freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 jestem zaskoczyny tymi sumkami. a co do sandaczy to dwa wziołem a cztery puściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 I tutaj bardzo wyraźnie widać jak los niesprawiedliwie obdarowuje umiejętnościami i szczęściem freut mimo to przywracasz nadzieję, że są sandacze o "słusznych" wymiarach, tylko trzeba je namierzyć. Gratuluję wyników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 co do sandaczy to dwa wziołem a cztery puściłem Tutaj nie należy być szczerym - trza było pisać że wszystkie wypuściłeś a dwie samice osobiście zapłodniłeś , Napewno już jesteś ten "zły". Ja składam gratulacje z przeżytych emocji w trakcie holu i życze więcej ryb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 jak bym chciał się przejmować co niektórzy piszą to bym gumy zbroił drewnianymi haczykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek.1211 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Piękne sandały freut gratulacje a co do zabierania ryb to nic złego byle z umiarem i z głową nie popadajmy w skrajności ps. znam takich co nawet żabie nie przepuszczą a o okresach ochronnych nawet nie słyszeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 freut, przepiękne rybska. Gratulacje tym bardziej szczere, że nie często się łowi takie smoki a tym bardziej w naszych wodach. Dzisiaj pokusiłem się o wypad na rybki rozochocony tym co pokazał freut, ale niestety nie udało się tak ładnie połowić. Owszem coś tam siadało na gumy ale wszystko niewymiarki. Chyba w tym roku odpuszczam, czas nasmarować młynki, powycierać wędki i przezimować do następnego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 martines, a gdzie byłeś, jaki stan wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Byłem na wodach Spółdzielni Gryfino a co do stanu wody, całkiem znośny i przez cały dzień się podnosiło. Myślę, że teraz powinno być w Szczecinie coś koło stanu średniego czyli w okolicach 513 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi Napisano 8 Grudnia 2011 Share Napisano 8 Grudnia 2011 Dziś wypad na kanał w połańcu ;woda super niska takiej jeszcze tam nie widziałem ;sama drobnica ;brzanki do 40 cm certki płotki ;jedno stuknięcie na ogonek nie do zacięcia ;metoda połowu feder przynęta pinki i biały robak ;ogólnie było ok tylko od południa zaczęło mocno wiać i padać trzeba było się zrywać do domu ;w niedzielę wpad nad wiśle do sandomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romcio.fish Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Rafi, a w którym miejscu łowiłeś? Ja w ubiegłym tygodniu złowiłem kilka ładnych leszczy na przepływankę z zanętą magnum leszcz i pinka na haczyku 2 szt., ale w górze, blisko ogrodzenia elektrowni. Fakt, w kanale bardzo płytko. Pogoda była tragiczna, ale tam tak bardzo nie wieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 dzisiaj wypad ze spinem na Odre. Z rana sandaczyk 1,2kg później przez prawie dwie godziny nic i koło 10.00 najpierw 1.7kg i zaraz po nim 4.5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDog Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 gratulacje! Zrobiłeś im zdjecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 freut, Szacun piękne zandery, choć na wyciągniętych łapkach wyglądają na jakieś mutanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rojass Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Przesadzasz już heheh Gratulacje, piękne sandacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 dzisiaj na Odrze pogoda pokrzyżowała troche szyki i udało się wyjąć tylko dwa maluchy między 45 a 55 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Piękne sandacze, dawno takich nie widziałem One są z wrocławskiej odry ? Bo nie chce mi się wierzyć że jeszcze takie tam są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 z pod wrocławskiej Odry dokładniej pisząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Freut jeżeli jutro się wybierasz to jest szansa że się spotkamy , z pozdrowieniem Wasyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 A jednak są u nas jeszcze takie smoki Jeszcze raz gratuluję, naprawdę piękne sandacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 wybieram się Wasyl1968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Freut piękne okazy.........szczere gratulacje , dobry wędkarz z Ciebie........masz na pewno dobre miejscówki bo bez nich ciężko by było o takie okazy. Szkoda że Odra nie przepływa koło Krakowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 szczupak28 , masz jeszcze lepszą rzeke pod nosem, Wisła to jeszcze większe sandacze i sumy. Co ja mam powiedzieć? Mam tylko rzeke Warte w której naprawde ciężko złowić okazy Nie tak dawno z podkrakowskiej Wisły były na forum zdjecia i opisy pięknych sumów. W Warcie można o takich pomarzyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Dziara jakoś mi Wisła nie leży.... rzadko bywam nad Wisłą , na Wiśle trzeba mieć pewne miejscówki tam gdzie ryba bytuje , jak bym większość czasu poświęcił na Wisłe to pewnie bym wynalazł fajne miejscówki gdzie bytują drapieżniki.Ale mam swoje 2 rzeczki i teraz super żwirownie w okolicach Ujścia Solnego i to mi w zupełności starczy.mam nadzieje że następny sezon lipiec - pażdziernik bedzie obfity w szczupaki , może i sandacz jakiś podejdzie . Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 dzisiaj mały rekonesans tam gdzie zawsze, kilka pstryków było w efekcie jeden sandacz wyjęty ponad 7kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi