muayfan Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Witam, Mam na imię Kuba, lat 34, wędkuję od 3lat. Bawię się gruntem i spiningiem, niestety w tym drugim przypadku bez większych efektów, choć może to wynikać z braku dobrego nauczyciela. Moim rekordem jest 13 kg karpik na stawie hodowlanym, i generalnie zaczynam zauważać, że całe moje wędkarstwo coraz bardziej zmierza w kierunku "karpiarstwa". Pozdrawiam. Kuba POZNAN EDIT: zupełnie zapomniałem, że już kiedyś się przedstawiłem:P sprawdziłęm też, że napykałem kilkanaście postów, no ale cóż lecimy dalej. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sono2020 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Witam brać Tu też się przedstawię Jestem ze świętokrzyskiego z rybkami mam kontakt od dawna lecz miałem długą przerwę i od tamtego roku odnawiam przygodę mam nadzieję że będzie nam miło spotkać się nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefisto Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Witam wszystkich, wędkarstwem spławikowym wypełniam sobie wolne chwile od roku a od wakacji rozpoczynam przygodę ze spinningiem. Pochodzę z okolic Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sorok Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Witam, mam 23 lata, wcześniej częściej łowiłem, obecnie trochę mniej. Lubię zarówno metodę spławikową oraz spinning mieszkam w Krakowie. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2-D2 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Szymon. Wędkuje od jakiś 13 lat. Maniak marki Shimano. Ulubiona Metoda Spinning. Mieszkaniec okolic Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elep Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Elo,mam na imię Kamil.Mieszkam w Warszawie,bakcyla na wędkowanie złapałem jakieś dwa lata temu.Pozdrawiam i życzę udanych połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczek1995 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 witam mam na imie michał jestem ze szczecina wędkuje od dziecka.metoda spining i gruncik: )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamak100 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Witam jestem Łukasz mieszkam w Luboniu wędkowałem od małego w sumie z ojcem lecz miałem długą przerwę powróciłem od roku lecz bez wielkich efektów ale lubię wędkować relaksować się przy tym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t555 Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Witam serdecznie wędkarzy Pozdrawiam i życzę udanych łowów.Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzkzg Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Witam i pozdrawiambrać wędkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argos Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Witam serdecznie kolegów po kiju. Na imię mam Krzysztof, wędkarstwem interesuję się od dzieciaka. Początkowo były to wyprawy na stawy z karasiami i karpiami na wsi u rodziny, później zaczęły się pojedyncze wypady na jeziora i na 8 lat zrobiłem sobie przerwę...jednakże 2,5 roku temu powróciłem do hobby bez którego nie mogę żyć, dokupiłem sporo sprzętu i śmigam jak tylko mam czas nad wodę. Obecnie odwiedzam głównie kanał notecki, noteć, brdę i jezioro jezuickie duże. Preferuję spławik i spinning, jednakże każda metoda wędkowania sprawia mi frajdę. Chętnie ustawię się na wspólne wypady na ryby z osobami z Bydgoszczy i okolic. Zawsze to wymiana doświadczeń, pokazanie nowych ciekawych miejscówek itp. pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicek22 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Witam, na imie mam Mateusz, poławianiem zajmuje się od najmłodszych lat, łowię troszkę na muchę, troszkę na spławik, i zdecydowanie wiecej na spinning pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexondre Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Nazywam się Alex. Na stałe mieszkam w Niemczech 8km od holenderskiej granicy i spinninguje właśnie w Holandi Połamania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny.rac Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 WItam , Nazywam sie Daniel - obecnie mieszkam w Holandii Preferuje łowienie na BATA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppiotr00 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Jestem z Wrocławia, wędkuję dopiero kilka lat. Życzę wszystkim wielkiej ryby!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloody_m Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Witam wszystkich Mam na imię Maciek łowię z większymi lub mniejszymi przerwami od ok. 25 lat głównie spławik i grunt, czasem spin pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Jestem Tomek, mieszkam w Płocku, głównie spinninguję, lecz ostatnio mnie lenistwo pobiera i siedzę patrząc na spławik i drgającą szczytówkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riki76 Napisano 27 Czerwca 2012 Share Napisano 27 Czerwca 2012 witam Jestem z Polkowic i lubię spinning.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
febz Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Witam Na imię mam Wojtek, jestem z Wrocławia. Lubię delikatny spławik oraz grunt. Łowię od 3 lat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polo2109 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Witam wszystkim. Na imię mam Mateusz i wędkarstwo dopiero zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fox33 Napisano 2 Lipca 2012 Share Napisano 2 Lipca 2012 Witam, Jestem z Warszawy i można powiedzieć, że od kilku lat jestem początkujący A początkuję w spinningu i ostatnio w odległosciówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomogryz Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Witam Wszystkich. Mam na imię Tomek mieszkam w Trzebini, 40 wiosen na karku.... Przygoda z wędkarstwem od 5 lat a tak poważniej to od 2 lat (wcześniej tylko łowiska specjalne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam1208 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Witam , mam na imie Adam , lat 21 , wędkuje od 5 lat , lekki spining , grunt i spławik . Jak jest tu ktoś z okolic Płońska to można ustawić sie na moczenie kija. Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz9988 Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 Witam, jestem Mateusz i mam 15 lat. Łowię na spinning, grunt i spławik. Dotychczas największa ryba jaką złapałem to sandacz 66cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domo Napisano 15 Lipca 2012 Share Napisano 15 Lipca 2012 cześć, nazywam się Dominik. Przez ostatnie dwa lata łowię w Morzu Północnym i tak się zapowiada, że jeszcze przez kilka miesięcy tutaj połowię, ale sercem jestem na Mazurach, skąd pochodzę w miarę możliwości i wiedzy, chętnie odpowiem na pytania dotyczące połowów w słonej wodzie, aczkolwiek wiem, że koledzy, którzy łowią na północy wiedzą więcej i lepiej ode mnie! Ja uprawiam "lekkie" wędkarstwo morskie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi