karpik11111 Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Słyszał ktoś ze zbiornik IIIA na Brzegach wykupiło Koło Stare Miasto? Podobno od 2012r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Mam pytanie czy zbiornik Brzegi 2 ten najbliżej żwirowni i góry piasku, jest ogólnodostępny, czy nadal to jest łowisko specjalne Koła Stare Miasto? Proszę tylko o pewną informację, ponieważ nie chce sie potem tłumaczyć nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Mam pytanie czy zbiornik Brzegi 2 ten najbliżej żwirowni i góry piasku, jest ogólnodostępny, czy nadal to jest łowisko specjalne Koła Stare Miasto? Proszę tylko o pewną informację, ponieważ nie chce sie potem tłumaczyć nad wodą... http://www.pzw.org.pl/kolonowahuta/wiadomosci/54496/63/wykaz_skladek_i_oplat_za_wedkowanie_w_okregu_pzw_krakow_w_roku_2 ogólnodostępny są zbiorniki 1,2,3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 był ktoś na Brzegach ? dzieje się coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 2 Maja 2012 Autor Share Napisano 2 Maja 2012 Wlasnie chce tam jutro wyskoczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Wlasnie chce tam jutro wyskoczyc:) i jak kolego ? ja byłem wczoraj pod wieczór udało się złowić 4 szczupłe 40-55cm, wszystko z opadu na mikado fishunter. Słyszał ktoś ze zbiornik IIIA na Brzegach wykupiło Koło Stare Miasto? Podobno od 2012r. nic na ten temat nie pisze na PZW: http://www.pzw.org.pl/29//cms/5799/zbiorniki_brzegi_i_przylasek_rusiecki według: http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/29/cms/szablony/8287/pliki/zezwolenie_2012_pelne.pdf można łowić na Brzegach 1,2 oraz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 Bylem dzis w poludnie. Mnostwo ludzi i niestety zero bran... ale nic dziwnego: taki upal i halas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 ja byłem wczoraj na Brzegach, łowiłem z pontonu, pomimo pięknych miejsc (trzcinowiska, podwodne łąki ) zaliczyłem tylko jedno branie :-/ jeden mały zębaty nie wiem co jest nie tam z tą wodą, czy tam nie ma drapieżników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Bylem dzis na Brzegach, niestety nic nie bralo. Natomiast okazalo sie, ze zasypuja czesc zbiornikow:( O co chodzi..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekPe Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Kilka dni temu odwiedziłem brzegi , niestety tylko 3 "pajki" wszystkie z opadu na Dragon Phantom... no i tak jak pisze platinumx łowisko z roku na rok coraz bardziej zasypywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 25 Maja 2012 Autor Share Napisano 25 Maja 2012 Pytanie do WojtekPe: lowisz z pontonu czy z brzegu? Jakie kolory i wielkosc gumek bo cos nie moge sie wstrzelic...? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 3kę zarybili pstrągiem, oczywiście już większość zjedzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 6 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2012 Wybieram sie tam jutro na splawik i gruncik z kuku bo na spin.. licho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2012 Na splawik i zgruntu tez slabo:( Moze ktos ma wiecej szczescia na Brzegach albo jakis przepis jak rozkminic to lowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 8 Czerwca 2012 Share Napisano 8 Czerwca 2012 Widzę temat Brzegi Jeżeli chodzi o szczupaka - podczas ochronnego działy się tam cuda na kiju ze tak powiem. Bywałem tam w tym okresie i naprawdę szaleństwo. Aktywność była niesamowita. W maju stagnacja i cisza Co do Pstrąga - Wczoraj tj. 7.VI od godziny 9 - 21 zasiadka. Pstrągi fruwały aż miło. Kreci się ich dużo tylko trzeba wiedzieć gdzie ich szukać Tak wiec jeszcze nie