Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj na spinning dwa okonki około 20 cm i szczupły na oko 50 cm, przy brzegu mi świecą poszedł.. :cry: Żywczyki nietknięte, a jeden trupek miał przecięcie na grzbiecie, może go co tam skubało? Ogólnie bez szału.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 212
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Dziś 6 godzin spiningu na jeziorze z łódki i tylko jeden okoń 30+ cieszy tym bardziej, że wziął na woblera mojej produkcji (5cm imitacja lina) :mrgreen:

Napisano

Wczoraj Odra w okolicach Ratowic, po za masą kiełbi, które brały z prędkością światła, oraz jednym odjazdem sandacza nic.

Napisano

30.09.2012 - 4 godzinki nad Wisłą w Zawichoscie . Rybki jakie złapałem to kilka leszczyków , kilka płoci i dwa jazie. Na żywca nie miałem nawet jednego brania . Pozdrawiam.

Napisano

Dawno nie wrzucałem fotek z wypraw, dlatego że nie ma w mojej okolicy wód PZW, na których da się złapać np szczupaka powyżej 50 cm (jeden 54 cm w tym sezonie) - same niewymiary. Byłem z kolegą który zaczyna wędkować , a więc wybrałem akwen komercyjny :oops: Właściwie łowisko karpiowe "Pan karp" czy coś takiego. 2 x w tygodniu staram się jeździć na okoliczne wody PZW ale są one "mało rybne".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.