MariuszA Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 mysle ze bardzo fajna opcja do spotkania i rywalizacji miedzy soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Maniek co ty na to???Dobrze by było być ,jak będę we Wro to sie wybiorę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 dwa manki sie wypowiedzialy milo ze odwiedzi nas moderacja forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 MariuszA, a to sorki ze sie wpiepszam ,a tak z ciekawości zapytam gdzie będzie dokładna zbiórka na tych zawodach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 20 Października 2010 Share Napisano 20 Października 2010 To ja zapraszam na Bajkał już w najbliższą niedzielę gdzie rozegrany będzie 19 Spiningowy Memoriał im. Bolesława Solarza, impreza z tradycjami i obsadą czołówki Kadry Okręgu w spiningu, można zmierzyć się z najlepszymi spiningistami Wrocławia uprawiającymi ten sport wyczynowo w klubie Paproszek i Spiningowo Muchowym Klubie Wędkarskim PZW Wrocław, oraz z zprzyjaźnionych klubów z Oławy i Ziębic. Zbiórka w niedzielę 24.10. do godz7 na betonach na Bajkale- pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoo Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Ja tam będe na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 Ja dopiero w listopadzie będę miał chwile wolnego na wypady. Teraz mam obronę na głowie, ale później relaksujące wypady nad wodę. Żeby tylko śnieg nie spadł za szybo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 ja bym chętnie pojechał i nawet, o dziwo, jestem we Wrocławiu, ale niestety jestem przeziębiony i jeśli wyskoczę gdzieś w weekend na godzinkę to będzie dobrze na spotkaniu za dwa tygodnie też mnie niestety nie będzie , niestety zawsze mi coś wypada jak są spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Ja tam będe na pewno to dozoba jutro mam nadzieje ze cos polapiemy bo slyszalem ze puscha na bajkale ostatnio ale mam maly plan ;PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 23 Października 2010 Share Napisano 23 Października 2010 Ja tam będe na pewno to dozoba jutro mam nadzieje ze cos polapiemy bo slyszalem ze puscha na bajkale ostatnio ale mam maly plan ;PP No nie wiem czy taka posucha jak padają piątki, ale już się kończą bo i presja ogromna, miejscowi w ciągu dnia wyciągali po kilkanaście szt,aż zgroza i jeszcze się tym chełpoią. Zobaczymy jak będzie jutro- do zobaczenia kto będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 25 Października 2010 Share Napisano 25 Października 2010 roman gawlas, prosimy o relacje z zawodów mam zamiar wybrać sie na bajkal na łajbę warto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoo Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 NA Bajkale ryba jeszcze nie bierze jak powinna na zawodach padły 2 szczupaki 55 cm i 52 cm i 2 okonie ok. 20 cm. Na innych zawodach złowili około 5 kg okoniów ale oni mieli wymiar 16 cm więc to były pewnie małe okonie. A wędkarze którzy łowili na łódkach to nic nie połowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 Idzie ktoś jutro na milenijny porzucać sobie ze spinem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 poszedl bym a o ktorej ? bo tez ciezki dojazd jest z centrum ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 15 ? Od strony hali orbita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 26 Października 2010 Share Napisano 26 Października 2010 zostaw mi na pw jescze numer koma to jutro sie skontaktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoo Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Kto jedzie na Spinningowy Puchar Jesieni(otwarte)Zawody organizowane wspólnie z kołami Zacisze z Siechnic i Trzebnica 14-11-10 o 7.00 w Kam. Wrocławskim (Bajkał)??? Ja jade kto jeszcze będzie jechał z Haczyka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Primoo Napisano 30 Października 2010 Share Napisano 30 Października 2010 Są to otwarte zawody wpisowe 10 zł Kasa będzie przeznaczona na nagrody 1,2,3 miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Odświeżam temat. Ktoś chętny w niedzielę pochodzić ze spinem na Odrze? Prawdopodobnie będę w okolicach Brzegu Dolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 25 Października 2014 Share Napisano 25 Października 2014 Wybieram się jutro na odrzańskiego sandacza w okolice Łan. Są chętni na wspólne wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Ma ktoś info jaka jest woda na Odrze ? Dalej płynie błoto ? A może zrobić jakieś spotkanie np.9 listopada na kanale Opatowickim ? Co wy na to ? Ma ktoś info jaka jest woda na Odrze ? Dalej płynie błoto ? A może zrobić jakieś spotkanie np.9 listopada na kanale Opatowickim ? Co wy na to ? Czołem, propozycja dobra pytanie jaki będzie odzew. Juz kolega GuCek w uawialni pisał posta o jakimś potencjalny spotkaniu listopadowym. mam nadzieje, że znajdą się chętni i trochę pomachamy a później pogadamy. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=5689&start=45 Ja dziewiątego mógłbym być po 15-ej. Można by się nastawić np. na okonia? Na jeden dzień dopuścimy okonia do "ligi Ślęzy"? Np. ( 1cm=1,25cm Dla najciekawszej rybki dnia, do kapelusza dorzucam osę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Termin mi odpowiada. Proponuje jednak zobaczyć się nieco wcześniej aby był czas na kiełbaskę z ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 ja jestem elastyczny i się dostosuje, okonie mogą byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 Gucek , o którym miejscu myślisz ? Można by się spotkać np. przy moście kolejowym w Czernicy. Jest gdzie zaparkować i drzewo na ognisko też się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 30 Października 2014 Share Napisano 30 Października 2014 maniu394 miałem na myśli główki w Kotowicach, na wysokości miejscowości Utrata (vis a vis Twoich miejscówek) Dojazd dobry, drewna opór, jest mnóstwo ostróg do obłowienia (na wypadek sporej obsady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi