym doskonalić umiejętności, poznać nowe miejscówki i przede wszystkim - nie łowić sam. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Października 2015 Share Napisano 1 Października 2015 Cześć. Zapraszam chętnych do wspólnego wędkowania. Termin: 09.10.2015r godz. 17-17:30 do 22:00 Miejsce spotkania: Rędzin ul. Żużlowców (slip naprzeciw ujścia Ślęzy). Spotkanie o charakterze wędkarsko-towarzyskim:) i polujemy na drapieżniki. Metody dowolne. Spinning, grunt, mucha, komu jak wygodniej. Preferowana zasada złapać i wypuścić. Jeżeli ktoś będzie wcześniej, to nie ma znaczenia. Godziny ramowe są po to, aby jakoś ogarnąć temat. Jak kogoś zabraknie na początkowym spotkaniu, to zakończymy łowienie o 22-ej? I wtedy będzie okazja jeszcze raz pogadać. I tak jak wcześniej, kogoś będzie nosiło łowić dłużej, bo miał "strzała":), to proszę bardzo. Relację zda po powrocie. Miejsce na ognisko jest wyznaczone i kiełbasę też można upiec, gdy się komuś odechce łowienia. Na obecną chwilę warunki łowienia wyglądają tak Jeżeli jest problem z transportem, to pisać. Myślę, że z tym sobie poradzimy. Piątek 09.10.2015r-Rędzin ul. Żużlowców (slip) godz. 17-17:30 do 22:00 .................Zapraszam! Lista uczestników 1. jaceen 2. ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 90% 3. ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Tym razem nie mogę odpuścić i wpisuję się na listę Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Tak, jak rozmawialismy jestem i walcze. Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Dopisuję się do listy uczestników, postaram się zawitać z kolegą. Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos 6.maniu394 tak na 80 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos 6.maniu394 tak na 80 % 7. Daz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos 6.maniu394 tak na 80 % 7. Daz 8. Booryss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos 6.maniu394 tak na 80 % 7. Daz 8. Booryss 9. PPu88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 2 Października 2015 Share Napisano 2 Października 2015 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos 6.maniu394 tak na 80 % 7. Daz 8. Booryss 9. PPu88 10. ja też muszę być i nie odpuszczę żona już ustawiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boseib Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Lista uczestników 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos 6.maniu394 tak na 80 % 7. Daz 8. Booryss 9. Boseib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Dzięki za info jaceen! Ja na razie się nie dopisuję, ale postaram się na pstryka pojawić. Choć trudno mi będzie. Taka ekipa się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 1. jaceen 2. rado 3. MARCIN82 4. bacyk 5. Booseib + kumpelos 6.maniu394 tak na 80 % 7. Daz 8. Booryss 9. PPu88 10. gryzon 11. boseib Kilka osób również nie może zadeklarować swojego uczestnictwa. W ostatniej chwili wyjaśni się im sytuacja. Wiadomo, praca-obowiązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi