ESSOX Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 I jeszcze wszystkie razem . Kliknąć na fotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 a macie tu jakies halucyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 a macie tu jakies halucyny? miron albo masz zły dzień, bo to już któryś post totalnie bez sensu, albo starasz się nabijać licznik Postaraj się już tego nie robić A w temacie: zbiory super, zazdroszczę Wam. Też bym poszła na grzyby, ale kto mi niejadalne poprzebiera? z resztą przypuszczam, że 80% byłoby do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Postaraj się już tego nie robić Ślicznie i politycznie Madi, gratuluję opanowania A grzybki .... leciałem dziś na drugi koniec zakładu, na skróty, przez sosenki i brzózki. Jakie śliczne kozacki sobie rosły, takie czerwone, zdrowiutkie. A podgrzybków całe armie. Niestety, nie miałem czasu i do czego je zapakować ... w marynarce jakiś cymbał zaszył kieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 madi napisał/a: Postaraj się już tego nie robić Ślicznie i politycznie Madi, gratuluję opanowania Dzięki Mistrzu (wiadomo o co chodzi). A grzybki .... leciałem dziś na drugi koniec zakładu, na skróty, przez sosenki i brzózki. Jakie śliczne kozacki sobie rosły, takie czerwone, zdrowiutkie. No właśnie moja mama (młoda wiekiem) zasuwa za zakład mego ojczulka, tego nowego , no i właśnie za tym zakładem jest lasek brzózek, dość spory. Cóż ona stamtąd natargała Niemniej jednak to raczej końcówka wypraw, ponieważ cała ekipa budowlańców skupia się no kobiecinie zbierającej grzyby, a nie na budowie nowej hali Niestety, nie miałem czasu i do czego je zapakować ... w marynarce jakiś cymbał zaszył kieszenie Egzaminy, ściągi jakieś czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Nie, ubrania robocze teraz takie szyją ... co by grzybów nie zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 ubrania robocze teraz takie szyjąMasz jeszcze nogawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 Hmmm, strasznie kretyńsko bym wyglądał ... marynara, krawat i bez gaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 .......... ... w marynarce jakiś cymbał zaszył kieszenie Od razu widać , że nie jesteś przy rządzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 .......... ... w marynarce jakiś cymbał zaszył kieszenie Od razu widać , że nie jesteś przy rządzie ale pojazd dość tego Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 22 Września 2007 Share Napisano 22 Września 2007 u mnie w sosnowcach nic nie ma byłem dziś to jakimś cudem jednego borowika znalazlem ;p jednym słowem szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Witam http://images29.fotosik.pl/91/50c186ac3cbea625m.jpg' alt='50c186ac3cbea625m.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 ale Polska to to chyba nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 U mnie w Radymnie no moze 4 kilometry dalej grzybów jest masa. Poprostu tam gdzie wejdziesz masz kilogramy prawdziwków. Czarnobyl czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Witam ale Polska to to chyba nie jest Nie , w Polsce szanuje się grzyby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 ale Polska to to chyba nie jest Chyba tak jak piszesz trini, faktem jest, że grzybów u nas teraz masa (i bardzo dobrze), ale tak nawet na targu w "Ciciborach" nie są eksponowane i sprzedawane (naszczęście). Na poważnie - wysyp grzybów trwa nadal, nic tylko zbierać, potem smażyć, suszyć albo przetwarzać w inny sposób, do następnego sezonu jak znlazł (bez ponoszenia dodatkowych kosztów) - ogólnie palce lizać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Na poważnie - wysyp grzybów trwa nadal, nic tylko zbierać, potem smażyć, suszyć albo przetwarzać w inny sposób, do następnego sezonu jak znlazł (bez ponoszenia dodatkowych kosztów) I nie trzeba mieć żadnej karty grzybiarza czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 29 Września 2007 Share Napisano 29 Września 2007 Poprostu tam gdzie wejdziesz masz kilogramy prawdziwków.Czarnobyl czy co? To zakładaj interes i transportuj do skupów - jak u mnie gdzie prawdziwek - tzn 1kg - 18zł. Byłbyś milionerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Byłem wczoraj na grzybach z wycieczką z pracy .................................ale było grzybobranie ........................jeszcze mnie łeb boli. Grzyby też obrodziły tak że na pusto nie wróciłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Dziś 2 x 10 litrowe wiadro. Kurki podgrzybki i prawdziwki. Ja nie byłem na grzybach ale tata sam tyle nazbieral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 U mnie standard z tym, że jak żyje nie widziałem tyle ludzi na grzybach normalnie jak na targu Nie przeszkodziło mi to w uzbieraniu pełnego wiaderka podobnie jak tata i mama Kurde o 8 to już większość pojechałą do domu a ja dopieo o 7,10 bylem na miejscu ;D Jedyny las w którym są borowiki... W sosnowcach nie ma gdzie zawsze zbierałem. Tylko w buczynach i na dodatek tylko w ograniczonym miejscu pójdziesz głębiej w las i nie znajdzie sie ani jednego a las jest takkk duzy ze szok . W jednym miejscu dziś 20 razem z ojcem ;P I teraz znowu do weekendu (szkoła) ;) Za tydzień sie zrewanżuje szczupakowi zerwanemu... i wstane skoro świt i pojade na grzyby Pozdrawiam Krzyś ps. jakby tak wziąść borowiki od tych wszystkich ludzi to by było tyle co na tym zdjęciu tam wyżej xD xD xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Wobler dobry pomysł kupuje przyczepke i faja. Pamietajcie tylko żeby nie wchodzić w jaskrawych ciuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Wobler dobry pomysł kupuje przyczepke i faja. Tak i kasa na konto i żyłbyś z procentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 20 Sierpnia 2008 Share Napisano 20 Sierpnia 2008 Czy ktos juz rozpoczal sezon grzybowy 2008 ??? Pojawily sie grzyby??? jak wyglada to w Waszych rejonach Polski??? Ja jeszcze nie bylem ale przymierzam sie do zwiedzenia lasow zielonogorskich lub cos w okolicy milicza jeux wiesz cos w temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi