Radzinho Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 dziara to po co zamieszanie robisz skoro sam nie jesteś pewny co do gatunku? kostek ładny jaź i to spojrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebus Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Teraz czytam co napisałem miałem napisać, że to jest jaź a napisałem płoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 też mi sie wydawało że to jest jaź ale wszyscy mnie zbili z tropu,nad wodą jak i tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczo Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam. Jak już tak wszyscy o tych jaziach i płociach to pochwalę się moją 100% Płocią Nocka z soboty na niedziele na Turawie, całe 38cm. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c7e30cdbd649001.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpablox Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 A tam wiem że regulamin to regulamin dlatego rozumiem że niektórzy muszą robić co do nich należy, co nie zmienia faktu że kontakt z rybką był . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 teraz jestem pewien na 100000000% że jaśka złowiłem,w sumie wiedziałem od początku no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzinho Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 tomczo, piękna płotka gratulacje Teraz Ci którzy mylili jazia z płotką mogą sobie porównać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczo Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Dzięki Radzinho, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Czwartek był dla mnie wyjątkowo łaskawy. Kilka emocjonujących pojedynków i wtorkowe niepowodzenie poszło w zapomnienie http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=226039#226039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2012 jaceen, Piękne! Dziś zakupiłem suszone świerszcze, jutro wybiorę się i zobaczę czy klenie się pokuszą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MATCH 2000 Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 W środę 18.04.2012r. pojechałem na rybki na zbiornik Poraj okręg Częstochowa.Łowiłem zestawem 5gr. z haczykiem nr.16 na gruncie 2,5m. metodą odległościową-to moja ulubiona metoda.Na haczyk zakładałem robaki i pinki zaprawione dipem ochotkowym.Miałem dość silny boczny wiatr z lewej strony.Złowiłem 31szt. płoci w przedziale 20-23cm.Łowiłem od 11 d do 16:30. http://img820.imageshack.us/img820/8176/zdjcie0057fe.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 od 13 do 19 nad Odrą, 2 feederki w wodzie, wynik 4 leszczątka w przedziale 20-27cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Zmiana rzeki na mniejszy ciek. Jakoś na Odrę mnie jeszcze nie ciągnie. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=226101#226101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieliko Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 widze że zaczelo się dziac kolego RTS sorka że nie odpisywałem ale byłęm w szwajcari ( zatrzymałęm się na chwilke pod elektrownią nad Renem widok piękny a rzeka jest niebieska a nieciemna jak wisłą ale moze dlatego ze to u ujscia gor.. jak nastepnym razem tam bede to musze zabrac wedki i zrobic zdjecia) a te leszczyki to na pinke wziely 3 i na made jeden jednego tam nie mam bo kolega podiniosl go na przyponie z wody zanęta traper rzeka lub feeder specjal z gliną rzeczną i 250 ml pinek oraz pol paczki kleju lorpio...metoda oczywiscie DS.. juz nie moge sie doczekac jak rusze w niedziele jak cos trafie to moze zrobie kilka zdjec jak nie zapomne aparatu pozdrowka dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_wasik Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam. Wczoraj dwie godzinki na Dniestrze . Wynik kilka plotek na feedera i to wszystko . Dzisiaj wybieram się na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Dzisiejszy wyjazd nad Odrę zakończył sie wynikiem w postaci kilku jazi, największy 47cm, kleń 47cm, płoć 36cm. Do tego kilka mniejszych płotek i okoń. Ryby skubały podczas deszczu, brania niezbyt efektowne . Ogólnie wyjazd zaliczony pozytywnie pod względem ryb, wszystkie ryby pływają nadal w Odrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Dzisiejszy wyjazd nad Odrę zakończył sie wynikiem w postaci kilku jazi, największy 47cm, kleń 47cm, płoć 36cm. Do tego kilka mniejszych płotek i okoń. Ryby skubały podczas deszczu, brania niezbyt efektowne . Ogólnie wyjazd zaliczony pozytywnie pod względem ryb, wszystkie ryby pływają nadal w Odrze. Kiedy widzę i czytam takie posty bez zdjęć aż nie dowierzam, że takie okazy złowiłeś, i że nadal pływają. Jednak wole jak są dodawane zdjęcia : X Ale i tak gratulacje jeśli piszesz prawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Dzisiaj miałem zawody rozpoczęcia sezonu na jeziorze Rusałka, mój wynik to 1260 9 miejsce, I miejsce to 4kg, a już III to ~1800. Brania na ochotke+pinka, brania bardzo delikatne, nawet na spławiku 1gr. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja wczoraj wybrałem się wczoraj razem z kolegą w poszukiwaniu kleni. Pogoda była bardzo kapryśna, deszcz wiatr ale to i tak nie przeszkadzało mi w złowieniu siedmiu kleni w tym jedna 40tka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos50 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 wczoraj pierwszy wypad w sezonie, feder i Odra ... 13-18 zero brań, nie widziałem nawet ryby wyskakującej nad wodę ... silny zachodni wiatr szarpał wędkami, do tego zauważyłem że poziom Odry bardzo się podnosił ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Sobotni wypad na kanał powodziowy Odry we Wrocławiu w godzinach 13-19. Jak na tyle czasu to efekty marne: dwie płocie ok 25 cm., klenik 40cm, mały jazik i 2 małe leszczaki. Metoda DS + białe robaczki. Na 6 łowiących każdy coś tam złapał i to nawet ładne jazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ariel29 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 witam dzis rzeka narew od godziny 4.30 do 9.30 we trzech trzy sztuki leszcza na DS takie kolo 30cm nie za bardzo z braniami niewiem mote to spowodowane wczorajsza burza a morze poprostu leszcz wszedl w tarlo niewiem.jutro wybieram sie na lowisko specjalne naaszego kola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donkicha Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Dzisiejszy wyjazd nad Dunajec okolice Biskupic Radłowskich 4 klenie największy 37 cm i bolek 55 cm wyjazd bardzo udany to pierwsze rybki w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 dwu godzinny wyjazd na okonie.kika okoni i jeden 60cm szczupak. wszystko pływa dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Ja jutro kontynuuje dzieło,od wtorku cisne na Odrze na leszcze,trafil się tylko Jaź,wczoraj nocka i nic nawet brania,co jest do h... ?inni zawsze cos ciągną a ja nic,załamka ,jutro ostatni wyjazd i robie sobie przerwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi