okoczal Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Oczywiście wypuściłem do wody ale radocha była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 gratuluje suma Oczywiście że został puszczony tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 W którym miejscu kolego go dorwałeś bo robię taką statystykę na temat miejsc gdzie najczęściej zostały złowione sumy i węgorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 14 Maja 2011 Share Napisano 14 Maja 2011 Mieli koledzy jakieś efekty na spining w ostatnich dniach? Pływaliśmy dzisiaj od rana 6h. Na łące i koło cypla zero pobicia. Z tego co widziałem to na innych łódkach tez nic nie mieli. Pogoda beznadziejna na drapieżnika. Słońce i tafla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoczal Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Witam będąc przy bulgotach patrząc w lewo są betony i mała śluza niedaleko tej śluzy na głębokim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoczal Napisano 15 Maja 2011 Share Napisano 15 Maja 2011 Wybieram się jutro na Dziećki o 8.oo jestem przy rybaczówce jak ktoś ma ochotę na wspólne spiningowanie to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Ja byłem na łące w sobotę do 9 rano i 4 szczupaczki takie do 50 cm, na kopyto 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Witam będąc przy bulgotach patrząc w lewo są betony i mała śluza niedaleko tej śluzy na głębokim Tak myślałem że wtej okolicy dzięki kolego za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okoczal Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Byłem dzisiaj na betonach i echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufi78 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Ja w sobotę i niedzielę na łące połowiłem szczupaczki takie 55-65 cm szkoda że te wieksze nie chciały brać ale zabawa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy_16 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Witam Wiem że na jednym z brzegów trzeba mieć wkładkę do zezwolenia i tu moje pytanie pare lat temu taka wkładkę zawsze brałem z rybaczówki czy teraz również ją tam dostanę czy muszę gdzie indziej się zgłosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 myśle, że bez problemu dostaniesz na rybaczówce. Wkładki potrzeba na wschodnim brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Dzieje się coś na dziećkach? dzisiaj uderzam na popołudniowe spiningowanie z łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 byłem dzis od 8 do 15 i echo ani brania byłem na bulgocie i od strony chełmka jak wyruszałem to pozwozili płotek z nocki wybiera sie ktos na zawody spiningowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg87 Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 markosmerk to daj znać jak efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Oj dzieje się dzieje, słonko świeci, wiatr wieje, wczoraj nawet burza była. Cały tydzień popołudniami spacerki od Chełmu po Jaz i z powrotem i nic nawet u grunciarzy marnie jedna góra dwie rybki na tym odcinku a łowiących tyle że niema gdzie porzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 od kilku dobrych dni jest marnie na dzieckach czw. kicha w pt nocka z kumplem jedno puste branie i jeden leszcz 50 cm,dzisiaj kilka godzin dwie płotki jeden okonek.Z tego karpia ktorego puscili na jesien niewiele zostało leszcz jeszcze nie ruszył a płoc tez nie chetnie bierze.Jak pany z drapierznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 23 Maja 2011 Share Napisano 23 Maja 2011 byłem w sobote i w niedziele od 5 do 10 na spinning. W sobotę nic, ani brania. za to w niedzielę 4 szczupaczki od 35 - 60 cm i kumpel złowił sandacza na spinning ale naprawdę okaz. 87 cm, 7,5kg. oczywiście sandał dalej pływa a ja mam zdjęcie z potworem z dziećkowic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Chetnie bym sie wybrał z kims pospiningowac na dziećkach,nieznam tej wody wogóle,byłem kilka razy z brzegu pare lat temu ale bez efektu... Warto teraz wogóle planowac wypad za szczupakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 byłem na posiedzonku w poniedziałek od 15 do 21 i płoc jak sie ruszyła to drugiej wedki nawet nie rozłozyłem na jedna wyciagłem około 15-20 sztuk w tym z 6 takich po 30-35cm była godzina ze brała jak szalona zaniedługo sprubuje sie na wegorza zaczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markosmerk Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 dzisiaj od 5 do 11 na spining i 0 brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
west Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 witam bylem dzis rano od 5 do 10i zero bran na spina ,w piatek bylo znacznie lepiej 2 zebacze padly lupem znajomego(54i 80) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 ja byłem na zawodach w sobote to 2 szczupaki zerwane przy łodzi ale tak to wszyscy okonie ciagli takie ledwo wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skipi007 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 Jakieś wieści z nad wody ? coś się ruszyło ? najprawdopodobniej wybieram się z Piątku na Sobotę na nockę więc chciałbym się upewnić czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 1 Czerwca 2011 Share Napisano 1 Czerwca 2011 a wybierasz sie z brzegu czy z łodzi tez mysle sie wybrac zalezy jaka pogoda bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi