EsoxHunter Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Dzisiaj na spinning dwa okonki około 20 cm i szczupły na oko 50 cm, przy brzegu mi świecą poszedł.. Żywczyki nietknięte, a jeden trupek miał przecięcie na grzbiecie, może go co tam skubało? Ogólnie bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Wzmożona aktywność sandaczy na moim łowisku biorą mocno i są mega grube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Masz może jakies konkretne efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 30.09.2012 Woda niska i o większe okazy było niezwykle trudno. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=235970#235970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephir Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Dziś 6 godzin spiningu na jeziorze z łódki i tylko jeden okoń 30+ cieszy tym bardziej, że wziął na woblera mojej produkcji (5cm imitacja lina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Wczoraj Odra w okolicach Ratowic, po za masą kiełbi, które brały z prędkością światła, oraz jednym odjazdem sandacza nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Wczoraj kilka szczupaków, największy 66 cm zdjecie 1 , zdjecie 2 rybki pływają dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_wasik Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 30.09.2012 - 4 godzinki nad Wisłą w Zawichoscie . Rybki jakie złapałem to kilka leszczyków , kilka płoci i dwa jazie. Na żywca nie miałem nawet jednego brania . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 felix, Brawo, ładny szczupły Pozwól, że dodam poprawnie Twoje zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton666 Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 felix gratuluje szczupaka;) Jaka woda jesli to nie tajemnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felix Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Dawno nie wrzucałem fotek z wypraw, dlatego że nie ma w mojej okolicy wód PZW, na których da się złapać np szczupaka powyżej 50 cm (jeden 54 cm w tym sezonie) - same niewymiary. Byłem z kolegą który zaczyna wędkować , a więc wybrałem akwen komercyjny Właściwie łowisko karpiowe "Pan karp" czy coś takiego. 2 x w tygodniu staram się jeździć na okoliczne wody PZW ale są one "mało rybne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 2012.10.01 Na rybach było tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Nie ma to jak kosz pełen zdrowych i dorodnych kanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi