keri Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Witajcie na forum kłusownicy, członkowie PZW i prawdziwi wędkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Witam wszystkich nowych haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorman Napisano 5 Września 2007 Share Napisano 5 Września 2007 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Witaj cie wszyscy nowo przybyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon_HM 80 Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Witam. wędkarstwem interesuje się od małego, a wędkując tak poważnie to około 5 lat. Najczęsciej jest to feeder i spinning, ale czasami wyskocze z kolegami na spławiczek, posiedzieć i pogadać. Moje najlepsze wyniki to szczupak 93cm, sandacz 66cm, węgorz 70cm, lin około 2kg, i leszcz 54cm a reszta ryb, to już nic konkretnego. Mam nadzieję, że podczas pobytu na forum, moje osiągnięcia poprawią się. PS. kartę wędkarską posiadam od 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 6 Września 2007 Share Napisano 6 Września 2007 Mam nadzieję, że podczas pobytu na forum, moje osiągnięcia poprawią się Samo siedzenie na forum myślę że nie poprawi twoich wyników ew. może pomóc w ich zmianie. Jak powiedział poeta: Trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon_HM 80 Napisano 7 Września 2007 Share Napisano 7 Września 2007 Samo siedzenie na forum myślę że nie poprawi twoich wyników Może ujmę to tak, informacje przeczytane na forum, mam zamiar wprowadzić w życie a zapewne są tu takie, które do wędkowania napewno mi się przydadzą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 Witam Nazywam sie Karol, jestem z Sobolewa Mam 14 lat i łowie od dwóch lat, choć w tym roku byłem tylko kilka razy z powodu braku czasu zazwyczaj łowie u znajomych na stawach, i prywatnych kilka razy na dziko też łowiłem od nowego roku wyrabiam karte, bo w tym sie nie opłaca łowie na spławik osiągnięcia nie specjalne, kilka płotek ładnych 25-35 cm Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Witam wszystkich, nazywam sie Darek, mam 20 lat, studiuje na Akademii Morskiej w Gdyni, mieszkam w Redzie a wedkuje odkad pamietam. Ulubiona metoda to spining ale lowie tez na muche, czasem bialoryb na bata lub odleglosciowa. Od tego roku zafascynowaly mnie trocie, wlasnie skonczylem 1 sezon z 6 wyjetymi trociami i 1 lososiem wiec jest dobrze. Marzy mi sie wielki szczupły lub/i sandacz Tyle o mnie Mam nadzieje ze bedzie nam sie milo wspolpracowalo Tu kilka fotek moich tegorocznych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 10 Września 2007 Share Napisano 10 Września 2007 Witam wszystkich, nazywam sie Darek Ładne powitanie Witaj na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atam23 Napisano 12 Września 2007 Share Napisano 12 Września 2007 witam jestem adam jestem młody wędkuję może od 4 latek, głównie na stawie prywatnym ale 2 lata temu wyrobiłem kartę... moje rekordy to: linek 35cm karaś 40cm karp 3.20 pstrąg potokowy 35cm jak na razie słabiutko ale mam nadzieję że na forum poznam wiele tajników sztuki łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilek001 Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 Witam Mam na imie Marcin jestem z Bydgoszczy to znaczy tam spędzilem dużą cześc mojego życia, teraz mieszkam w Gdyni. Dopiero zaczełem moją przygode z wędkowaniem więdz śmigam dalej czytać wasze forum bo to kopalnia wiedzy. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Witam mam na imię Paweł jestem z Gdyni mam 23 lata i łowię do 6 roku życia:>, ale i tak jestem amatorem, bo dopiero od 2 lat pi razy oko jeżdżę sam na ryby i posiadam jakiś tam swój sprzęt nie wiem, co tu osobie napisać przeważnie ryb nie zabieram z łowiska, bo albo mało łowię albo nic nie łowię a wiec jak chcę zjeść rybę to musze lecieć do sklepu a jeszcze cos o pracy robie w branży remontowo - budowlanej a wiec jak by jakieś pytania to śmiało na pewno pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Witam Wszystkich nowych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Również witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AMETYST Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Witam szanownych kolegów po fachu a raczej po kiju . Dołączyłem do społeczności CHACZYKA dziś i już mi się podoba.Mieszkam w Witkowie obok pierwszej stolicy Polski Gniezna.Mam 42 lata a wędkuję od 12tego roku życia. W pobliżu mojego miejsca zamieszkania jest kilka niezłych jezior takich jak Powidz i Skorzęcin .Jest też kilka bdb łowisk karpiowych które są systematycznie degradowane z myślą o przejęciu wody przez osoby trzecie.Mam nadzieję że będąc członkiem społeczności Chaczyka będziemy mogli razem przeciwdziałac takim praktykom jednocześnie wymieniając się wiadomościami i posiadaną wiedzą jednocześnie bawiąc się świetniepodczas łowienia Misiaków Pozdrawiam AMETYST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 AMETYST, witaj wśród społeczności haczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparag9 Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Witam koleżanki i kolegów. Mam na imię Rafał - 28 latek. Wędkuję od małego. Obecnie mieszkam w Świnoujściu i to jest teren moich głównych wypraw. Interesuję się tylko spinningiem, a główną rybką jak na razie jest okoń. W planach jest zakup łódeczki więc niedługo poszerzę swoje horyzonty. Zapraszam do Świnoujścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_kamyk Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Cześć, witam wszystkie „haczykowiczki” i wszystkich „haczykowiczów”. Ryby łowię od 5 lat, więc jestem początkującym amatorem. Większych sukcesów jak na razie nie zanotowałem. Zacząłem od spławika i gruntu a od zeszłego roku doszedł spinning. Główne miejsca bitew to Wisła. Od 4 lat bezskutecznie wybieram się na Jeziorko Czerniakowskie, ale ponieważ mam do niego aż 20 minut na piechotę wiec do tej pory mi się nie udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 18 Września 2007 Share Napisano 18 Września 2007 Witam wszystkich nowo przybyłych ,ale pamiętajcie tez o regulaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KACZMARSKI S. Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Witam wszystkich na imię mam Sławek mam 46 lat mieszkam w Grodzisku Maz . to jest 30 km od Warszawy. Przygoda z wędką zaczęła się jakieś 25 lat temu .Początkowo to takie wypady nad wodę z rodziną gzie przy okazji można było pobawić się z płotkami Od piętnastu lat wędkowanie jest takie bardziej poważne (jeśli można to tak nazwać )Wędkuje w tej chwili tylko na grunt interesują mnie karpie i amury . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 O dawno nie witałem nowo przybyłych użytkowników. A więc witajcie wszyscy! Wędkarze i nie wędkarze, geje i lesbijki, katolicy i muzułmanie, łowcy uklei i metrowych szczupaków, kobiety i mężczyźni, a także dzieci i młodzież. Wierzący i niewierzący, sportowcy i kanapowcy, a także lewicowcy i prawicowcy! Ja jestem Tomaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Tomaszek, nie wytarczyło napisać "witajcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Pozdrawiam wszystkich wedkarzy. Mam 24 lata, wedkuje okolo 17 lat ,które spędzilem głownie uganiając sie za drapieznikami. Ostatnio zafascynowałem się łowieniem karpi i leszczy. Szukając info na necie trafilem na to forum. Czytam je od okolo miesiaca regularnie. HEJ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Czytam je od okolo miesiaca regularnie. HEJ!! Witaj Mam nadzieję, że to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi