tomek1 Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Witam wszystkich "nowych" i zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum haczyk.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostrusiek Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Witam wszystkich, mam na imię Damian, uwielbiam wędkować prawie każdą metodą i prawie na każdym łowisku. Widzę że na forum jest bardzo dużo interesujących rzeczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sam Napisano 29 Października 2014 Share Napisano 29 Października 2014 Pozdrawiam wszystkich, sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl 007 Napisano 1 Listopada 2014 Share Napisano 1 Listopada 2014 Witam wszystkich. Jestem z Poznania. Łowię z gruntu i na spining. Spławikiem też nie gardzę . Pozdrawiam i do zobaczenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwardyBoczek Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Witam wszystkich moczykijów, jest to mój pierwszy post na tym jakże zacnym forum. Nazywam się Karol mam 22lata wędkuję jako pełnoprawny wędkarz PZW od 9 lat, ale zaczynałem już w wieku 6 lat za sprawą ojca i dziadka (co im zapamiętam ) Mieszkam w Stargardzie szczecińskim w województwie zachodniopomorskim a moją ulubioną metodą jest wędkowanie gruntowe, od roku interesuję się coraz bardziej spiningiem dodatkowo od niedawna mam zamiar popełnić próbę wędkarstwa pod-lodowego Z bardziej interesujących ryb w całej swojej karierze moczykija mogę wymienić: lina 2.5kg przy 45cm +/-do 3cm bo mierzony paczką papierosów bo nie miałem miarki Oo, leszcz 2kg nie wiem ile miał długości bo zdążył mi uciec przed pomiarem oraz płoć 0,5kg brakowało miarki, jak widać rewelacji nie ma ale mam zamiar to zmienić. Z innych zainteresowań bushcraft i survival oraz muzyka typu uwaga Każdego Forum pomogło mi kiedyś więc teraz jeśli będę w stanie to postaram się odwzajemnić to swoją wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Listopada 2014 Share Napisano 2 Listopada 2014 Witam wszystkich świeżo upieczonych haczykowców! od niedawna mam zamiar popełnić próbę wędkarstwa pod-lodowego Oby zima pozwoliła! Zakochałem się w tym łowieniu kilka lat temu a z użyciem echosondy to już super frajda. W tym roku mam zamiar zarejestrować trochę ujęć filmowych pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HomerSimpson Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Witam wszystkich wędkarzy. Mam na imię Michał, mam 28 lat i mieszkam w Bydgoszczy. Pierwsze wędkarskie kroki stawiałem pod okiem ojca (właściwie to razem się uczyliśmy), później były wyjazdy samodzielne, ale bardzo nieregularne i wędkarstwo traktowałem jako zajęcie jedno z wielu. Od jakichś 5 lat, znajomi nazywają mnie po...em, bo każdą wolną chwilę, niezależnie od pory roku spędzam nad wodą. 99% moich wypraw to spining , ok. 5 wypadów spławikowych rocznie, w zeszłym roku zakochałem się w blaszce podlodowej. Forum przeglądam od jakichś 2 lat, do zarejestrowania na nim skłoniła mnie obecnie rozgorzała na nowo dyskusja o wypuszczaniu ryb, w której również chciałbym wcisnąć swoje 3 grosze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeeNhq Napisano 3 Listopada 2014 Share Napisano 3 Listopada 2014 Witam, Wojciech jestem, mam 24lata i jestem z Elbląga, lubię katować spining. Wędkuje na martwym, starym, balewce, dzierzgonce, rozlewiskach druzna. Pozdrawiam i zachęcam Elblążan do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser77 Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Witam, jestem z okolic Jastrzębia-Zdroju, moją ulubioną metodą jest spinning. Czasem też siądę przy gruntówkach i ognisku z 10-cio letnim synem. Łowię głownie na rozlewiskach wokół Jastrzebia-Zdr. oraz na Wiśle Małej nizinnej, czasem Łąka, Pszczynka i lokalne ciurki. Przygodę z wędkarstwem rozpocząłem jakieś 30 lat temu, a od 3 lat mam kartę i łowię "na poważnie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maryaChi Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Witajcie! Zachęcam do aktywnego korzystania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Listopada 2014 Share Napisano 19 Listopada 2014 Witam Jestem Paweł z Gubina Jeszcze nie umiem łowić (ale chcę nauczyć się) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
62miko Napisano 25 Listopada 2014 Share Napisano 25 Listopada 2014 Cześć! Mam na imię Karolina:) Zarejestrowałam się na tym forum bo szukam prezentu na święta da taty związanego z wędkowaniem. Mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć coś odpowiedniego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krymi197 Napisano 30 Listopada 2014 Share Napisano 30 Listopada 2014 Witam was koledzy po kiju! Mam 17 lat pochodzę z województwa zachodniopomorskiego.Łowie od 11 lat. Moje ulubione metody:Boczny Trok,Feeder,Pełny Zestaw, Najczęściej bywam nad jeziorami takimi jak : Stara Dobrzyca , Łabuń Mały , Głębokie , Strzmiele Na rzekach łowie sezonowo min. Wiosną bo do Regi wchodzi piękny Jaź na tarło. Kanały: Kanał Świniec , Kanał Liwia Łuża Najchętniej nastawiam się na Okonia,Leszcza,Płoć,Lin Moimi życiowymi rybami są: 1)Leszcz 70cm (Kanał Liwia Łuża) 2)Płoć 40cm (Kanał Świniec) 3)Okoń 43 cm (Stara Dobrzyca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrek Napisano 1 Grudnia 2014 Share Napisano 1 Grudnia 2014 Witam. Zaryzykowałem i się zarejestrowałem bo chyba czas na zdobycie kilku informacji a może i podzielenie się swoimi doświadczeniami. Łowiłem kiedyś jako młody chłopak i to jeszcze na kij leszczynowy i potem otrzymaną od wujka pierwszą bambusową wędkę. Potem dużo nauki i pracy i wszystko poszło w zapomnienie. Teraz sporo wolnego czasu i chęć powrotu do zabawy. Uwielbiam rybki - szczególnie te które są jadalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxer Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Witam jestem Marcin lat 27, wedkuje od 12 lat, mieszkam w Bielsku białej. Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWojtczak Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Witam, 40 latek z 35 letnim doświadczeniem w łowieniu na spining chciałoby się by była to połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Androctonus Napisano 20 Grudnia 2014 Share Napisano 20 Grudnia 2014 Witam, mam na imię Radek, lat 28 i jakiś czas temu przypomniałem sobie o wędkowaniu z moim Tatą nad Odrą. Było to jakieś 15 lat temu, aż łezka się w oku zakręciła. Wtedy korzystałem z jego wszystkich rad. Dziś nie mam już tego komfortu bo mieszkam dość daleko od rodziców ale widzę, że hobby powoli wraca im jestem starszy... Przerwa w wędkowaniu to ogrom czasu, wszystko się pozmieniało. Jedynie karta została... muszę wszystko sobie odnowić w tym przepisy ale póki co zaczynam kompletować sprzęt Tyle ode mnie, na bieżąco będę zadawał pytania w odpowiednich działach. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak12 Napisano 21 Grudnia 2014 Share Napisano 21 Grudnia 2014 Witam .Mam na imię Krzysiek, mieszkam w małym mieście Głownie. Wędkuję z przerwami od prawie 20 lat. Od niedawna ulubiona i jedyna metodą połowu jest spinning. Poza wędkarstwem lubię majsterkowanie i podróże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvandal Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Witam, jestem Łukasz mam 14 lat, mieszkam w małej wsi Lipinki. Wędkuje od 6 lat wraz z ojcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerz-jerzy Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Witam Wszystkich,zapisałem się dopiero choć taki nowy to ja nie jestem(nie pamietam swoich poprzednich danych ale może Admin by pomógł?)Lata już mam,łowię lat 50 z okładem czyli całe zycie,głównie spining bo w tym szaleństwie jest metoda.Jeżdżę na nartach,pływam na żaglach ale wpierw-ryby, ryby i jeszcze raz ryby a póżniej to już tylko ryby.Miałem sporą przerwę(wypadek) ale wracam czego dowodem jest moje króciutkie opowiadanie.pozdrawiam.Myślę że wyświetlę się w dziale powitań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 29 Grudnia 2014 Share Napisano 29 Grudnia 2014 Witam, Mam na imię Andrzej. Ryby łowiłem odkąd pamiętam, jednak przez ostatnich kilkanaście lat bardzo sporadycznie (studia, praca, dzieci). Od trzech lat reaktywowałem swoją kartę wędkarską. Łowię głównie na Odrze i Oławce w okolicach Wrocławia, ostatnio głównie na spinning, ale czasem również spławik i lekką gruntówkę. Od tego sezonu trochę próbowałem łowić na muchówkę. Największe sukcesy mijającego sezonu to lin 37 cm z gruntu i szczupak 74 cm na spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunglasses87 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Witam cale forum. Dopiero zaczyna swoja przygode z wedkarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Grudnia 2014 Share Napisano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich "nowych" i zapraszam do aktywnego udziału w życiu haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karkoszek Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Cześć. jestem z Gryfina(zachodniopomorskie). łowię głównie w Odrze i ciepłym kanale przy Dolnej Odrze. 27 lat mam, łowię pewnie od koło 20. głównie spławik i feeder, ale od zeszłego sezonu zachorowałem na spining:) w tym sezonie padła życiówka na spina - sum około 120 cm i 11-12 kg, kijek 5-25 i plecionka 0.12. sam byłem i warunki kiepskie, więc ciężko było zważyć i zmierzyć. i pływa dalej, C&R! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość LarryKowalsky Napisano 2 Stycznia 2015 Share Napisano 2 Stycznia 2015 Witam szanowne grono forumowiczów. Mieszkam w Lublinie i tutaj głównie łowię. Moja metoda połowu to spinning. Łowię na wszystko co jest dostępne na rynku, tj blaszki, woblery, gumki, koguty. Moja ulubiona ryba to sandacz. Wyznaję bezwzględną zasadę wypuszczania wszystkich złowionych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi