Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam na imię Kuba, lat 34, wędkuję od 3lat. Bawię się gruntem i spiningiem, niestety w tym drugim przypadku bez większych efektów, choć może to wynikać z braku dobrego nauczyciela. Moim rekordem jest 13 kg karpik na stawie hodowlanym, i generalnie zaczynam zauważać, że całe moje wędkarstwo coraz bardziej zmierza w kierunku "karpiarstwa". Pozdrawiam.

Kuba

POZNAN

EDIT: zupełnie zapomniałem, że już kiedyś się przedstawiłem:P sprawdziłęm też, że napykałem kilkanaście postów, no ale cóż lecimy dalej. Pzdr

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam brać :D Tu też się przedstawię :D

Jestem ze świętokrzyskiego z rybkami mam kontakt od dawna lecz miałem długą przerwę i od tamtego roku odnawiam przygodę mam nadzieję że będzie nam miło spotkać się nad wodą :D

• 2 weeks later...
Napisano

Witam wszystkich, wędkarstwem spławikowym wypełniam sobie wolne chwile od roku a od wakacji rozpoczynam przygodę ze spinningiem.

Pochodzę z okolic Krakowa.

Napisano

Witam,

mam 23 lata, wcześniej częściej łowiłem, obecnie trochę mniej. Lubię zarówno metodę spławikową oraz spinning :) mieszkam w Krakowie.

Pozdrawiam

Maciek

Napisano

Szymon. Wędkuje od jakiś 13 lat. Maniak marki Shimano. Ulubiona Metoda Spinning. Mieszkaniec okolic Poznania :)

Napisano

Elo,mam na imię Kamil.Mieszkam w Warszawie,bakcyla na wędkowanie złapałem jakieś dwa lata temu.Pozdrawiam i życzę udanych połowów

Napisano

Witam jestem Łukasz mieszkam w Luboniu wędkowałem od małego w sumie z ojcem lecz miałem długą przerwę powróciłem od roku lecz bez wielkich efektów ale lubię wędkować relaksować się przy tym :) Pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie kolegów po kiju. Na imię mam Krzysztof, wędkarstwem interesuję się od dzieciaka. Początkowo były to wyprawy na stawy z karasiami i karpiami na wsi u rodziny, później zaczęły się pojedyncze wypady na jeziora i na 8 lat zrobiłem sobie przerwę...jednakże 2,5 roku temu powróciłem do hobby bez którego nie mogę żyć, dokupiłem sporo sprzętu i śmigam jak tylko mam czas nad wodę. Obecnie odwiedzam głównie kanał notecki, noteć, brdę i jezioro jezuickie duże. Preferuję spławik i spinning, jednakże każda metoda wędkowania sprawia mi frajdę. Chętnie ustawię się na wspólne wypady na ryby z osobami z Bydgoszczy i okolic. Zawsze to wymiana doświadczeń, pokazanie nowych ciekawych miejscówek itp. pozdrawiam serdecznie wszystkich :)

Napisano

Witam, na imie mam Mateusz, poławianiem zajmuje się od najmłodszych lat, łowię troszkę na muchę, troszkę na spławik, i zdecydowanie wiecej na spinning

pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich

Mam na imię Maciek

łowię z większymi lub mniejszymi przerwami od ok. 25 lat

głównie spławik i grunt, czasem spin

pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem Tomek, mieszkam w Płocku, głównie spinninguję, lecz ostatnio mnie lenistwo pobiera i siedzę patrząc na spławik i drgającą szczytówkę. Pozdrawiam.

Napisano

Witam

Na imię mam Wojtek, jestem z Wrocławia.

Lubię delikatny spławik oraz grunt. Łowię od 3 lat

Pozdrawiam :)

Napisano

Witam,

Jestem z Warszawy i można powiedzieć, że od kilku lat jestem początkujący ;)

A początkuję w spinningu i ostatnio w odległosciówce

Napisano

Witam Wszystkich.

Mam na imię Tomek mieszkam w Trzebini, 40 wiosen na karku.... Przygoda z wędkarstwem od 5 lat a tak poważniej to od 2 lat (wcześniej tylko łowiska specjalne)

• 2 weeks later...
Napisano

Witam , mam na imie Adam , lat 21 , wędkuje od 5 lat , lekki spining , grunt i spławik . Jak jest tu ktoś z okolic Płońska to można ustawić sie na moczenie kija. Pozdro !

Napisano

cześć, nazywam się Dominik. Przez ostatnie dwa lata łowię w Morzu Północnym i tak się zapowiada, że jeszcze przez kilka miesięcy tutaj połowię, ale sercem jestem na Mazurach, skąd pochodzę :)

w miarę możliwości i wiedzy, chętnie odpowiem na pytania dotyczące połowów w słonej wodzie, aczkolwiek wiem, że koledzy, którzy łowią na północy wiedzą więcej i lepiej ode mnie! Ja uprawiam "lekkie" wędkarstwo morskie :)

pozdr