wszystko wylądowało na patelni Stadnie pływała też Palia. Napotkany wędkarz mówił też o Karpiu i dużych Linach. Informacja nie potwierdzona bo jak wiadomo do puki sam nie złapiesz - nie uwierzysz Tak czy siak - Brzegi jak na razie są moim numerem 1 jeżeli chodzi o połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Jest już lód na Brzegach ? Da się wejść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Na 2 mamy bez zadziorów i C&R ..jestem ciekawy co z tego wyniknie za kilka lat?! Nigdy nie lowiłem na Brzegach ale być może się wybiorę. Mam nadzieje że ta 2 to dopiero dobry początek i niebawem większość wód pzw kraków będzie na takich zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajonk Napisano 28 Lutego 2013 Share Napisano 28 Lutego 2013 Na 2 mamy bez zadziorów i C&R ..jestem ciekawy co z tego wyniknie za kilka lat?!Nigdy nie lowiłem na Brzegach ale być może się wybiorę. Mam nadzieje że ta 2 to dopiero dobry początek i niebawem większość wód pzw kraków będzie na takich zasadach. Miejmy nadzieję, bo kilka razy miałem okazję łowić z kolegą na dwójce i nie mieliśmy ani jednego kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g00cio Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam, Łowił już ktoś może z kolegów na Bagrach w tym miesiącu? Dzieje się coś ? Czy ktoś się może orientuje czy od strony żwirowni jest jakaś otwarta przejezdna droga ? Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 12 Maja 2013 Autor Share Napisano 12 Maja 2013 Dzis na Brzegach mimo pogody i tlumow, byla zabawa z maluchami na spining, szkoda ze wszystko do 35cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 12 Maja 2013 Share Napisano 12 Maja 2013 Jak najbardziej jestem za C & R na całym PZW. A na bez zadziory łowie i nie narzekam Jak tam droga na Brzegi od strony Rybitw ? Da się wjechać czy pływa wszystko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
platinumx Napisano 13 Maja 2013 Autor Share Napisano 13 Maja 2013 Wjechalem wczoraj spokojnie od strony Rybitw przy żwirowni. Martwi mnie tylko, że zasypywanie na 1 nadal postępuje oraz dużo wyciętych drzew ehh:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Mam pytanie otwarte do Was. Na jakieś podstawie za wjazd na Brzegi od strony zbiornika nr 3 ( dzierżawionego przez Wieliczkę ) pobierana jest opłata 8 zł za wjazd ? Przecież chce dojechać autem na inne zbiorniki ogólna dostępne (Państwowe) ? Czy to w obliczu jest zgodne z prawem ? Że postawią jakąś laskę na bramce i karka ze straży rybackiej i biorą opłaty do wszystkich wjeżdżających ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Mam pytanie otwarte do Was.Na jakieś podstawie za wjazd na Brzegi od strony zbiornika nr 3 ( dzierżawionego przez Wieliczkę ) pobierana jest opłata 8 zł za wjazd ? Przecież chce dojechać autem na inne zbiorniki ogólna dostępne (Państwowe) ? Czy to w obliczu jest zgodne z prawem ? Że postawią jakąś laskę na bramce i karka ze straży rybackiej i biorą opłaty do wszystkich wjeżdżających ? I nic nie pomaga ukazania aktualnej karty wedkarskiej ?? Tak jak to ma miejsce na przylasku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaplasiwa Napisano 18 Czerwca 2013 Share Napisano 18 Czerwca 2013 Mam pytanie otwarte do Was.Na jakieś podstawie za wjazd na Brzegi od strony zbiornika nr 3 ( dzierżawionego przez Wieliczkę ) pobierana jest opłata 8 zł za wjazd ? Przecież chce dojechać autem na inne zbiorniki ogólna dostępne (Państwowe) ? Jeżeli właścicielem drogi jest Małopolski Związek Wędkarski to wprowadził takie zasady. Radzę z tym problemem zwrócić się do Zarządu Okregu na Bulwarowej. tel: +48 12 643 16 65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi