DAWID Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 cannibalus, gratulacje, lipienie najpiękniejszy rybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 No pieknie cannibalus! Ładny lipek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 W końcu i mi udało się wybrać na rybki. 4 godziny nad wodą i tylko jedno branie i jedna rybka Skusił się na tonącego minnowa 7 widocznego na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 18 Lutego 2013 Autor Share Napisano 18 Lutego 2013 Gratki artech! Piekna kropka Jak chodzi o tego wobka to w moim pudełku zajmuje on miejsce z serii ,,zawsze nie zawodne - klasyk " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Lutego 2013 Share Napisano 18 Lutego 2013 Dzięki. Jak chodzi o tego wobka to w moim pudełku zajmuje on miejsce z serii ,,zawsze nie zawodne - klasyk " Nie wiem co ma ten wobler w sobie. Jak go pierwszy raz do wody wrzuciłem to się zastanawiałem co to za shit, chodzi tak, że mi ryby przepłoszy A jednak ma to coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Cannibalus ładny lipień gratulacje tym bardziej żę na przynętę z pod twojej ręki,Artech też ładny samczyk patrząc na fotkę u was śniegu brak i temp też pewnie nieco wyższa u nas znowu pada śnieg kiedy ta wiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 19 Lutego 2013 Share Napisano 19 Lutego 2013 Artech ładna bestia, gdzie go trafiłeś? gdzieś w okolicy Szczecina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Dzisiaj przyjemny spacer nad rzeczką. 2 pstrągi na brzegu i 2 ładne rybki niestety spadły. Pstrągi brały na ciemno-fioletowe jigi na 3 gramowych główkach prowadzone z prądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Gratki DAWID, kolejny piękny kropas na Twoim koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Graty dla wszystkich łowiących, oj zazdrosze wam, chyba już zaczeło ciagnac nad wode... czas pofatygować sie do skarbnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 DAWID, świetne kolory ma ten pstrążek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 artech, Kropka na płetwie tłuszczowej wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 DAWID, jakie znaczenie ma kropka na p. tłuszczowej? Jest to coś wyjątkowego, nie spotykanego, czy o czymś świadczy innym? Czy w slangu pstrągarzy ma to jakieś inne znaczenie? Możesz objaśnić wędkarzowi, który pstrąga poza ladą sklepową nie widział Gratulacje za wyniki i chęci dzielenia się osiągnięciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 jaceen, jest to raczej niespotykane ubarwnienie. Czerwona kropka na płetwie tłuszczowej nie zdarza się zbyt często. Dzięki za graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 21 Lutego 2013 Autor Share Napisano 21 Lutego 2013 Dzisiaj wspólne zakupy z małżonką. Po tym jak spotkała w galerii koleżankę nawet w sumie nie zorientowała się że znikłem na godzinkę nad pobliską rzeką. Wynik: cztery miarowe kropki oraz zadowolona małżonka z udanych zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Pstrąg z czerwoną kropką to tzw. "dorotka" . Czyli rasa myślenicka Salmo trutta dorothea . Nie wiedziałem, że linki są zabronione, wyguglajcie sobie szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Robek, wow złowiłem Dorotke tyle że tam chodzi o czerwone kropki na płetwie grzbietowej, a nie tłuszczowej. Czerwone kropki na płetwie grzebietowej oznaczają czystą rase podkarpackich pstrągów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baldessarini Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Winko-cos pięknego te twoje polowy:)a i widzę ze krakuski u ciebie się sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Winko, gratuluję. Fajnie jest mieć taką rybną rzeczkę pod nosem. Zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 21 Lutego 2013 Share Napisano 21 Lutego 2013 Dokładnie ja mam pod nosem ale niestety jej stan rybny uległ pogorszeniu i ryb tych fajnych już praktycznie mało jest nie mówiąc o okazach...Moje dwie ostatnie wypady w poprzednim tyg. to puste brania więc tym bardziej gratki Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 21 Lutego 2013 Autor Share Napisano 21 Lutego 2013 Dzięki Panowie Jak chodzi o moją rzeczkę na której ostatnio troszkę wędkuję to owszem, kropek w niej nie brakuje. Z resztą może już jutro bliżej o tym w temacie ,,FILMY WĘDKARSKIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flomaker Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Dziś wypróbowałem nowonabyty kijek na sandacze. Celem wyjazdu było poćwiczenie opadu. Najpierw Odra Wschodnia, gdzie powalczyłem z zaczepami, później bulwar śląski, gdzie trochę zmarzłem. Było kilku spławikowców, jeden wędkarz z dropem, i dwóch na grunt. Ogólnie to żadnej rybki nie widziałem i z żadną kontaktu nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Wczoraj byłem ponownie w okolicach Kamienia Pomorskiego na Grabowie, niestety nic nie brało, większość osób nawet brania nie widziała. Wynik, 3 płotki, 2 krąpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Dziś dzień spędzony nad wodą. Praktycznie do godziny trzynastej efekty bardzo mizerne- kilka krótkich kropek. Dopiero po zmianie miejscówki i nieco strategi pstrągi zaczęły fajnie współpracować. Niestety ale prawie wszystkie niemiarowe i tylko jeden z miarą 31cm. I to niestety ale wszystko jak chodzi o moje wędkarskie relacje, do zobaczenia nad wodą latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Dzisiejszy wypad nad Starą Odrę we Wrocławiu. Bez rybek ale i tak fajnie http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=243305#243305 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi