EsoxHunter Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 W tym terminie to może nawet i ja znajdę czas, żeby wpaść. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 1 godzinę temu, Budek napisał: Za co 😱😥🤣 Bo się bawić nie umiesz ! Weź kartę konfiskujemy do stycznia!😂🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Czołem Przypominam Piątek 22.11 Godzina 19 Pub Rejs Dotyczy się to również tych co nigdy nie byli a mają wolna chwilę i siłę wytargać kufel za ucho 👂.🍻 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 Myślicie, że nie widzę co tu piszecie?! Będę i ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 22 Listopada 2019 Share Napisano 22 Listopada 2019 Oj dzieje się dzieje i końca nie widać 😜 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Cześć. Spotkanie jak zwykle w dechę. Frekwencja wyśmienita. Wygląda, że najwyższa w historii rejsowych spotkań. Reprezentacja muchowa w silnej obsadzie:) Powiedzmy, że 50/50% pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Boorys w pewnym momencie naliczyć 26 chłopa , przepraszam 25 + 1 dziewczyna 😉 tak że parytet zachowany 😁 , Boorys pewnie coś więcej szrajbnie i wstawi trochę zdjęć . Fajnie było się spotkać 🍺😀🍺😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 23 Listopada 2019 Share Napisano 23 Listopada 2019 Borys napiszę ? A co tu pisać frekwencja dopisała . W sumie nie policzyłem ile piwa i innych szlachetnych płynów wypiliśmy ale myślę że nie mało . Zakończyliśmy imprezę około 4 nad ranem więc też niezły wynik . Dobrze było wszystkich spotkać ostatnimi czasy zbiórki nad wodą nie dają takiej frekwencji ale jak 🍺 piwo serwują to wszyscy się schodzą . Tematów było wiele ale głównie jeden wiadomo jaki😎 Myślę że w styczniu to poprawimy. Będzie czas podsumować ligi, sezon . I pogadać o planach noworocznych . Możliwości się zwiększają będzie prawdopodobnie więcej porozumień więc jest co planować. Ps wyrobiłem się nieco wcześniej myślę sobie pójdę już żeby Wasyl sam nie siedział, jestem pół godziny przed czasem i co Wasyl już czeka . I że niby dopiero przyszedł 😎 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Miło Was było spotkać Panowie! Tym razem nie dotrwałem do końca, ale obowiązki wzywały na sobotę 😕 Dzięki za spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Listopada 2019 Share Napisano 25 Listopada 2019 Świetne spotkanie! Zazdroszczę Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 Mogłeś wpadać, daleko nie masz a gdzieś przywaletować pewnie by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Listopada 2019 Share Napisano 26 Listopada 2019 2 godziny temu, Fido Angellus napisał: Mogłeś wpadać, daleko nie masz a gdzieś przywaletować pewnie by się znalazło Może kiedyś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 27 Listopada 2019 Share Napisano 27 Listopada 2019 Znowu nie dałem rady , ale w styczniu już raczej się zjawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Jakiś czas temu spotkałem nad wodą kolegę Carlos 83 , padło hasło spotkania sylwestrowego ( 2,3 godzinki rzucania) chwilę pogadać , wypić po kubeczku wina musującego , co wy na to 🤔? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 7 Stycznia 2020 Share Napisano 7 Stycznia 2020 Czy ktoś wybiera się w najbliższą sobotę i / lub niedzielę (11/12 stycznia) na lekki spinning ? Szukam osoby do towarzystwa, trochę przewodnika, bo we Wrocławiu jeszcze nie miałem okazji łowić - sprzęt gotowy, opłaty będę miał opłacone jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 23 Stycznia 2020 Share Napisano 23 Stycznia 2020 W dniu 30.10.2019 o 21:45, Booryss napisał: A propos targania kufla z ucho i wprowadzania elementów baśniowych w świat wędkarski i nie tylko . Są tacy co by już szkło opróżnili i się dopytują może nie ma co czekać do stycznia tylko rozgrzewkę byśmy przed zrobili ? Rozgrzewka była. Styczeń już się prawie kończy, robimy jakąś dogrywkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 23 Stycznia 2020 Share Napisano 23 Stycznia 2020 6 godzin temu, peekol napisał: Rozgrzewka była. Styczeń już się prawie kończy, robimy jakąś dogrywkę? Ja tam symbolicznie jedno piwo na spółkę mogę zrobić. Robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 23 Stycznia 2020 Share Napisano 23 Stycznia 2020 9 minut temu, bacyk napisał: 6 godzin temu, peekol napisał: Rozgrzewka była. Styczeń już się prawie kończy, robimy jakąś dogrywkę? Ja tam symbolicznie jedno piwo na spółkę mogę zrobić. Robimy? Dam radę nawet dwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Od nowego roku mam taki zapierdziel w robocie że chętnie się poślinie słuchając o wędkowaniu 😜 ja też się piszę na 🍺🍺🍺w miejscu wiadomym 🎥🎞️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Zawszę chętny na piwko ustalcie termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Koło pijaki . Nazwę forum zmienić z haczyk na kufel.pl Zamiast łowić o procentach myślą. Do piwa mnie nie ciągnie ale szklankę rudej bym zrobił . Nie mam statusu niańki przedszkolno browarniczej więc kto się wychlił ustala termin 😈 Bacę się przyciśnie (pewnie nie trzeba) to Rejs zaklepie . Jeśli o mnie chodzi to namawiać nie trzeba za rączkę i do baru 🍻 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 No i taki odzew to lubię Co tam będziemy czekać miało być styczniowe to proponuję w przyszły piątek 31 stycznia, od godz 19 Pasuje? @bacyk Rejs będzie dostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 A więc niechaj się stanie . 31.01.2020r Piątek Rejs Pub ul. Kotlarska Godzina 19 ? Kto się pisze ? Pamiętajcie każdy może wpaść pogadać więc się nie czaić . 😜🍻🍻🍻🍻🍻😜🍻😈🍻😈🍻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Szybciutko poszło 😀 . Szybciutko... Wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 No niestety ale tradycji nie będzie 😫 , na pewno nie będę pierwszy , jeżeli uda mi się dostać do wrocka w jakiejś rozsądnej porze to zjawię prosto z trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi