malyhary Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 i to sie chwali takich ludzi trzeba karac bo to nie sa wedkarze ob tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Łobuzeria i tyle! Powinni im zaserwować takie mandaty a w ramach zabezpieczenia zabrać samochód czy zablokować konta bankowe! Łotry oduczyłyby się okradania innych wędkujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofi156 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Brawo dla kolegi co poszedł po policje i straż Pewnie to nie ukróci kłusownictwa ale na drugi raz się zastanowi jak będzie brał rybę niewymiarową. Tylko kontrola i kary mogą uratować choć trochę ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Bardzo dobra postawa byle tak dalej trzeba wytepic tych klusownikow ,jak mozna brac takiego szczupaka,powinni jeszcze im dac po pare gum w lesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 To jednak prawda z tą kontrolą i dziadziem z małym szczupaczkiem.Kolega w tym czasie był tam na spinningu i tą samą historię przez tel mi opowiadał !!! Zarybili tym szczupakiem i polowe,albo lepiej go wytępią,na takich nie ma rady zawsze się znajdzie taki co skusi się nawet na 29cm maleństwo jak kolega pisał.Jedynym rozwiązaniem na obecną sytuację była by matka natura "skuła lodem tak żeby się nie dało na niego wejsć" wtedy ani z brzegu ani z lodu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Szkoda że za zarybieniami nie ida kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 powinien byc zbiornik zamkniety dla wedkarzy przez tydz albo dwa po zarybieniu żeby ryba sie chociaz rozeszła no i wszystko te kontrole których raczej mało nad zalewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gróby Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Czy jest sens wybierać sie na Dziećki 1 stycznia ? jak tak to na co sie nastawiać no i gdzie sie usadowić ? może ktos ma ochotne na wspólne powędkowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 A gdzie 1 stycznia kartę opłacisz????? mamy nowy rok przecie no chyba,że płacisz z wyprzedzeniem jeśli jest taka możliwość,a na ryby zawsze jest sens jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Dziećkowice dzisiaj zamarzły, trzeba poczekać na ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 byłem dziś kontrolnie z pieskiem nad woda ale ani ducha .Przy brzegu można spotkać goniące małe okonie za wajskami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Dziećkowice dzisiaj zamarzły, trzeba poczekać na ocieplenie. Chyba raczej na porządny mróz i skucie lodem. To miał być mój pierwszy sezon pod lodowy, nigdy nie łowiłem z pod lodu. Sprzęt przygotowany, zamontowany czeka... i doczekać sie nie może ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Chyba raczej na porządny mróz i skucie lodem. To miał być mój pierwszy sezon pod lodowy, nigdy nie łowiłem z pod lodu. Sprzęt przygotowany, zamontowany czeka... i doczekać sie nie może ;/ W tym roku już raczej nic z tego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Tomek , spokojnie dopiero początek styczna !! Wystarczy tydzień mrozu i mamy spokojnie 20cm lodu . Pamiętam takie sezony że łowiłem do kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Stycznia 2012 Share Napisano 7 Stycznia 2012 Tomek , spokojnie dopiero początek styczna !! Wystarczy tydzień mrozu i mamy spokojnie 20cm lodu Ale w tym roku prognozy mówią o szybkiej i bardzo ciepłej wiośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi226 Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 niech już przychodzi wiosna i otwieraja rybaczówke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 tez se nastawiałem na pierwszy w moim zyciu lód... a tutaj niespodzianka, ale nie płacze będę łowić w normalnym tybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Ale w tym roku prognozy mówią o szybkiej i bardzo ciepłej wiośnie... Tomek nie wierze w zadne prognozy,nie potrafia przewidzec pogody z dnia na dzien a tymbardziej długoterminowej.Nadzieja matka głupich ale licze ze dziecki jeszcze zamarzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Wiecie może czy można wodować własną łódkę na Dziećkowicach i jak ten przepis interpretować? -wypływanie i cumowanie łodzi wędkarskich tylko z przystani wędkarskiej i portu klubu żeglarskiego „Yaht Club OPTY”, Czy ktoś Was, kto wodował własną łódź na jeziorze miał przez to problemy? Gdzie wodujecie własne łodzie, bo tym klubie powiedzieli mi coś około 50zł, natomiast w stanicy wodowanie jest raczej niemożliwe z uwagi na warunki terenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Można wodować własne łodzie Zgodnie z przepisami masz do dyspozycji dwa miejsca które są wymienione w regulaminie, w praktyce widziałem wodowanie obok ośrodka żeglarskiego oraz obok rury przy A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 lodu dalej brak coś się zaczyna tworzyć przy brzegu ale fala to zaraz rozbija ale to kwestia dni i będzie lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 witam lód już w miarę gruby, bylem zobaczyć to kilku kolesi siedziało nie wiem jak tam współpraca z ryba bo tak tylko przejazdem na chwile ale można łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam,dzisiaj byłem na zwiadzie prosto po pracy.Lód wygladał na solidny jednak nikogo nie spotkałem ani nikogo nie widziałem na tafli.Wiał mocny b.zimny wiatr ciezki do wytrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzu Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 jak tam panowie był ktoś połowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 byłem dzisiaj z kumplem koło rur jednak bardzo zimno 0 ludzi i 0 kontaktu z rybą ale za to lód jest ok ponad 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi