ICEMAN0729 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 WITAM WSZYSTKICH !!! KONRAD LAT 32 MIESZKAM W WARSZAWIE WęDKUJę OD 20 LAT Z 7 LETNIą PRZERWą (NIE PYTAJCIE DLACZEGO ! ) ULUBIONA METODA ? HMMM...KAżDA (OPRóCZ TROLLINGU ) łOWIE GDZIE POPADNIE JAK MAM CZAS I CZASEM COś ZłAPIę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 ICEMAN0729 witaj i pisz małymi literkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mendoza84 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 siemanko mam na imie michal wedkarstwem zajmuje sie od malego mawm na swojim koncie wiele rekordowych ryb i wygranych zawodów uwielbiam łowic na rzekach na federa lub spławik. mam nadzieje ze dobrze bedzie mi sie z wami rozmawiac pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tolek Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witam wszystkich uczestnikow haczykowego Forum.Mam 55 lat, wedkuje od 1976r.Jestem z Rybnika, wedkuje glownie na zbiornikach "Gzel,Pniowiec",powazne nauki wedkarstwa pobieralem jednak na zbiorniku glownym El.Rybnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witamy, kolejnego wędkarza z Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witam wszystkich Nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witam "ekipę" z Rybnika I reszte niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Witajcie. Im więcej nas tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ikarus Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 Witam wszystkich wędkarzy! Parę słów o sobie-mieszkam Warszawie, na codzień jestem kierowcą zawodowym, w wolnych chwilach jeżdze na ryby wokolice Zalewu Zegrzyniskiego. Jak narazie bez większych efektów. Do tej pory udało mi się złowić kilka szczupaków ale lekko ponad wymiar. Mam pytanie czy w naszych wodach, w okolicach Warszawy można złapać naprawdę duże ryby bo ja tylko duże ryby oglądam tylko na TVN TURBO. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bax3331 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 WITAM ! DZIEKI ZA PRZYJECIE MNIE DO WASZEGO GRONA łOWIE OD `85 MOJA UKOCHANA WODA TO SAN PONIżEJ PRZEMYSLA NIESTETY JAK WIELU WYJECHAłEM "ZA CHLEBEM" DO PłN.IRLANDII NO I.....SZCZUPAKI!PłOCIE!LESZCZE!WęGORZE!PSTRAGI! łOWIE GłOWNIE W JEZIORZE LOUGH NEAGH ULUBIONE METODY MATCH I DRGAJąCA CZASEM SPINING I MARTWA RYBKA RYBY WYPUSZCZAM SATYSFAKCJA W ZUPEłNOSCI WYSTARCZY PRZERAZA MNIE ZACHłANNOść OBCOKRAJOWCóW { POLACY I LITWINI} SKORO JUZ BIORą SIE ZA SIECI TO PEWNIE ZA KILKA LAT.... TO TYLE BAX3331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atam23 Napisano 27 Stycznia 2008 Share Napisano 27 Stycznia 2008 bax3331, Ikarus Witam serdecznie na forum i taka malutka rada na przyszłość do @bax3331 Nie pisz na włączonym Caps Locku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopel Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Witam jestem sopel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Witam jestem sopel. Cześć, łowisz tylko zimą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrekczwa Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Witam Jedrek z Czestochowy sie klania wedkuje od 35 lat specjalnych okazow nie zlowilem. Cenie sobie kontakt z przyroda i spotkania z kolegami po kiju .Moje lowiska to Poprad a szczegolnie San w okolicy Nozdrzca i Wary.Pozdrowienia dla Bronka i Zbyszka bedziemy jak zwykle u was w lipcu Pozdro takze dla wszystkich userow tego Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Witam wszystkich niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonidas197712 Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarz w deche Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 Hey mam na imie Paweł łowie od 11 lat na różnorakich łowiskach. Ulubione metody: spławik, spining, grunt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stacho Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Jako, że jestem nowy, to serdecznei witam wszystkich Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość greg37 Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych ! Mam 39 lat. Mieszkam na Dolnym Śląsku, w mieście zdegradowanego mistrza Polski Składki na PZW opłacałem od 1983 do 1986. Teraz postanowiłem powrócić do tego, co dobre, czyli znów zacząć wędkować. W związku z tym pytanie do zorientowanych: czy będę musiał znów zdawać egzamin (starą legitymację i kartę mam)? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 greg37, witaj! Raczej nie bedziesz musial zdawac egzaminu, jeżeli masz już legitymacje, tylko będziesz musial zaplacić wpisowe poraz kolejny w kole i to chyba wszystko (nie liczac skladek ) I reszte nie witanych również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SIR.COLUMBUS Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Witam wszystkich serdecznie Rafał z Katowic:).Od 2 dni przeglądam i sporo czytam z tego forum (szczególnie ze względu na zamieszkanie interesujące były dla mnie tematy o zbiorniku Dziećkowickim ) ale znalazłem jeszcze setki ciekawych rozmów. Z rybkami rywalizuję od kiedy pamiętam (mam 29 lat ) i podejrzewam że już taka natura bo nikt mnie raczej nie pokierował ani nie zachęcał . Mimo sporego upływu czasu wędkuję typowo relaksowo nie zawodowo co nie znaczy że nie na poważnie bo jest to naprawdę wielkie hobby. Forum zarejestrowałem się raczej egoistycznie czyli jak najwięcej się uczyć ale jęśli będę w stanie również pomóc i doradzić naszemu narybkowi.Tak że jeszcze raz witam,serdecznie pozdrawiam i do dzieła czyli łamać ile wlezie Miło mi : Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio2222 Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Witam Witam Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartłomiej93 Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Witam wszystkich wędkarzy jestem Bartek miło mi, pochodzę z Nysy i łowie na łowiskach w rejonie opolskim. Serdecznie witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irc64 Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Witam mając dwa komputery w domu i dzieci l.20 i 21 mam problem z dostępem do NEO w tej chwili siedzę i zastanawiam się na wyprawę nad rzekę wczoraj rozpoczęty został sezon złapałem potoka 34cm i został puszczony ponieważ była to pierwsza ryba w tym roku taki mam zwyczaj mieszkam w Słomnikach nad rzeką Szreniawą mamy też na miejscu staw (karp,sum,sandacz) Wyprawy to WISłA ,NIDA,Jez.Chańcza,SOLINA pozdrawiam wszystkich miłośników wędkarstwa (w tej chwili dzieciątka są w kinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loro Napisano 2 Lutego 2008 Share Napisano 2 Lutego 2008 Witam niewitanych. irc64 widzę, że też lubisz jeździć nad Solinę tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi