Mateusz WLKP Napisano 15 Lutego 2015 Share Napisano 15 Lutego 2015 Witam Wszystkich wędkarzy, mam na imie Mateusz i jestem zapalonym wędkarzem od dzieciństwa, lubię spędzać czas nad wodą, poszukiwać nowych miejsc do zmierzenia się z fajną rybką, ulubione techniki połowu to spławik, spinning oraz grunt. Z pasji do wędkowania założyłem sklep wędkarski w Mosinie prężnie rozwijając asortyment o prawie wszystkie metody do wędkowania które w naszym rejonie występują. Poszukuję pracownika z pasją oraz zamiłowaniem do wędkarstwa. Info na priv z wędkarskim pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capacity Napisano 16 Lutego 2015 Share Napisano 16 Lutego 2015 Siema, siema Witam gorąco wszystkich wędkarzy w ten lutowy poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shoe Napisano 17 Lutego 2015 Share Napisano 17 Lutego 2015 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vector Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Witam wszystkich maniaków wędkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartezz Napisano 19 Lutego 2015 Share Napisano 19 Lutego 2015 Witam wszystkich . I ja coś o sobie napiszę , na imię mam Bartek , mam 36 lat i mieszkam w Warszawie . Wędkuję od ponad ćwierć wieku , kiedyś spining i spławik a teraz feeder i spławik czasem karpiowanie . Łowię głównie na dzikich wodach bez zbędnego ciśnienia na super hiper sprzęt czy techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matias Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 siemka wszystkim, wracam do swojego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny_lbn Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Cześć witam wszystkich i myśle że będe tu zaglądął pozdrawiam Jacena którego spodkałem dziś nad ślęzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Lutego 2015 Share Napisano 21 Lutego 2015 Również pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maszkaron Napisano 25 Lutego 2015 Share Napisano 25 Lutego 2015 Witam, wszystkich, może spóźnione, ale zawsze. Jestem Łukasz, do tej pory łowiłem na jeziorowy spławik, czasem spinning. W tym roku zacznę z pickerem i feederem rzecznym. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturM Napisano 26 Lutego 2015 Share Napisano 26 Lutego 2015 Witam jestem z Wrocławia łowię od 35 lat ostatnio coraz częściej wyjzdy na Ebro -Hiszpania ,Norwegia obecnie zbieramy ekipę na Ebro -sumy,karpie zapraszam tel 664145321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miska45 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę, dokładnie ze spinningiem. Mam nadzieję, że dowiem się na forum wielu ciekawych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elast93 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Witam. Swoją przygodę z wędką zacząłem już parę ładnych lat temu, natomiast w PZW Kraków dopiero od ubiegłego roku, Głównie spininguje, ale w tym roku mam chrapkę zapolować na jakiegoś sumika z gruntu dopiero poznaje wody okręgu Krakowskiego licze że tutaj dowiem sie kilku ciekawych i przydatnych rzeczy. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko78 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 Witam wszystkich! Moje ulubione metody wędkowania to spławik i grunt. Łowie głównie na jeziorach w mojej okolicy. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierek Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Ok to tak mam na imię Łukasz mieszkam we Wrocławiu wędkuję od dzieciaka członkiem PZW jestem od 18 lat. Uwielbiam spinning, inne metody połowu już mnie tak nie cieszą aczkolwiek stosuję też pozostałe. Jestem zwolennikiem wypuszczania złowionych ryb. Nienawidzę zaśmiecania wód przez biwakowiczów a tym bardziej przez wędkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidson82 Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Witam wszystkich, do wędkarstwa powróciłem po 14 latach, wędkuje na terenach Zagłębia Dąbrowskiego, głównie spławik i grunt.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek-es Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Witam wszystkich. Jestem zagorzałym fanem spinningu. Pozdrawiam i połamania! Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aquarius Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Od dawna nosiłem się z zamiarem założenia konta na forum wędkarskim, także jestem Witam wszystkich, mam nadzieję że zagrzeję tu miejsce na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz88 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Witam serdecznie wszystkich zapaleńców Nazywam się Łukasz, mam 27 lat i pochodzę z Gdańska. Na co dzień pracuje w sklepie Wędkarskim. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabik85 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Witam wszystkich. Jestem Łukasz 29 lat. Pochodzę i mieszkam w Świnoujściu(zachodniopomorskie). Wędkuje od najmłodszych lat, chodź dopiero teraz zaczynam z tym prawdziwą przygodę Ulubiona metoda to z gruntu no i spinning. W tym roku mam zamiar zacząć przygodę ze szczupakiem więc będzie sporo pytań Pozdrawiam wszystkich no i udanego roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borowy Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Witam wszystkich.Mieszkam na obrzeżach Wrocławia.Łowię odkąd pamiętam,a właściwie już nie pamiętam od kiedy.Próbowałem wielu metod i stawiam je wszystkie na równi-w każdej z nich można znaleźć coś ciekawego.W tym sezonie spróbuje muszkarstwa.Skompletowałem sprzęt,obkułem teorię,skręciłem trochę koślawych much ,no i życzcie mi poplątania linki. Jnteresuję się wszystkim co jest związane z przyroda,fotografuję,jeżdżę rowerem. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 25 Marca 2015 Share Napisano 25 Marca 2015 Witam serdecznie i zapraszam do aktywności w tematach wędkarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark5 Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Witam serdecznie.Mam 50 lat,ale ryby łapię dopiero od 40, to myślę że jeszcze wszystko przedemną.Głównie praktykuję spławik i gruntówkę, ale ostatnie kilka lat fascynuje mnie coraz bardziej spining.Ostatnie 10 lat łowię najczęściej na zaporówce w Pilchowicach koło Jeleniej Góry,na co dzień prowadzę niewielki warsztat rzemieślniczy.Pozdrawiam i życzę okazów i udanego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk87 Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Serwus wszystkim! Jestem Łukasz, w lato stuknie mi 28 wiosenek, to będzie mój 3 sezon wędkarski w życiu. Preferuje wędkarstwo gruntowe, zaczynam bawić się spławikiem, a w tym sezonie nastawiam się na method feder. Głównie łowiłem na zalewie wolbromskim, na Przeczycach, na Sosinie oraz łowisku sekcyjnym w Sławkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaldam Napisano 3 Kwietnia 2015 Share Napisano 3 Kwietnia 2015 Witam wszystkich nazywam się Damian jestem z Rudy Śląskiej. Przygodę z rybami zacząłem w wieku 6-7lat ale od 2008 roku miałem małą przerwę (praca, praca, no i praca )ale w tym roku odradzam sie jak feniks karta opłacona, sprzęt odnowiony wiec do zobaczonka nad wodą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi