DAWID Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Piękny kleń i na spina graty, liczy się podwójnie Tęsknie już troche za kleniami Cytuj
Gobio Gobio Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 ...ale praca zwiazana z wędkarstwem także na codzień masz wędki w ręce...jak się nie myle. Cytuj
Michcio Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 ...ale praca zwiazana z wędkarstwem także na codzień masz wędki w ręce...jak się nie myle. owszem owszem, przypomnij się proszę następnym razem Cytuj
Gość Anonymous Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisano 5 Kwietnia 2013 Gratki Michcio - widze że zdradzasz swój macierzysty okręg Cytuj
Gofer Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 ostatnia wizyta na kropkach Znajoma woda Fajnie, że dobro niesie się po kraju ! Cytuj
bieniuphy Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 Gratki dla chłopaków za kropki i klenia! Cytuj
loolekk Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 ostatnia wizyta na kropkach Obrazek a ten koleżka z końca lutego Obrazek Widzę Michale że wyjazd się udał Do zobaczenia nad wodą mam nadzieje że w nie długim czasie Cytuj
Michcio Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 dzisiaj wizyta nad jedną z rzek kleniowych i dupa blada woda podniesiona o ok. 20cm. Klarowna ale lodowata... Brania żadnego i wyjścia też nie było. Za to śpiew ptaków nastawia pozytywnie :) Cytuj
Ciernik Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Wobler z Bielska w swoim debiucie skusił dzisiaj pierwszą rybę sezonu;) Cytuj
fix-bud Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Kolejna wizyta na ciepłym kanale w ostatnim czasie odbyła się dzisiaj.Czas 6-10,wynik 19 pasiaczków ,największe zaledwie wymiary.Trafił się pierwszy w tym roku bolek (niewymiarowy). Na wodach spółdzielni bolek nie ma okresu ochronnego.Od 10 pogoda marzenie,słoneczko,śpiew ptaszków. Pozdrawiam Cytuj
Robal Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Dzisiaj rozpocząłem sezon na tzw. betonach, bez brań, wędkarzy multum.. Cytuj
jaceen Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 Kolega dzisiaj miał mniej szczęścia Do mnie znowu się jeden raz uśmiechnęło iiii... Wyszło całe 48cm klenia. Tym razem ds. Cytuj
Winko Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Jedziesz po bandzie jaceen z tymi kluchami!!!! Gratki gościu Ps: Kapitalna fotka! Cytuj
miro 85 Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Jaceen graty, a fotki naprawdę piękne Cytuj
Bluzer Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Graty Jaccen! Pierwsza fota kozacka! Przy drugiej (jak dla mnie) za duza ingerencja suwaków w PS Cytuj
niktważny Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Graty Jaccen! Pierwsza fota kozacka! Przy drugiej (jak dla mnie) za duza ingerencja suwaków w PS Zdecydowanie "przesterowane" zdjęcia. Ale za kleń piękny Cytuj
bieliko Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 witam wczoraj z kolega pierwszy raz na Wisle na DS.czas od 13 do 18 wiadro zanety w wodzie...i na 4 wedkach ani pukniecia.stan troche wyzszy niz w zeszlym roku,tylko wtedy o tej porze juz mialem jakies 10 leszczy w tym miejscu..wydaje mi sie ze wszystko troche sie w tym roku przedluzy....pozdrowka...a co do szczupaka to sie wytrze nawet pod lodem jak musi wazne ze ma miesjce i odpowiednie natlenienie wody....tez byl jeden rok gdzie bylo dlugo zimno ale u mnie nie mialy z tym problemu. Cytuj
jaceen Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzięki koledzy, że zwracacie uwagę na te monidła Czasami człowiek podnieca się możliwościami programów. Doskonale zdaję sobie sprawę ale zdjęcie robione pod słońce i trzeba było jakoś je uratować. Do tego aparat kieszonkowy i wyszło jak wyszło Na wyświetlaczu wygląda niby dobrze na monitorze już jest inaczej. Dzisiaj tylko spin i trochę moich wystruganych przynęt sprawdzam. Jak się nie odezwę to znaczy, że poległem Cytuj
artech Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzisiejszy wypad nad pstrągowy ciurek nawet udany. Kilka wyjść i brań, trzy kruciaki na brzegu i jeden duży pstrąg, który na brzegu okazał się małą 40 cm troćką Cytuj
baldessarini Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 dzisiejszy grubasek rowne 40cm na horneta.rybka oczywiscie plywa dalej!! Cytuj
felix Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 W końcu rozpoczęcie sezonu - 2 godzinki nad stawem. Kilka brań niezaciętych - ogólny wynik 2 karpiki - niestety niewymiarowe. Karpie brały bardzo delikatnie - tylko i wyłącznie na pinke i białe robaczki. Widać, że dopiero zaczynają żerować. Cytuj
fix-bud Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Artech gratuluję,wreszcie ktoś ze ode mnie łapie łososiowate.Pozdrawiam Cytuj
tomek1 Napisano 8 Kwietnia 2013 Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękną mamy zimę tej wiosny 20 cm śniegu, w nocy było -8 stopni a karpiki biorą na metrowej wodzie 25 metrów od brzegu. W tym roku wszelkie reguły są nic nie warte Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi