Mariusz05021973 Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 witam na imię mam Mariusz.Mieszkam w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr91pila Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Siema mam na imie Piotr i mam 19 lat. Mieszkam w Pile miasto położone w województwie wielkopolski. Wędkarstwem interesuje sie od prawie 4 lat;p nie mam narazie dużych osiągnięć ;p jedynie poza płotką 32 cm;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwykck Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 witam mam 26 lat ulubione metody to bat grunt oraz spining nie wykluczam chęć poznania innych metod łowienia w razie jakiś pytań czy problemów postaram się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vatro Napisano 21 Lipca 2010 Share Napisano 21 Lipca 2010 witajcie, mam na imię Brajan i mam 15 lat (mało). Jestem z podkarpacia, z Krosna. Wędkować zacząłem od wczoraj, tata złożył mi jakąś wędke, spiningową. Tak więc teraz czeka mnie długa lektura na forum, i licze na jakieś porady dla początkujących, łowie na rzece, nie na żadnych jeziorach. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axl bach Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 siema, nazywam się Bartek a.k.a pcheła lat za dużo, bo juz 22. Wędkowałem za szczeniaka w podstawówce i gimnazjum a potem alkohol mi karierę zniszczył Ostatnio mnie kumpel wziął na ryby raz, drugi i podjar złapałem po latach. Szczęśliwy posiadacz karty wędkarskiej od dziś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmiak Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Cześć. Nazywam się Tomek. Łowię od 8 lat. Moją pasją to mucha i spinning. Mieszkam w urokliwej Kotlinie Kłodzkiej gdzie nie brakuje górskich rzek. Łowię cały rok oprócz pory lodowej. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodnik Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Witam Mam na imie Piotr jestem z Pruszcza gdańskiego Za małolata łowiłem jakięs tam karaśki nic ciekawego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidek1122 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Jestem Dawid z Torunia mam 15 lat i bardzo lubie te tajemnicze hobby i chce spędzać każdą wolną chwile na rybach.Troche rybek większych w życiu już złowiłem a np. szczupak 5,300kg albo okń 1,100kg, płoć 0,7kg.Pozdrawiam wszystkich miłosników wędkarstwa PzDr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Witajcie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawidek1122 Napisano 29 Lipca 2010 Share Napisano 29 Lipca 2010 co tam powiecie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krasnopiorek Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Mimo tego ze jestem na tym super,hiper forum wedkarskim,nie zdazylem sie przedstawic(czyli pochamsku-nogi na stól)wiec próbuje nadrobic te zaleglosci. Nazywam sie Marcin-pseudo "szudy",z wedko w rece juz 7lat dotychczas lowilem metoda splawikowa,od niedawna grunt i zywiec,a od niedawna mam aspiracje na lód; Mam nadzieje ze zostanie mi wybaczony mój najwiekszy blad w tym jakze zacnym gronie wedkarzy-pasjonatów; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinmaster Napisano 31 Lipca 2010 Share Napisano 31 Lipca 2010 Witam! Jestem z Gdańska i moją ulubioną metodą połowu jest spinning. Podoba mi się forma tego sposobu połowu ryb - jest to idealne połączenie aktywności fizycznej z relaksem. Wędkuję już stosunkowo długo jak na swój wiek... Mam 23 lata z czego czynnie wędkuję od 7 roku życia. Poza tym interesuję się głównie technologią z racji wykształcenia Pozdrawiam maniaków wędkarstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio532 Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam. Mam na imię Konrad i pochodzę z okolic Lublina. Metoda połowu jaką się posługuję to spinning, moim zdaniem jest dużo ciekawszy od innych(dla mnie oczywiscie). Jestem jeszcze w trakcie nauki, ale to poza wakacjami. Na spinning łowię pierwszy sezon. Wczesniej miałem doczynienia z wedkarstwem gruntowym i spławikowym. Wędkawstwo to moja pasja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golipe74 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam. Mam 36 lat,wędkuję od czasu pióra z gęsi. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam, Mam na imię Paweł, mam 30 lat, a wędkuję od 18 lat. Mieszkam w Skoczowie. Kiedyś łowiłem tylko na muchę, a teraz próbuję innych metod. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teperak Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Witam! Nazywam się Mateusz, wędkuje od 2 lat dopiero Pochodzę z Wrocławia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oski Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam Mam na imię Oskar mam 17 lat jestem z Białegostoku . Oprócz wędkarstwa interesuje się informatyką i piłką nożną . Łowie w Narwi ,Biebrzy i w Zalewie Siemianówka . Sukcesy: Zdaje mi się że jak na mój wiek szczupak 106 cm to dość niezły sukces Metoda: Spinning , Żywiec To tyle. Pozdrawiam Oski C&R ! ZAWSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 kondzio532, Witam kolegę z Lubelszczyzny A także pozostałych nie witanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafciux Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam Nazywam się Rafał mam 15 lat, wędkuję od jakiś 4lat.Łowie prawie każdą metodą oprócz muchowej i morskiej bo nigdy nie miałem okazji spróbować.Moim drugim hobby jest jeżdzenie motocyklem crossowym po polach,lasach łąkach inaczej Enduro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artkor Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam. Mam na imię Artur i jestem z Dąbrowy Górniczej. Wędkuje od jakiś 30 lat ale nie odnotowuje jakiś większych efektów. Najchętniej łowie na spławik. Z zainteresowań poza wędkarskich to informatyka, żeglarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mLgI Napisano 15 Sierpnia 2010 Share Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam, jestem z Wałcza, ale że studiuję w Szczecinie to tam również często bywam. Mam 20 lat, moja ulubiona metoda połowu to spinning:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapustaksg Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Dominik - Zabrze . wedkuje od 3 lat . ulubiona metoda to spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smile Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Nazywam sie Damian, mam 18lat, mieszkam w płd.-wsch. części woj. Mazowieckiego. Pierwszy kontakt z wędkarstwem miałem jakieś 8 lat temu, jeśli mozna to wogóle nazwac wędkarstwem. Łowiłem w żwirowni zazwyczaj 10cm płotki i sumiki karłowate :> Jedyną większą ryba złowiona przezemnie w tamtym czasie był 1,5kg Leszcz złowiony podczas jedynej wyprawy na dużą rzekę. Na jednym sezonie wędkowania się skończyło Do kija zaczeło mnie ciągnąc ponownie ostatniej zimy. Po długim wyczekiwaniu wiosny w końcu przystąpiłem do PZW i zacząłem cieszyć się z moczenia kija, narazie w niewielkim i niezbyt rybnym zalewie. Jak dotąd nie licząc małych okonków i płotek udało mi się tam złowic kilka leszczy powyżej 30cm, oraz dwa liny 22 i 23cm. Jak na ten zbiorniczek to nie najgorszy wynik :] Przez ten czas udało mi się trochę zgłębić podstawy wędkarstwa, (głównie gruntowego) i już na jesień planuję wypad na dużą rzekę czyli Wisłę, nastawiac się raczej będę na jakieś przyzwoite leszcze jeśli oczywiście będą chciały współpracować. Nie wykluczone również pomachanie trochę spiningiem za Szczupłym. W każdym razie witam wszystkich i mam nadzieje się wiele od was nauczyć Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nlg_andy Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Cześć mam na imię Adam, tak naprawdę zacząłem łowić 5 miesięcy temu. Tak jak poczytałem rady dużo młodszych doświadczonych kolegów mogę tylko powiedzieć, że wobec innych "juniorów" jestem mega starym świerzakem/uczniem. Pierwszy raz łowiłem mając 6 lat, ale nigdy nie było okazji czasu i warunków, jednak coś we mnie zostało. Dopiero kilka miesięcy temu obudził się we mnie wędkarz. Zrobiłem karę i teraz każdy weekend bez łowienia jest ciężki do przeżycia dla mnie (bo nie jestem nad wodą) i mojej żony gdyż stwierdziła że mam nowgo "hopla" . Ulubiona metoda to spławik, (spokój cisza i sport). Zacząłem również spiningować ale póki co muszę chyba się jeszcze wiele nauczyć. Póki co udało się złowić 3 szczupaczki. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Rafciux, artkor, mLgI, kapustaksg, Smile, nlg_andy, witajcie niewitani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi