Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W końcu i mi udało się wybrać na rybki. 4 godziny nad wodą i tylko jedno branie i jedna rybka

pstrj.jpg

Skusił się na tonącego minnowa 7 widocznego na zdjęciu.

Napisano

Gratki artech! Piekna kropka :mrgreen: Jak chodzi o tego wobka to w moim pudełku zajmuje on miejsce z serii ,,zawsze nie zawodne - klasyk " :mrgreen:

Napisano

Dzięki.

Jak chodzi o tego wobka to w moim pudełku zajmuje on miejsce z serii ,,zawsze nie zawodne - klasyk "

Nie wiem co ma ten wobler w sobie. Jak go pierwszy raz do wody wrzuciłem to się zastanawiałem co to za shit, chodzi tak, że mi ryby przepłoszy :wink: A jednak ma to coś.

Napisano

Cannibalus ładny lipień gratulacje tym bardziej żę na przynętę z pod twojej ręki,Artech też ładny samczyk patrząc na fotkę u was śniegu brak i temp też pewnie nieco wyższa u nas znowu pada śnieg kiedy ta wiosna :twisted:

Napisano

Dzisiaj przyjemny spacer nad rzeczką. 2 pstrągi na brzegu i 2 ładne rybki niestety spadły. Pstrągi brały na ciemno-fioletowe jigi na 3 gramowych główkach prowadzone z prądem.

potok1.jpg

Napisano

Graty dla wszystkich łowiących, oj zazdrosze wam, chyba już zaczeło ciagnac nad wode...:-) czas pofatygować sie do skarbnika...

Napisano

DAWID, jakie znaczenie ma kropka na p. tłuszczowej? Jest to coś wyjątkowego, nie spotykanego, czy o czymś świadczy innym? Czy w slangu pstrągarzy ma to jakieś inne znaczenie?

Możesz objaśnić wędkarzowi, który pstrąga poza ladą sklepową nie widział :smile:

Gratulacje za wyniki i chęci dzielenia się osiągnięciami.

Napisano

jaceen, jest to raczej niespotykane ubarwnienie. Czerwona kropka na płetwie tłuszczowej nie zdarza się zbyt często. Dzięki za graty ;)

Napisano

Dzisiaj wspólne zakupy z małżonką. Po tym jak spotkała w galerii koleżankę nawet w sumie nie zorientowała się że znikłem na godzinkę nad pobliską rzeką. Wynik: cztery miarowe kropki

21022013r.jpg

oraz zadowolona małżonka z udanych zakupów :mrgreen:

Napisano

Pstrąg z czerwoną kropką to tzw. "dorotka" :wink: .

Czyli rasa myślenicka Salmo trutta dorothea . Nie wiedziałem, że linki są zabronione, wyguglajcie sobie szczegóły.

Napisano

Robek, wow złowiłem Dorotke ;) tyle że tam chodzi o czerwone kropki na płetwie grzbietowej, a nie tłuszczowej. Czerwone kropki na płetwie grzebietowej oznaczają czystą rase podkarpackich pstrągów.

Napisano

Dokładnie ja mam pod nosem ale niestety jej stan rybny uległ pogorszeniu i ryb tych fajnych już praktycznie mało jest nie mówiąc o okazach...Moje dwie ostatnie wypady w poprzednim tyg. to puste brania :cry: więc tym bardziej gratki Panowie!

Napisano

Dzięki Panowie :wink: Jak chodzi o moją rzeczkę na której ostatnio troszkę wędkuję to owszem, kropek w niej nie brakuje. Z resztą może już jutro bliżej o tym w temacie ,,FILMY WĘDKARSKIE" :mrgreen:

Napisano

Dziś wypróbowałem nowonabyty kijek na sandacze. Celem wyjazdu było poćwiczenie opadu. Najpierw Odra Wschodnia, gdzie powalczyłem z zaczepami, później bulwar śląski, gdzie trochę zmarzłem. Było kilku spławikowców, jeden wędkarz z dropem, i dwóch na grunt. Ogólnie to żadnej rybki nie widziałem i z żadną kontaktu nie miałem.

Napisano

Wczoraj byłem ponownie w okolicach Kamienia Pomorskiego na Grabowie, niestety nic nie brało, większość osób nawet brania nie widziała. Wynik, 3 płotki, 2 krąpie.

Napisano

Dziś dzień spędzony nad wodą. Praktycznie do godziny trzynastej efekty bardzo mizerne- kilka krótkich kropek. Dopiero po zmianie miejscówki i nieco strategi pstrągi zaczęły fajnie współpracować. Niestety ale prawie wszystkie niemiarowe i tylko jeden z miarą 31cm.

dzisiaj7.jpg

I to niestety ale wszystko jak chodzi o moje wędkarskie relacje, do zobaczenia nad wodą latem :cry:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.