Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

W którym miejscu kolego go dorwałeś bo robię taką statystykę na temat miejsc gdzie najczęściej zostały złowione sumy i węgorze ?

Napisano

Mieli koledzy jakieś efekty na spining w ostatnich dniach?

Pływaliśmy dzisiaj od rana 6h. Na łące i koło cypla zero pobicia.

Z tego co widziałem to na innych łódkach tez nic nie mieli.

Pogoda beznadziejna na drapieżnika. Słońce i tafla :(

Napisano
Witam będąc przy bulgotach patrząc w lewo są betony i mała śluza niedaleko tej śluzy na głębokim

Tak myślałem że wtej okolicy dzięki kolego za info

Napisano

Ja w sobotę i niedzielę na łące połowiłem szczupaczki takie 55-65 cm szkoda że te wieksze

nie chciały brać ale zabawa była.

Napisano

Witam

Wiem że na jednym z brzegów trzeba mieć wkładkę do zezwolenia i tu moje pytanie pare lat temu taka wkładkę zawsze brałem z rybaczówki czy teraz również ją tam dostanę czy muszę gdzie indziej się zgłosić

Napisano

byłem dzis od 8 do 15 i echo ani brania byłem na bulgocie i od strony chełmka jak wyruszałem to pozwozili płotek z nocki wybiera sie ktos na zawody spiningowe?

Napisano

Oj dzieje się dzieje, słonko świeci, wiatr wieje, wczoraj nawet burza była.

Cały tydzień popołudniami spacerki od Chełmu po Jaz i z powrotem i nic nawet u grunciarzy marnie jedna góra dwie rybki na tym odcinku a łowiących tyle że niema gdzie porzucać.

Napisano

od kilku dobrych dni jest marnie na dzieckach czw. kicha w pt nocka z kumplem jedno puste branie i jeden leszcz 50 cm,dzisiaj kilka godzin dwie płotki jeden okonek.Z tego karpia ktorego puscili na jesien niewiele zostało leszcz jeszcze nie ruszył a płoc tez nie chetnie bierze.Jak pany z drapierznikiem?

Napisano

byłem w sobote i w niedziele od 5 do 10 na spinning. W sobotę nic, ani brania. za to w niedzielę 4 szczupaczki od 35 - 60 cm i kumpel złowił sandacza na spinning ale naprawdę okaz. 87 cm, 7,5kg. oczywiście sandał dalej pływa a ja mam zdjęcie z potworem z dziećkowic:)

Napisano

Chetnie bym sie wybrał z kims pospiningowac na dziećkach,nieznam tej wody wogóle,byłem kilka razy z brzegu pare lat temu ale bez efektu...

Warto teraz wogóle planowac wypad za szczupakiem?

Napisano

byłem na posiedzonku w poniedziałek od 15 do 21 i płoc jak sie ruszyła to drugiej wedki nawet nie rozłozyłem na jedna wyciagłem około 15-20 sztuk w tym z 6 takich po 30-35cm była godzina ze brała jak szalona zaniedługo sprubuje sie na wegorza zaczaic

Napisano

witam bylem dzis rano od 5 do 10i zero bran na spina ,w piatek bylo znacznie lepiej 2 zebacze padly lupem znajomego(54i 80)

Napisano

Jakieś wieści z nad wody ? coś się ruszyło ? najprawdopodobniej wybieram się z Piątku na Sobotę na nockę więc chciałbym się upewnić czy warto ;)