Winko Napisano 9 Lutego 2013 Autor Share Napisano 9 Lutego 2013 Kolejny z dzisiejszego wypadu nad wodę W bajecznej scenerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Wczorajszy wypad na pstrąga. Niestety zerowy wynik. Ale super spacer na świeżym powietrzu:) super rzeka u nas niestety takich nie ma... ale ciurki też mają swój klimacik. Obrazek Uploaded with ImageShack.us Obrazek Uploaded with ImageShack.us Obrazek Uploaded with ImageShack.us Obrazek Uploaded with ImageShack.us Obrazek Uploaded with ImageShack.us niestety nawet na takie kilery nic się nie chciało skusić Obrazek Uploaded with ImageShack.us Gobio Gobio na tej rzeczce to tylko srebny DAM w zielone kropki Jeśli to Dłubnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Dzisiaj dla odmiany z Tatą uderzyliśmy na nizinny odcinek pewnej małej rzeczki. Zawsze o tej porze łowiliśmy tam jakieś rybki, więc postanowiliśmy sprawdzić. Nie zawiedliśmy się, złowiliśmy 4 ladne ryby. Rybki żerowały godzine, na początku łowienia nic, później przez krótki czas 4 ryby. Zero zmarnowanych brań, rybki brały na małe wahadełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 10 Lutego 2013 Autor Share Napisano 10 Lutego 2013 Piękne rybki!!! Gratki DAWID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukasz Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Dzisiaj Odra, z gruntu na kukurydzę Miały być klenie, trafił się leszcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Kukasz ->Gratuluję ładnego leszczaka i wytrwałości nad wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Ja jutro jade na Odre na leszcza,z tym że na spinning:) ładne rybki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek rożniata Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 piękny leszcz , gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwagier Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Niezły leszczor. Ja dzisiaj na stawie spod lodu łowiłem, niestety 0 efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Kukasz kawał leszcza gratuluję masz zacięcie żeby siedzieć w taką pogodę przy federkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukasz Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Nie było łatwo, ale jestem strasznym zapaleńcem, a ponadto uwielbiam łowienie w Odrze Szkoda tylko, że nie trafił się kleń, bo to za nim się uganiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Dziś nikt nie łowił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kukasz Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 No ja niestety nie mam możliwości, natomiast widzę, że nadal obniża się poziom na Odrze w okolicach Ścinawy, więc pewnie na weekend zawitam tam na kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeffo Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 zdaj relacje po powrocie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Lutego 2013 Share Napisano 12 Lutego 2013 Fajne rybki panowie, gratulacje. -------------------------------------------- Okolice Wrocławia i woda nr 426. Zaczęło prószyć śniegiem, to wygnało mnie nad wodę. W takiej scenerii, gdy wszystkie mankamenty śnieżna pierzyna zakrywa ciężko usiedzieć w domu. Żeby nie zmarznąć na kość, to więcej się chodzi. To dobra rozgrzewka do krótkich przystanków, by obłowić ciekawsze i dostępne fragmenty rzeki. Może następnym razem jakiś klenik skusi się na woblerka. A żeby dzień nie minął tak "różowo", to powrót sprowadził mnie (i nie tylko) do rzeczywistości. 17km w dwie godziny. Tyle trwał powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 jaceen Godna podziwu wyprawa , ładna sceneria "17km w dwie godziny. Tyle trwał powrót" to nie jednego sprowadziło by na ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 "17km w dwie godziny. Tyle trwał powrót" to nie jednego sprowadziło by na ziemie No tak, jak bym tego dokonał w takich warunkach z tzw. "buta", to byłby dla mnie sukces. I jęzor miałbym pewnie po kolana, i gleba pewna. To był sukces w innej kategorii, kategorii jazdy po lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Lutego 2013 Autor Share Napisano 13 Lutego 2013 Dziś krótki spacer po rzece oraz dwie miarowe kropki: oraz 40tak. Woda krystalicznie czysta i jak widać po wyglądzie ryb nie za wiele pokarmu dla nich teraz znajduje się w wodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Winko tak z innej beczki zapytam,przegladalem dzisiaj nowy katalog dragona i chyba dostrzeglem cie na ktorej stronie,mam racje? Ps.dzisiaj odra za leszczem na zero niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 13 Lutego 2013 Autor Share Napisano 13 Lutego 2013 Po za tym koledze również uwiesił się fajny czterdziestaczek Ps: Rapa - man - owszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Winko, Ładne kolorki tych kropek, gratuluje A tak po za tematem Ty jesteś jakimś konsultantem Dragon czy coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 A tak po za tematem Ty jesteś jakimś konsultantem Dragon czy coś w tym stylu? To nie pierwszy i pewnie nie ostatni kolega udzielający się na haczyku, który znalazł się w katalogu dragona. Jak zaczniemy łowić tak jak kolega Winko to dragon sam się do nas zgłosi hehe Ja już nie mogę wysiedzieć w domu. Karta dawno opłacona ale rybkowanie pewnie zacznę od byczków z początkiem marca bo póki co nie zapowiada się na ocieplenie. Winko, graty dla Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Piękne Pstrągi U mnie wypad dopiero w niedziele - Dłubnia ( Iwanowice - Maszków) Może uda się coś wy haczyć jakiegoś pstrąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baldessarini Napisano 14 Lutego 2013 Share Napisano 14 Lutego 2013 az sie napalilem na pstraga od ogladania tych fotek:)GRATKI dla tych co polowli i sam w weekend rusze z zabka nad rzeczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 14 Lutego 2013 Autor Share Napisano 14 Lutego 2013 Dziś podczas dość krótkiego spaceru siadł tylko jeden miarowy kropek oraz kilka sztuk dosłownie kropeczek Generalnie spacerek na PLUS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi