jaceen Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Godzinę temu, RafalWR napisał: Mogę zarezerwować jak się otworzą albo podpytam czy mają w soboty luzy. To czekamy na informację. Jak mnie jakaś choroba nie powali, to jestem na 100%. Gdyby coś poszło nie tak, to jak pisze Fido, umówimy się w którejś z knajpek na konkretną godzinę i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Dzwoniłem. Miejsca nie gwarantują bez rezerwacji. Mogę zarezerwować. Na którą? Może 18.00? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 18.00- myślę że ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Czyli co ? Bierhalle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Trochę źle zrozumiałem wpis jaceena. Myślałem że chodzi o tą sobotę a okazało się że następną. Nie wiem czy ktoś jeszcze to zrozumiał tak jak ja. Jak nie będzie innych pomysłów to rezerwuję stolik w przyszłą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 to dzisiaj czy za tydzień?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Ahoj! Pytając o termin miałem na myśli przyszły weekend, następny po bieżącym:) Konkretnie 28-01-2023r. Nie było zamiarem z mojej strony wprowadzać zamieszanie. Chciałem się tylko dopasować do pomysłu. Ta, dzisiejsza sobota, definitywnie u mnie odpada. https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Ten-czy-przyszly-weekend;14333.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Słuchajcie , ponawiam propozycje Spiża , sala bankietowa do naszej dyspozycji ( za free , chlebek + smalczyk za free ) nikt nie będzie przeszkadzał i będzie można normalnie pogadać , tylko muszę wcześniej wiedzieć ( no chyba że będzie zajęta ale trzymam rękę na pulsie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Mi też ale tam z rezerwacją bym nie zwlekał do ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Jeżeli wszystkim pasuje Spiż to działam, przyszła sobota godzina 18 , 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Przypominam i potwierdzam rezerwację , spotykamy się jutro czyli w sobotę ( 28-01-2023 ) w SPIŻu mamy do dyspozycji salę bankietową , przybywajcie tłumnie 🤪 🍻🥃🍻🥃 pozdrawiam Wasyl 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Niestety mnie nie będzie. Czeka mnie smutna uroczystość w tą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Do zobaczenia 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 W dniu 6.01.2023 o 12:38, wasyl1968 napisał: zawsze temat spotkania ogarniał Baca ( oficjalny rezydent " rejs pub " 😜 ) ale jak sam pisał meta zaliczyła upadłość , jak najbardziej jestem za spotkaniem tylko gdzie ? 🤔 Co za zniewaga . Wasyl podpadziocha . Możliwe że się zjawię . ✌️🍻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 3 godziny temu, Marienty napisał: Do zobaczenia 😉 Niestety rzutem na taśmę dostałem wysokiej gorączki i muszę odpuścić. Wypijcie jednego za moje zdrowie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Byłem krótko, "byłem wozem" ale i tak warto było Dzięki @wasyl za burżujskie warunki spotkania. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 12 minut temu, Fido Angellus napisał: Byłem krótko, "byłem wozem" ale i tak warto było Jakieś zdjęcia? Opowiadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Stycznia 2023 Share Napisano 28 Stycznia 2023 Godzinę temu, tomek1 napisał: Opowiadajcie Że tak powiem, piwo nadzwyczaj mi smakowało:) Nie było nadmiaru gazu i pod moje kubki smakowe idealnie się wpasowało. Towarzystwo? Dla takiego zawsze zerwę się spod pantofla. Nie ma takiej siły, by to się zmieniło na przyszłość;) Fido niewiele wcześniej wymiękł po kufelku bezalkoholowym:) Booryss robił za fotografa:) Ponad cztery godziny gadania. W okrojonym składzie w porównaniu do poprzednich spotkań więcej skorzystałem i więcej zrozumiałem. Warto było:) 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Również dzięki za miłe jak zwykle spotkanie. ps Booryss postanawiam poprawę i więcej nie wychylę się przed szereg 🤪😜😂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Fajna sprawa takie spotkanie. Muszę kiedyś do Was dołączyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 2 godziny temu, wasyl1968 napisał: Również dzięki za miłe jak zwykle spotkanie. ps Booryss postanawiam poprawę i więcej nie wychylę się przed szereg 🤪😜😂 🤣 Jak nie Ty to kto ? Termin nie fortunny ? Skromna ekipa ale dobrze było się spotkać . Dzięki 🍻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 Dzięki Panowie za spotkanie! Ostatnio zawiesiłem wędkarską aktywność, ale super było się spotkać i posłuchać co się dzieje u Was i nad wodą. No i piwko w takim towarzystwie wyborne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Skoro już można to może jakieś wspólne ganianie że spinem za wąsatym z soboty na niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi