madi Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 madi pod brzózkami czerwone kozaki No pisałam, że się nie znam. Dla mnie grzyb to grzyb albo pieczarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Grzybów faktycznie w niektorych miejscach jest pełno. Rodzice wlasne przyjechali i 3 wiadra, ale byli naprawde krotko. Jutro tez jade to powiem jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Widzę, że grzybów coraz więcej, ale czy są na terenie Śląska, może ktoś już to sprawdził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Potwierdzam moja mam nazbierała dziś baaardzo dużo kozaków, właśnie pod brzózkami tzn. w takim lesie brzózkowym No dziś idę na sępa podjeść sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 madi a widzisz Mówiłem że to kozaki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 madi a widzisz Mówiłem że to kozaki będą Nooo Niedługo wybieram się na wyżerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 14 Września 2007 Share Napisano 14 Września 2007 Godzinny spacer drogą w szwedzkim lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 artech piękne grzyby! Kurcze szkoda, że u mnie nie moge znalezc prawdziwków same podgrzybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Godzinny spacer drogą w szwedzkim lesie No artech widzę, że wyjazd udany i ryby i grzyby.... Bardzo ładne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Ja mam juz grzybobranie za soba nazwieralem caly koszyk. Juz sie susza, gotuja, a zaraz beda w sloiczkach;) moze w tygodniu jak popada to tez wyskocze bo na ryby narazie nie ma sensu wode spuszczaja i nurt taki ze szkoda gadac Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Ja w pn. wyjeżdżam do szkoły i dlatego sezon wędkarski jak i grzybiarski u mnie się konczy.Jutro w sumie ostatnia szansa gdzieś wyskoczyć i chyba będą to grzyby ... Ale najbardziej szkoda mi Waszego forum Przez najblizszy miesiac najprawdopodobniej nie bede sie udzielał Bede w domu dopiero 30 października, więc adios adios Haczyk.pl Tak więc jutro do lasu poodychać świerzym powietrzem i poprzychylać się troszkę.Gimnastyki w postaci zbierania grzybów nigdy nie za dużo Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Gimnastyki w postaci zbierania grzybów nigdy nie za dużo Mnie az dzisiaj od schylania głowa bolała Nazbierałem 2 wiaderka czrnych łebków, tylko 2 prawdziwki w super miejscu Przestało mnie to szybko bawić, to tak jak z rybami w super miejscu gdzie caly czas zarzucasz i bierze Mało nie dobrze, dużo też niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigniew Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Ja się dopiero wybieram, ale nie wiem gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 15 Września 2007 Share Napisano 15 Września 2007 Ja się dopiero wybieram, ale nie wiem gdzie?Słuchy chodzą że najwięcej jest w lasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecch Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 2 prawdziwki w super miejscu Prawdziwki jak to prawdziwki występują parami. Więc jak się znajdzie jednego prawdziwka, to znak, że w pobliżu znajduje się drugi prawdziwek. (chyba, że ktoś go zerwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 A gdzie zbieracie te podgrzybki ? w sosnowych ? bukowych czy jeszcze w jakichś innych ? Ja to podgrzybka w tym roku ani jednego nie widziałem Troche kurek z 10 borowików ;D i tyle. Odpiszcie bo wybieram sie po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 Krzyś xD tak w sosnowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 16 Września 2007 Share Napisano 16 Września 2007 psia krew jednego borowika znalazłem Ale przynajmniej największy w tym roku mamuśka czyste konto ;D Nie ma podgrzybków kurde ale co sie dziwić jak była taka susza to 4 dni deszczu nic nie pomogło..... Może jakby kolejne 4 dni popadało Na targu w O-cu też nie ma grzybów Tzn, że w całym powiecie ostrowieckim nie ma grzybów Jak ja lubie pizze z podgrzybków w tym roku za duzo ich nie zjem ;D jak nic nie popada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Wczoraj 1 godz. w lesie, w efekcie 2 reklamówki grzybów - prawdziwki, czerwone kozaki, brzoziaki i mnóstwo maślaków( podgrzybków na razie brak). Prawdziwy wysyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 No u mnie sie coś ruszylo Godzina w lesie bukowym ( na mecz sie spieszyłem ) Mamuśka 35 borowików z tym ze 25 znalazla w 5x5 m Ja 5 borowików ;p tez w jednym miejscu, najgorsze jest to, ze w otwartym lesie nie mozna znaleźć, tylko przy liniach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Byłem z żoną na chwilę w zupełnie nieznanym miejscu i nawet nazbieraliśmy sporo grzybków przez godzinę przed wieczorem. Podgrzybki i kozaki Wczoraj 1 godz. w lesie bboobb, chyba masz zapchaną skrzynkę na privy, bo nie dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 Byłem z żoną na chwilę w zupełnie nieznanym miejscu i nawet nazbieraliśmy sporo grzybków Zrobiłem podobnie z nastawieniem na małe maślaki, właśnie stygną, gotowe w słoikach w zalewie octowej. I znowu u żonki mam małego plusa. Na wspólny wypad na rybki niestety nie mogę Jej namówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Ja bylem wczoraj ,caly dzień ,4 wiadra w tym jedno prawdziwków ,dodam że zbieralem już po miejscowych zbieraczach .Bylem za Bolesławcem ,dużo robaczywych ,ale idzie nazbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Od 16 do 18 100 borowików i 13 podgrzybków Ja 65 borowików a Mamuśka 35 A miałem jechać na ryby To mnie mamuśka wyciągneła. Gdybym był o 6 rano to by było z 200 albo więcej bo bym chodził dokąd by mi starczyło pojemników Podobno u mnie duzo maślaków i kozaków ale jakoś nie lubie ich zbierać Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 21 Września 2007 Share Napisano 21 Września 2007 Przedwczoraj byłem na grzybach . Prawdziwków 24 szt. ale ze 3 kilo na lekko ważyły . Jak się kliknie na zdjęcie to wygląda naturalnie , nie wiem dlaczego tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi