donkicha Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 No tak że opada to wiem nawet z hydro monitora ale mnie interesuje klarowność wody, czy jest ścięta czy kawa late Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 dzisiaj niedaleko niepołomic, woda jeszcze podwyższona, ale to normalne, natomiast kolor był do łowienia jak najbardziej. nawet dziubało w wobka:) a u ciebie donkicha jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Dobra wiadomość w takim razie jutro jadę poniżej Niepołomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Dziubnął dziś sumik 120cm. Na zestawie kleniowym z żyłką 0,16mm nie było siłowego przeciągania liny ale na brzegu zaparkował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Gobio Gobio, powyżej Przewozu czy poniżej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 120cm na 0,16 to musiało długo trwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 20-25min zdjęcie niezgodne z regulaminem- tomek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Ja dziś byłem poniżej mostu w Niepołomicach ale generalnie lipa, nie licząc ryb wprowadzających woblery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekR Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam. Dzisiejszy wypad nad Wisłę muszę zaliczyć nieudanych jeśli chodzi o wyniki. Podwyższona woda o kolorze kawy z mlekiem nie sprzyjał braniom ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Wczoraj tj 20.04 spacerowałem od mostu obok Selgrosa. Niestety kurs motorówki i kajakarzy zniechęcił mnie do dalszego połowu. Zamieszali ta wodą strasznie Pozatym po 2 stronie mostu miało miejsce jakies spotkanie rodzinne połączone z konkursem "kto dalej rzuci kamieniem do wody" Udałem się w górę aż do ujścia Prądnika i jedynie co przykuło moja uwagę to rodzinka zaskrońców Chwile pomoczyłem spławik lecz niestety bez brania poza tym pan B. rozgonił towarzystwo. Dziś wycieczka za Salwator w okolice mostu - niestety bez puknięcia mimo pięknej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Ja dziś odwiedziłem Wisłę w okolicy Przylasku, woda nadal nie sprzyja braniom ale za to zaskrońce się wygrzewają na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 niktważny ja niestety nie mogłem uwiecznić całej rodzinki bo się strasznie nerwowe zrobiły - ale może innym razem się uda. Najlepsze jest to ze przez całe zycie nie widziałem na oczy owego zaskrońca a od kąd wędkuje - nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Nightwalker, wędkując można wiele zobaczyć np agresywne zaskrońce, lepsze to niż national geografic HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Przed Krakowem woda zbyt podniesiona moim zdaniem. Ale poniżej jak byłem w piątek było całkiem OK. W zatoczkach gdzie nurt spowalniał co chwila widziałem jaziowe peryskopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Petyr, ja byłem w sobotę w Niepołomicach a w niedziele Grabie, woda wysoka trącona i nie wiedziałem żadnych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Może hałasowałeś za bardzo;) Ja widziałem ryby i nawet jedną miałem w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Petyr, starałem się być cicho. Obserwowałem wodę z góry i nic. Są to moje pierwsze wyprawy kleniowo/jaziowe może popełniam jakiś trywialny błąd ? Może od złej strony podchodzę do wody albo złe przynęty...? hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Trzeba tez mieć szczęście. Mi się udało namierzyć stadko jazi ale nie reagowały na żadne wobki. Chyba z 10 różnych im serwowałem. Brania doczekałem się jak zmieniłem na wahadłówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Obserwowałem wodę z góry i nic. To właśnie przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 pagori, dzięki za sugestie jutro sprobuje szczęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Jazie są aktywne co najmniej od kilku dni. A przy tym i wąsata metrówka się trafiła. A tu taki Jaś ładniejszy -53cm Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Rompacz. Ładny brudasek. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echo Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzisiaj wypad na Wisłę, sporo delikatnych brań jeden spad i 2 krótkie kleniki na brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 rompacz, piękny jaź, na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Niezły Janek. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi