Budek Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Jak by to cos zmieniło to mi tez 05.11 bo 19.11 mam swój własny ślub i myśle ze kobita sie nie zgodzi przesunąć termin uroczystości 😂😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Raz zdarzyło mi się w gajerku machać! Ale gapie mieli ubaw Oczywiście nie było mowy o kamuflowaniu się po krzaczorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 36 minut temu, Budek napisał: Jak by to cos zmieniło to mi tez 05.11 bo 19.11 mam swój własny ślub i myśle ze kobita sie nie zgodzi przesunąć termin uroczystości 😂😂 nooo kolego gratulację co masz mieć lepiej niż my żonaci, trza zrobić bramę weselną z szpalerem wędek 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Powiem tak ślub jest we Lwówku Śląskim a tam już tylko bóbr wiec dwie pieczenie na jednym ogniu 😂😂😂wiec zrobienie bramy grozi wypadem na bóbr 🐟🐟 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Apropo wędkarza który bierze ślub...spinki do mankietów 😁😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 31 Października 2016 Share Napisano 31 Października 2016 Panowie i jaki termin został ustalony na nocne sandacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 05.11, jak w poprzednim sezonie ul. Żużlowców-Rędzin. Kto nie ma transportu, to kontaktować się z mobilnymi. Jeszcze po głowie chodziło mi miejsce w okolicach Wyspy Opatowickiej. Dla stacjonarnych i łazików spinningowych idealne miejsce. Mamy różnorodność łowisk, czyli główki, klatki, cofki, w lewo lub w prawo, oba brzegi i kanał. Można łowić na przeciw siebie lub obok. Kanał powodziowy i żeglugowy też jest w odwodzie. Parking jest, komunikacja też niedaleko. Godzinę jeszcze ustalmy i konkretnie Rędzin, czy wyspa. Ja sobotę mam wolną, to katastrofa mnie tylko powstrzyma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Chętnie się z Wami spotkam. Czekam na godzinę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Ja napewno będę 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boseib Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Również potwierdzam swoją obecność. Czekam na więcej konkretów. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Też będę ale prawdopodobnie dojadę trochę później. Do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Ja bym przyjechał, ale chętniej na wyspę niż na Rędzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Godz 15? Bo o 16 już chyba szaro sie robi. Jakie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 To zróbmy szybkie głosowanie:) Wieczorem do północy, więcej głosów zadecyduje, gdzie się spotykamy. Ja po rozważeniu głosuję na Rędzin. O różnych godzinach pewnie się zjedziemy i potencjalnym "spóźnialskim" łatwiej będzie nas namierzyć na opasce. Byłem w tym sezonie 3 razy. Jakiegoś bolenia, fajnego klenia i kilka okoni złowiłem. Można w dwóch miejscach się spotkać:) Rędzin-wyspa, a 15:00 to dobra godzina, bo nie każdy nocne wędkowanie trawi a jeszcze kawałek dnia zostaje do łowienia. Rędzin 1. jaceen Wyspa Opatowicka 1. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Rędzin 1. jaceen 2, jacolan Wyspa Opatowicka 1. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Godzinę temu, jacolan napisał: Rędzin 1. jaceen 2, jacolan 3.DAZ Wyspa Opatowicka 1.DAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Rędzin 1. jaceen 2, jacolan 3.DAZ 4.Booryss Wyspa Opatowicka 1.DAZ Ja raczej późnym wieczorem dołączę do nocy bez sandacza do domu nie wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Rędzin 1. jaceen 2, jacolan 3.DAZ 4.Booryss 5.Budek Wyspa Opatowicka 1.DAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Rędzin 1. jaceen 2, jacolan 3.DAZ 4.Booryss 5.Budek 6.Marcin82 Wyspa Opatowicka 1.DAZ No nie wypada odmówić A jak Panowie z godziną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Dla mnie miejsce nie ma znaczenia. Jestem tak wyposzczony, że nawet w kałuży poszukam sandacza choć zdecydowanie bliżej wieczora do samej nocy włącznie. Do zobaczenia 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boseib Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Rędzin 1. jaceen 2, jacolan 3.DAZ 4.Booryss 5.Budek 6.Marcin82 7. boseib Wyspa Opatowicka 1.DAZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Rędzin 1. jaceen 2. jacolan 3.DAZ 4.Booryss 5.Budek 6.Marcin82 7. boseib Wyspa Opatowicka 1.DAZ 2. andrutone Jestem leniuch, a z Brochowa na Rędzin mam straaaasznie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Ja też wolę Rędzin bo mi się wydaje, że na tylu chłopa to Wyspa Opatowicka jest za mała ;-). Mam tylko jeden problem. Zostałem pozbawiony samochodu na weekend. Może ktoś będzie przejeżdżał przez Krzyki (może ul. Skarbowców albo Poswstańców Śląskich)? Chętnie bym się zabrał i chętnie się dostosuję. Bo dojechać tam komunikacją miejską to męka... Rędzin 1. jaceen 2. jacolan 3.DAZ 4.Booryss 5.Budek 6.Marcin82 7. boseib 8. marienty Wyspa Opatowicka 1.DAZ 2. andrutone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 16 minut temu, Marienty napisał: Może ktoś będzie przejeżdżał przez Krzyki (może ul. Skarbowców albo Poswstańców Śląskich)? Cześć, Będę jechał autem Armii Krajowej, a potem Hallera, mniej więcej tak, aby zdążyć na 15stą na spotkanie. Mogę też trochę zjechać z trasy, aby cię podebrać. Jeśliby ci to pasowało, to możemy się jakoś zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 Super! @andrutone, chętnie skorzystam z propozycji. Wysłałem Ci pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi