Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
2 godziny temu, wasyl1968 napisał:

Ktoś planuje jutrzejszą nockę

Teraz to już w ogóle do bani z takim łowieniem. Nie wiadomo na co. Sandacz, sum, okonie itd. Wracajcie przynęty 5 cm 😆😅🤣

Raczej na nocnego sandacza wyskoczę. Podejmę decyzję dopiero w sobotę po 20:00. I jak będę w miarę na chodzie, a nie taki kapeć, jak w ostatnie dni, to po 23:00 pojadę na bulwary. Na wąsa muszę być wypoczęty. Na okoniowych wyprawach zapamiętałem trzy miejsca. Jak ich nikt nie skłuł, to będzie szansa na szybkie brania. Byle nie zapeszyć;)  

Napisano

Sumy są jeszcze zgrupowane tarłowo i raczej się ich teraz nie połowi. Po doświadczeniach z ostatnich dwóch sezonów zostawię sobie te emocje na lipiec i sierpień. Tymczasem też mam zamiar skupić się na złowieniu nocnego sandacza. Jeśli nie 1.06 to na pewno 2.06 ruszam do boju 😉

Napisano

Drugiego też byłem , od 22.30 do północy. Coś się nawet uwiesiło na kiju , ale niestety spadło pod brzegiem. Dodatkowo kilka puknięć w woblera.

• Super 1
Napisano

Drugiego przeszedłem kawał odcinka kanału. Niestety aktywność zerowa i trudno było gdziekolwiek na dłużej się zatrzymać. Za wąsem jeszcze kilka razy się wybiorę, ale to będzie najprawdopodobniej ostatni sezon celowych wypraw. Chciałbym zakończyć jakimś fajnym akcentem. Zobaczymy, jak wyjdzie. Wczoraj na bulwarach z mocniejszą okoniówką liczyłem na pasiaki i ewentualnie na przyłów sandaczowy. Skończyło się na przyłowie suma. Nie zatrzymał się ani na moment i ostatecznie musiałem złapać za szpulę.

Będą chętni, to wymyślcie jakiś dzień/noc i można się spotkać.

• Super 1
Napisano

piszę się na spotkanie ( jak zwykle 😜 ) u mnie tradycyjnie tylko weekendy wchodzą w grę, wstydź się przyznać ale nigdy nie wędkowałem na " bulwarach" może przyszły weekend ? nocka ? pozdrawiam Wasyl 

• Super 1